Arkadaslar ben 4ay once silikon yapdirdim 1 ay asiri agrisina dayanamayip cidden cok eziyyete dayanamayip cikartdim yani 3aydi cikartdirmisim. ve her sey bana gore normaldi ve doktora masaj yapa bilirmiyim dedim evet dedi masaj yapdim ve bir hafta varki sol gogusumde sertlik hiss etdim uzandikca bir sey hiss etdim sonra doktoruma gitmek istedim adam guya yokmus dedi ve baskasina yonlendirdiler. ben ilk once dikise bakdirmaya geliyorum dedim yani kendileri baksin soylesin dedim. ve elle bastirarak o yere bile bakdi hic bir seyin yok dedi. bende bu ne diyince 2amelyat oldum diye odemin var. Sizce odem sert ve sis gibi ola bilirmi. ya da doktor yalan soyleye bilirmi. korkuyorum. bide dikisim kasiniyo izi azaliyo bilen varsa rica ederim yazsin
Güncellemeler
+1 yıl
Olgun bayanlar tecrubesi ve sorunu anlayanlar yazsin cocuk mocuk bilip bilmeden yazmasin
Silikon yaptirib cikaranlar ya da meme kucultenler baka bilirmi?
Merhaba bende silikonları cikarttirmak istiyorum 3 ay oldu ameliyat olalı. Cikkartirdiktan sonra ki durumunu merak ediyorum. Görüşlerinden şekil bozukluğu sarkma deri fazlalığı vs oldu mu?
Neyi soylemedim? ilk basda dikis icin geldigimi soyledim dedim bakayim o sertlige ne diyicek gordum dedi hic bir seyin yok o zaman dedim ki o sertlik ne odem diyince boyle odem olurmu allah korusun baska bir seye ola bilirmi diyince hayir ultrasona gitsen bile vi seyin yok dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Merhaba bende silikonları cikarttirmak istiyorum 3 ay oldu ameliyat olalı. Cikkartirdiktan sonra ki durumunu merak ediyorum. Görüşlerinden şekil bozukluğu sarkma deri fazlalığı vs oldu mu?
Çıkarttırdınız mı acaba merak ettim?
başka bir hastaneye gidip baktırsana
Yalan demis ola bilirmi ki. ilac yazdi etol fort. ilk once ne icin geldigimi soylemedim
ben olsam söylerdim
niye böyle birşey yapma gereği duydun ki
Neyi soylemedim? ilk basda dikis icin geldigimi soyledim dedim bakayim o sertlige ne diyicek gordum dedi hic bir seyin yok o zaman dedim ki o sertlik ne odem diyince boyle odem olurmu allah korusun baska bir seye ola bilirmi diyince hayir ultrasona gitsen bile vi seyin yok dedi
git sen takma onu diyorum doktorun yerinde olsam söylemezdim kötüsün diye kim başı belaya girsin ister ki
Ayni doktor diyildi diyorum ayrica hipokrat yemini yapiyolar doktorlar
sen bilirsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!