Sağlık Gözlerim fazla çekik bu bir sorun mu? Edebikişilik Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Gözlerim japonların ki kadar çekik. Sabah uyanınca uykulu gözlerimi açmakta zorlanıyorum ve sürekli kaşınıyor. Bu bir rahatsızlık mı yoksa genetik mi? Güncellemeler+1 yıl Güncell Gözlerim fazla çekik bu bir sorun mu? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bence çok tatki oluyor 0 3 Yorumla Edebikişilik +1 yıl Açılmıyo ki Yorumla Dahliaa_ +1 yıl Ben beğeniyorum 😌 Yorumla Edebikişilik +1 yıl Pekii :) Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Soru sormak için sormuşsunuz gibiGüzel işte 0 1 Yorumla Edebikişilik +1 yıl Yani istedigim gibi sorarim. Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Öyle çekik durmuyor 0 6 Yorumla Edebikişilik +1 yıl Kanka resimde belli degil yan profil Yorumla _GEYGünlükleri_ +1 yıl Anlıyorum ama olabilir doğal genetiktir Yorumla Edebikişilik +1 yıl Dedim acaba bi rahatsizlik mi var cok sulaniyor kizariyor Yorumla _GEYGünlükleri_ +1 yıl Doktora görünmeni öneririm Yorumla Edebikişilik +1 yıl Bakalim ya Yorumla _GEYGünlükleri_ +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence çok tatki oluyor
Açılmıyo ki
Ben beğeniyorum 😌
Pekii :)
Soru sormak için sormuşsunuz gibi
Güzel işte
Yani istedigim gibi sorarim.
Öyle çekik durmuyor
Kanka resimde belli degil yan profil