Ayaklarım çok terliyor, çorap giymesem bile terliyor. Sizce ne yapabilirim?
Ne giyersem terliyor. Ayrıca çorap giymediğim zaman avuçlarım da terliyor.
Ne giyersem terliyor. Ayrıca çorap giymediğim zaman avuçlarım da terliyor.
çorap giymeyince benim ayağım daha terler,hele ayğımda sandalaet parmak arası terlik varsa...kilolu dğilsen ter bezlerinin aşırı çalışmasıyla ilgili bir sorun olabileceğini düşündürüyo en yakın akla gelen ama uygun bir zamanında endokrinoloji uzmanına giderek tiroid hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim...
Benimde çok kastığım ortamlarda avuçlarım hafif nemleniyor.Ama ayak aşırı terliyorsa uzmana görünmelisin
uzmana görünmelisin ter bezlerinle ilgili sorun var sanırım bunun dışında önerebilceğim şey sana bebe pudrası terleyen ayağını yıkadıktan ve kuruladıktan sonra bebe oudrası sür aynı biçim el kremi kullanıyosan el kreminin içinede bebe pudrası at terleme kesilsin en azından.geçmiş olsun
ayaklarının aşırı terlediğini düşünüyorsan bir uzmana görün bence, beldeki ana sinirlerin sıkışması ayakta terlemeye sebep olabiliyor diye biliyorum. ama çorap giymeyince elinden de terleme olayı biraz psikolojik gibi geldi bana açıkçası...
Cevap
3Cevap
Bi' doktora başvur, ter bezleri musluk gibi çalışır ve cerrahi müdahaleyle kapatılabilir. Koltuk altından ufacık bir delik açıp giriyorlar ve vücudunda istediğin yerin terlemesini durduruyorlar.
Bende de var aynı sorun ellerim, ayaklarım ve koltuk altım çok terliyor cildiyeye gittim botoks olmam gerektiğıni söyledi bide krem verdi terlemeyi azaltıyor ama geçici çözüm ne zamandır da kullanmıyorum eringeçliğimden.
Kesinlikle botoks olmanı tavsiye etmiyorum bende de aynı durum var parmak arası terlik bile giysem 10 dakikaya ayaklarım kokmaya başlıyor terlik şu gibi oluyor bazen bilgisayarın başında Oturuyorum ayağımda sadece çorap oluyor bir kalıyorum ayaklarım su gibi tereson kullanıyorum sanki az da olsa engelledi. Botoks kesinlikle yanlış bir şey çünkü hep derler kalbe giden her şey ayaktan geçer diye bu kadar çok terliyorsa var dır bir sorunu botoks ile bir anda kuruyunca bende anormal değişimler yaşayabilirsin
aynı sorun ben de de var sadece yüzüm ve ellerim terliyor ve ayaklarımın altı yanıyor resmen uzmana ihtiyaç duymadım ama gitsem iyi olacak galiba
kilolumusun ?
sweat end kullan işe yarıyo ( el,ayak,koltukaltı)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar