Aşırı derecede terliyorum, ne yapabilirim?

Arkadaşlar yüzüm ve tüm vücudum aşırı derecede terliyor. İyi bir bölümden mezunum ama iş görüşmelerinde oturduğum yer bile terden ıslandığı için işsizim (yüzümden de su gibi ter aktığını söylememe gerek yok sanırım), artık iş görüşmelerine de gitmiyorum/gidemiyorum. Ev çatı katı zaten yazın cehennemden farksız oluyor, asansör yok çıkana kadar baygınlık geçiriyorum sıcaktan. Araba desen o da yok (taksiye verebilecek param da yok..), tıklım tıkış leş gibi toplu taşımalarda insanların tuhaf bakışları arasında yolculuk etmek zorundayım, en berbat bol yürümeli aktarmalı toplu taşımalar benim evime denk gelmiş ayrıca ne hikmetse (!)... Bazen sırf bu rezil durum yüzünden, insanların bakışları yüzünden gideceğim yere varmadan inip başka araca biniyorum. Zaten İstanbul'da araçların yarısında klima bozuk (!) oluyor nedense... Gideceğim yerlere terlememi hesaba katarak ekstra yarım saat erken çıkıp gitmeme rağmen yine vardığımda sırılsıklam oluyorum. Yaz kış terliyorum, yazın daha da beter tabi.

Etrafımda kimsem kalmadı işsiz de olduğum için. Zaten 7-8 yıldır majör depresyon hastasıyım, şu an daha da azdı depresifliğim. İntiharı düşünüyorum ama ölememekten korkuyorum, sakın bana imtihan falan demeyin kalbinizi kırarım. Bi bana var zaten bu imtihanlar... Parasızlık, bitmek bilmeyen sağlık sorunları, ailevi sorunlar, işsizlik, tüm kızlar estetikle cayır cayır güzelleşirken benim sadece seyirci kalmam, dolayısıyla hiçbir erkeğin bana bakmaması, yaşıtlarımın hatta benden daha küçüklerin evlenmesi... Nefes alamıyorum, sürekli sinir krizi geçiriyorum. Hayatım berbat halde. Doktorlardan çıkmıyorum ama devlet hast. doktorları bi şey yapmıyorlar, stresten falan diyip gönderiyorlar. Özele gidebilecek durumum şu ekonomide zaten yok. Ooofff of. Daha yazsam yazarım ama yoruldum. Biraz karışık yazdım kusura bakmayın içimi dökmek istedim...

Aşırı derecede terliyorum, ne yapabilirim?