Sağlık Meme silikonu yaptırmış gibi sert ve sıkı memem niye doğal gibi değil? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hani silikonlu memeden tek farkı o kadar büyük değil.Silikonlu gibi sıkı, diri, sert bu iyi bir şey mi:/ Meme silikonu yaptırmış gibi sert ve sıkı memem niye doğal gibi değil? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Göğüs uçlarının biri hana biri Van'a bakmıyorsa sıkıntı yok. Silikonlu göğüs kadar iğrenç gözüken çok az şey var. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok kuzey güney değil Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. len memen warsa gerisi sorun değil erkeklere sadece meme olması kafii 😂😂 0 0 Yorumla
istanbully34-4 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bilmiyorum herkesin göğüs yumuşaklığı kendine has sanırsam 0 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Göremiyor muyuz? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Açıyım da geziyim aynen bdbd Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Görmek isterim, hayır demem 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz öyle şey kdmd Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Olur olur hadi bekliyorum, gurme gibi yorumlayın enine boyuna sjsjdj Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Ee hani nerede kaldı benim siparişim, müdürü çağır bana sjsjsj Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 838 cevap paylaştı. İyi bişey tabi. Sıkı, diri ve sert. En sevdiğim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Üçü bir arada çok komik oluyor zhjxxx Yorumla yagmuuradam +1 yıl Yoo bence baya çekici görünüyor olmalılar Yorumla Soran +1 yıl Eevet Yorumla yagmuuradam +1 yıl Görmek isterdim. Ve daha fazlası. Yorumla Soran +1 yıl Yok çok byük değil hayal kurmayın jzhzhz sonuçta silikonlu gibi silikonlu değil ldkd Yorumla yagmuuradam +1 yıl Büyük olması önemli değil avuç doldurması yeterli :) Yorumla Soran +1 yıl Avucunuz ne kadar xjjzz Yorumla yagmuuradam +1 yıl Çok büyük değiller ya :) senin göğüslerin ne kadar peki :) bi test etmek lazım Yorumla
xMilfShake Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl valla ayirt etmek icin test etmek lazim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ya ben de ayırt etmek için test etmeliyim ama hani asla cıvık değil Yorumla xMilfShake +1 yıl ya simdi sen objektif olamazsin disardan bir gozle test etmek lazim Yorumla Soran +1 yıl Dokunmak gerek Yorumla xMilfShake +1 yıl evet tamamiyle aradiki farki anlamak icin ve sana objektif bir yorum yapmak icin bunu yapabilirim Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla xMilfShake +1 yıl kemal sunalin bir repligi var bununla ilgili Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla xMilfShake +1 yıl guldu kesin verecek shshsh Yorumla Soran +1 yıl Bu adam niye hep böyle filmlerde Shhs Yorumla xMilfShake +1 yıl ahahahaha valla orasini bilmiyorum ama buraya tam uydu sanki Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İyi iyi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yani taş kadar sert değil elbette ama sert xkxkxx Yorumla sadmom10 +1 yıl Yayık ayranı gibiler Yorumla Soran +1 yıl Tabi o kadar da iyi olmuyor cıvık Sert ondan daha iyi bence Çünkü cıvık formsuz:/ Yorumla sadmom10 +1 yıl Sağol ama anayım ben çocuk doğurdum 1😀 Yorumla Soran +1 yıl Normal ki anne olunca illaki değişir Yorumla sadmom10 +1 yıl Değişti vallahi hale bak kaç yaşındasın Yorumla
cvs32 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl kötü bence ya meme dediğin yumuşak olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yumuşak değil jdkzkxjxx Yorumla cvs32 +1 yıl kötü işte, git yumoşa yatır onları Yorumla Soran +1 yıl İşe yarar o sa Yorumla cvs32 +1 yıl ödev veriyorum sana :D Birazdan abazan saldırısı olacak 40 tane erkek özele gelsene dicek hazır ol Yorumla Soran +1 yıl Gelmem ki jdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Göğüs uçlarının biri hana biri Van'a bakmıyorsa sıkıntı yok. Silikonlu göğüs kadar iğrenç gözüken çok az şey var.
Yok kuzey güney değil
len memen warsa gerisi sorun değil erkeklere sadece meme olması kafii 😂😂
Bilmiyorum herkesin göğüs yumuşaklığı kendine has sanırsam
Göremiyor muyuz?
Açıyım da geziyim aynen bdbd
Görmek isterim, hayır demem 😂
Olmaz öyle şey kdmd
Olur olur hadi bekliyorum, gurme gibi yorumlayın enine boyuna sjsjdj
Ee hani nerede kaldı benim siparişim, müdürü çağır bana sjsjsj
İyi bişey tabi. Sıkı, diri ve sert. En sevdiğim
Üçü bir arada çok komik oluyor zhjxxx
Yoo bence baya çekici görünüyor olmalılar
Eevet
Görmek isterdim. Ve daha fazlası.
Yok çok byük değil hayal kurmayın jzhzhz sonuçta silikonlu gibi silikonlu değil ldkd
Büyük olması önemli değil avuç doldurması yeterli :)
Avucunuz ne kadar xjjzz
Çok büyük değiller ya :) senin göğüslerin ne kadar peki :) bi test etmek lazım
Harika memeler, daha ne olsun.
Bu soru yanlış başlık altında
valla ayirt etmek icin test etmek lazim
Ya ben de ayırt etmek için test etmeliyim ama hani asla cıvık değil
ya simdi sen objektif olamazsin disardan bir gozle test etmek lazim
Dokunmak gerek
evet tamamiyle aradiki farki anlamak icin ve sana objektif bir yorum yapmak icin bunu yapabilirim
😄
kemal sunalin bir repligi var bununla ilgili
Ne
guldu kesin verecek shshsh
Bu adam niye hep böyle filmlerde
Shhs
ahahahaha valla orasini bilmiyorum ama buraya tam uydu sanki
İyi iyi
Yani taş kadar sert değil elbette ama sert xkxkxx
Yayık ayranı gibiler
Tabi o kadar da iyi olmuyor cıvık
Sert ondan daha iyi bence
Çünkü cıvık formsuz:/
Sağol ama anayım ben çocuk doğurdum 1😀
Normal ki anne olunca illaki değişir
Değişti vallahi hale bak kaç yaşındasın
kötü bence ya meme dediğin yumuşak olur
Yumuşak değil jdkzkxjxx
kötü işte, git yumoşa yatır onları
İşe yarar o sa
ödev veriyorum sana :D Birazdan abazan saldırısı olacak 40 tane erkek özele gelsene dicek hazır ol
Gelmem ki jdjd
Bişey olmaz erkekler için fark etmiyor
Muhteşem
kaç beden
Oo çok ii