Gözlerim çok bozuk?

arkadaşlar ben miyoptum. doktora gittim. sonra gözlük aldım. gözlükten memnundum ancak 5 ay sonra falan gözlüklede bulanık görmeye başladım. lise okuyorum. en ön sıranın 2 arkasında oturuyorum. yani tahtayada yakınım ancak orada bile göremiyorum. gözlerim artık çok bozuldu. örneğin önümde duran birisinin bana biraz uzaklığı var. ama öyle uzun bir uzaklıkta değil yani. gayet yakınımda diyebilirim. bir kitap tutsa veya bişey gösterse oradaki yazıları veya resmi herneyse bulanık görüyorum. gözlerimi kısınca zar zor biraz okuyabiliyorum. en yakınımdaki bir şeyi bile net görmiyorum. miyop aslında uzağı görememe sorunu ancak ben yakınımdaki birşeyi bile net olarak okuyamıyorum diyebilirim. bu durumda hem uzağı hemde yakını göremiyorum. ve şöyle bir durum daha yaşıyorum. bir gözümü kapattığımda herhangibi bir eşyayı büyük görüyorum ve o eşya sağda gibi gözüküyor. diğer gözümü kapattığımda ise o eşya küçük ve sola kaymış olarak gözüküyor. yani iki gözümün gördüğü görüntü birbiriyle uyuşmuyor. sanırım şaşıyım. biomikroskop denen o lanet olası alet konusunda da sıkıntım var. bir türlü o aletten muayene olamıyorum. gözümü kırpıyorum. korkaklık gibi bişey. örneğin bir cisim bana aniden yaklaştığında , top , el vb. gözümü istemsizce kırpıyorum. bu durumda biraz zor muayene oluyorum. internet başında çok zaman geçiriyorum. asosyalim. dışarı çıkmam etmem. gözlüklede internete çok geçiyorum. şimdi mahvoldu gözlerim. ancak bırakamıyorum. internet bağımlısıyım. sizce ne yapmalıyım?
Gözlerim çok bozuk?