Çin'de bir kadının diğer yolculara saldırdığı ve sebebinin zombi virüsü olduğu söyleniyor. Hastalık gerçek mi sizce?

Koronavirüs salgınından yeni kurtulduk, virüs ile yaşamaya alıştık derken şimdi de ciddi ciddi zombi virüsü mü gelecek...
Bu gerçek olabilir mi?
🔴 Görüntüler Çin'den..
— Mavi Türk 🇹🇷 (@Maviturkk) January 15, 2023
- Trende yolculuk yapan bir kadın yolculara saldırdı. Bir yolcunun burnu ve kulağını koparttı. Yere akan kanı yalayan kadın trende insanlara zombi korkusu yaşattı. pic.twitter.com/ddzVpGENVu
Al işte kadınlar rahat durmaz işte. Aynısını erkek yapsa konuyu bu şekilde açmazlardı. Erkek saldırgan yolculara saldırdı derlerdi. Kadın yapınca kadının saldırısını tiye alıp, dalgaya alarak konuyu açıyorlar ki insanlar tepki vermesin diye.
Bu arada habere güldüm. Ama bence yalandır. Böyle saçma virüs olamaz. Kadının suçunu hafifletip ceza almaması için feministler tarafından, feminist medya tarafından uydurulmuş bir haberdir bence. Gerçekten böyle bir hastalık varsa da bütün dünyaya geçmiş olsun diyelim şimdiden ne diyelim. Ulan aynısını bir erkek yapsa çoktan hapisdeydi. Bir erkek bir kıza tanışabilir miyiz dediği için 11 yıl hapis yiyor bu ülkede. Kadın kulak burun koparıyor kimsenin umurunda değil. Bu konulara sürekli değinince de kadın düşmanlığı ile suçlanıyoruz. Allll işte yaşananlar ortada.
Şaşırmam
Flakka denen uyuşturucu bile bunu yapıyor ise niye şaşırayım..
Zombilikten ziyade
Beyinin aşırı enerjide olması yani yerinde duramaması
Ve et isteği olması her ne olursa ondan etkilenip insanlara saldırması vb olabilir
Zombi olması için
Gözlerin beyaz olması vücudunun rengi olmaması kısaca vücutta kan olmaması gerekir
Bana göre
Filmler de, oyunlarda zombileri vuruyoruz kan akıyor vb aslında onlar zombi değil
Çünkü zombi ölümsüzlüktür bana göre
Güzel bilgiler 😇
Hadi ya çok biliyorsun sen daha önce zombi görmüş biri olarak demi mk
Zombilerle ilgili söylediklerini kastettim
Ben bunu hangi filmde görmüştüm ya?
İnsanları korkutmak, paniğe sürüklemek, aşı propagandası ve sonuç. Ani kalp krizleri.
Kolombiya'lı adamın hastane odasındaki ve Çin'li bir kadının trendeki tiyatrosunu yani şey hastalanmasını gördüm dün de. ALLAH affetsin çok güldüm.
Senaryo mu değiştirseler aceba?
Hele Mehmet Ceyhan birkaç gündür tv programlarına çıkmaya başladı yine. Var bir bit yeniği diyordum ki zombi şeysi çıktı.😏
Hastaydı o galiba iyileşince dönmüştür 🙃
Ooo sert oldu 🤭
Cevap
37Cevap
Gerçek olmayabilir, ama sinir etkisi artıran ya da kontrolünü kaybettiren bir ilaç almış olabilir belki. Bilemiyorum aslında her şey olabilir
Buna ne dersin? 😂
twitter.com/.../1614877914415202307
Kurgu. O kadar kabloyu bağladılar adama oranın elbisesini geçirirler. Spor ayakkabı kotla durmaz.
Bence de 😂
Zombi mi yemişler zombi virüsü ne 🤣 #Zombieilemücadele
Adamımmmmm 😍
Hashtag da yapmış 😂
Teşekkür ederim abi, Hastalık bu şakaya gelmez tabi ki hastag açacağız 😂
Airbag görevi görür diyorsun 😂
TWD i 10 sezon izledim ben hazırlıklıyım vücuda ateş etmeyin kafaya nişan alın
İzleseydim iyiymiş, neyse senden bilgi alırız 😀
🤣
3 defa Z Nation izlemiş biriyim nasıl hayatta kalınır en iyi ben bilirim😂
Gelsin zombi bildiği gibi
Oooo son cümle harika nokta olmuş 😂
Bir 11 sezon twd etmez ama;)
O ara zombiler karnını deşerken bu sözlerin aklına gelir... 😂
Gerçekse şaşırmam. Ama kafa bulmak için attığı bir ilacın yan etkiside olabilir ya da zihinsel yönden biraz porblem yaşıyorda olabilir bilemiyorum.
