Esimden midem bulanıyor artık?

İlgisizliği, umursamazligi aslinda yapısı bu ama insan ne bilim hiç mi düşünmez bazı şeyleri örnek veriyorum bugün gün boyu evdeydi ve elinde hep telefon var bırakıp iki dakika sohbet ettiğimizi hatırlamıyorum. Bakın telefonun şarjı bitse dahi powerbankle şarj ediyor. Çocukla ilgileniyor ilgi dediğim öpüyor seviyor onuda çocuk gidip babasına yanasiyorda anca öyle yapıyor bıktım bu ruhsuzlugundan. Bende tam tersi sürekli enerjik, konuşkan bir insanım konuşmak surda dursun biryerlwre gidip vakit dahi geçirmiyoruz hep evdeyiz. Bir yere gitmek istesem hep kavga çıkıyor o yüzden ağzımı dahi açmıyorum artık. Napicam bu adamla bu asosyalligine bakmadan bir de kızlara bakiyor tiktoktan falan. Gerçekten kız kardeşim diyor ki abla kendinin tam zittiyla nasıl evlenebildin hicbir uyumumuz yok. Yatakta da mutlu edemiyor. İlgi, sevgi de vermiyor. Eve dahi bakmıyor bişey bitti desem aldırana kadar anam ağlıyor. Çocuğumu alıp boşanıp çalışıp hayata karışmak istiyorum. Ozgur olmak istiyorum istediğim kıyafeti istedim eşyayı kimsenin minnetini yemeden kendi paramla almak istiyorum. Çalışmama dahi izin vermiyor hiçbir ihtiyacımı da karşılayamıyor ot gibi yaşıyoruz.
Esimden midem bulanıyor artık?