Genellikle şebeke suları ve gıda zehirlenmesinden ileri geliyor ishal, özellikle su yani benim de başıma geldi patates yedim ardından limonlu kahve içtim sonra ardından bol temiz su içtim akşama bişeyim kalmadı çok şükür, neyse bunları tüket iyi gelecektir geçmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla dikkat edin bende domuz gribi ne yakalandım. Zor atlattım valla dikkat edin kendinize
ne kadar gune gecti
5 güne xor toparladım
Zor toparladım
bende oyle 6 gum oldu
şu an durumun nasıl
Yani atlatabildin mi
hayir siskinligim var
İlk belirtilerin nelerdi
Ben sözde atlattım ama hala öksürüğüm var
mide bulantisi
hala da midem bulanir karnim sis bagirsaklarim kotu
Yüksek ateş varmıydı
Doktora göründün. mü
gorundum bir sey demedi bana
Nasıl demez ya hamgi ilaçları verdipeki
sal ak herif iste
serum verdi sadece
Devlet hastanesinemigittin
Serumun içinde ne oldugunu sordun mu sen
evet hayir ozele gittim s alaklar 1000 tlmi aldilar
Valla saglık bile ticarete dökmüşler hemde öyle böyle değil Allah yardım etsin insanlara
Biz gittik 1 hafta yatıs verdik yengeme sadece geceliğine 2000₺ istediler bizde mecbur yatırdık bir hafta
yuhh
kazikcilar
Yapacak bir şey olmayınca insan mecbur kalıyor elden bir şey gelmeyımce konu saglık olunca insanın gözü parayı görmüyor bile
aynenn oyleee
Cok şey demek gelıyorda ama insan diyemıyor
haklisini z vallaa
Siz nasıl oldunuz barı şu an durumunuz nedir
kotu valla
Hadı yaa rabbim şifa versin
Calıısyormusunuz siz aynı zamanda
Haşlanmış tuzsuz patates ye, bol temiz su tüket, limonlu ılık su iç bunlar iyi gelir ishale
yiyorum demin yedimm
Genellikle şebeke suları ve gıda zehirlenmesinden ileri geliyor ishal, özellikle su yani benim de başıma geldi patates yedim ardından limonlu kahve içtim sonra ardından bol temiz su içtim akşama bişeyim kalmadı çok şükür, neyse bunları tüket iyi gelecektir geçmiş olsun
bende temiz su iciyorum
kac gune gecti acaba
biz 2 ay önce tüm aile zehirlenerek atlattık
offff cok zor bisiy
Domuz gribi varms aman...
evet ne yapacam ya
bebek olabilir mi
yok imkansiz
niye