Ben en başta anksiyetenin geldiğini düşünüyorum. Ve bende de aynı şekilde anksiyete bozukluğu var , eskisine göre az kaygılıyım iyileşme sürecindeyim 😄
Sizin de her hangi psikolojik rahatsızlığıniz var mı? Varsa nasıl atlattınız?
Teşekkür ederim ✨
Ben en başta anksiyetenin geldiğini düşünüyorum. Ve bende de aynı şekilde anksiyete bozukluğu var , eskisine göre az kaygılıyım iyileşme sürecindeyim 😄
Sizin de her hangi psikolojik rahatsızlığıniz var mı? Varsa nasıl atlattınız?
Teşekkür ederim ✨
Hiç bir psikolojik rahatsızlığın yok çünkü kıskanç, egolu. kaprisli ve takıntılı biri değilim... Çünkü saydığım bu dört unsur insan ruhunu zedeliyen hastalıktır..
Bence aşağılık psikolojisi olabilir.
İnsanlar sosyal medya zehriyle iyice kendini "yetersiz" görüp kendisinden daha iyi olduğunu düşündüğü insanlara çamur atmayı kendine tek dert tek uğraş ediniyor bazen.
Benim neyseki henüz yok 😂
Depresyon olabilir zaman zaman çeşitli sebeplerden herkesin düştüğü bir psikoloji maalesef... Bunun haricinde büyük bir psikolojik rahatsızlığım yok. herkese sağlıklı bir yaşam temenni ediyorum ✨
Teşhircilik
😄🤭
Günümüzde açıklık yok çıplaklık var 😄
Hahahsdf
Cevap
11Cevap
Bence en sık rastlanan kaygı ya da depresyon oluyor, bende pek umursamıyorum artık :D umarım anksiyeten geçer tamamen :)
Ben majör depresyon yaşıyorum ama çağımızın yaygın olanı bu mu bilmiyorum.
Sinir anksiyete bipolar şizofreni depresyon liste kabarık
Bence de anksiyete çünkü bende de var ve eskiye göre daha sosyal olduğum için az da olsa daha iyiyim ve dehb de bu zamanda mevcut
Yurtdışında yaşasan mutlulu olurdun.
?
Ülkeyle, kültürle alakası var böyle rahatsızlıkların
Anksiyete, OKB, bipolar bozukluk
Benim herhangi bir psikolojik problemim yok çağımızda yaygın olarak görülen rahatsızlıkları belirttim😄
@Zombie17 ben tıp öğrencisiyim kendime faydam yok 😄
@Zombie17 Allahalla ne kadar kötü insanlarsiniz, bazen tıpında yetersiz olabileceğini söylemek istedim bu nasıl bir ego kötü kalplilik
Organik olmayan atipik psikoz
Uykum çok hafif, aşamadım 😁
Öyle Bir Rahatsızlığım Yok Teşekkürler
Valla pek bilgim yok bu konuda
Okadar çok kii ne desekki
Lgbt
Panik atak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?