Sağlık Midem aşırı rahatsız, ne yapsam geçer? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Midem rahatsız kaç gündür kusmalarim var ders çalışmam lazım çalışamıyorum kusmaktan dinleniyorum modemden garip sesler geliyor 1 haftadır fena ağrım var Güncellemeler+1 yıl Sizce ne yapmalıyım Midem aşırı rahatsız, ne yapsam geçer? Cevapla Modem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Bitki çayları tuketebilrisin sayet iyi gelmez durumun stabilize kalır veya ilerler ise doktora gitmeniz de fayda var 0 0 Yorumla
SelcukCukur Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Neden hastaneye gitmiyorsun onu anlayamadım? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gittim serum verdiler gecmedi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir tane salyangoz al sıcak suda kaynat suyunu iç hiçbir şeyin kalmaz 0 0 Yorumla
Karaoglan-01 Takip Et Bilge Yaş: 66 +1 yıl Hamile degilsin dimi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayirr Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Evlimisin Yorumla
manifest_icon Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bağırsak sendromu olabilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Nasıl halledeceğim bağırsak sendromu var Yorumla manifest_icon +1 yıl tahlil yaptır sonrasını dr bilir Yorumla Soran +1 yıl Peki kandan korkuyorum ama yaptıracam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bitki çayları tuketebilrisin sayet iyi gelmez durumun stabilize kalır veya ilerler ise doktora gitmeniz de fayda var
Neden hastaneye gitmiyorsun onu anlayamadım?
Gittim serum verdiler gecmedi
Bir tane salyangoz al sıcak suda kaynat suyunu iç hiçbir şeyin kalmaz
Hamile degilsin dimi
Hayirr
Evlimisin
bağırsak sendromu olabilir
Evet
Nasıl halledeceğim bağırsak sendromu var
tahlil yaptır sonrasını dr bilir
Peki kandan korkuyorum ama yaptıracam
Nane limon icebilirsin.
Süt iç