Bir de bu var 😀
Çizgi film mi Nostradamus mu belli değil 😂
twitter.com/.../1611820244334411776
Bunlar şey değil mi ya geleceği gören çizgi film. d
Evet o 😂
Zombi virüsü laboratuvar ortamında yapılması mümkün bir virüs türü ve gerçek. Eninde sonunda birgün onu da piyasa sürecekler zaten ha simdi ha biraz geç hiç farketmez göndersinler gelsin
Evet kuduz virüsünden türetebilirler...
Hazırsın yani 😀
Covid ilk çıktığında Çinliler titreye titreye yollarda ölüyolardı trafoya parmak sokmuşta çarpılır gibi😂😂 korku salıyolar ha bire flash TV oyunculuğu kısaca
Hahaha 😂
Cidden Flash Tv oyunculuğu cuk olmuş 🤣
Coronada da aynısını yaptılar, videolarla korkutup evlere kapattılar.
Ayrıca bu sene kuduz gibi ama öldürmeyen bir virüs yayılacağını da iddia edenler var:///
Zaten bilinen zombi tanımlaması zor. Bu ancak kuduz virüsünün modifiyesi ya da mutasyonu ile mümkün olur.
Dediğin gibi önden onun ilkel versiyonu salınabilir...
Olmayacak bir şey değil. Kuduzun üzerinde biraz oynayıp geliştirseler, yaparlar. Ben hazırlıklıyım buna... :D
Bir şeye de hazırlıklı olma 😂
Bir gün yapacaklar gibi gekiyor bana ama du bakalım 🙃
Zombi olaylarına hazırlıklı olmak zor değil yahu... :D
Fizibilite olarak kuvvetliyim,
Evde kuru bakliyat stoğum var, 5 adet yedek piknik tüpüm var.
Birkaç hobi bıçağım var.
Eh gerisi zeka ve stratejiye kalıyor. :D
Adamda yok yok 🤩
Kilerimde 10 metrelik alüminyum bant bile var. Bileklere sarmak iyi bir fikir olabilir. :D
😂😂
Gerçekte böyle bi şey varmış zombiler değil de zombi saldırıyormussun ilacı alınca deney yapılmış bi hastane tabi yasak
Şaşırmam...
çinlilerin haberlerine inanıyor musunuz cidden, zombi virüsü yapmak o kadar zor değil gerçek olabilir ama çin medyasına asla inanmam
Ben inanmam da bugün nedense bir zombi mevzusu köpürtülüyor yine 😂
Ahaha keşke zombi virüsü gerçek olsa diyen bir manyakla konuşmuştum. Dileği gerçek olmuş 😂
Niye öyle bir şey istiyormuş? 😂
Hayatı sıkıcı ve boş buluyormuş. Belki bu sayede zombi avlarken daha heyecanlı olurmuş😂
Hahaha 😂
Heyecanı başka yerde arasın bizi de arada şeettirmesin 🤣
Vallahi ya😂😂
Şu Çin'i haritadan felan atsak her şey iyi olacak sanki
Ortak düşünce bu galiba 😂
Bu aralar zombi olasım var. Bana bulaşabilir. Kendisini hazırda bekliyorum.
😂
Evet arkadaşlar gerçek ben orada ki yolcu koltuğuyum
Hahahhaa 😂
Göndersinler hazirim ben o kadar filmi boşa mı izledik biz hepsi bugünler içindi 😅
Hahaha 😂
Zaten herkes birbirini yiyor bu süreyi kısalaştırır, keccapsız gezmeyin aniden ısırılanilirsiniz
Keccap önemli 😂
Hep bu anı beklemiştim ya, ben savaşmaya hazırım sonuçta boşuna twd izlemedim🤓🗡
Ne çok bekleyen varmış yaa 😂
The Walking Dead izlemiş biri olarak hazırım 🫡 birkaç kadavra beyni patlatmak eğlenceli olacak
Oooo 🤩
ben evlenirdim şahsen kimse bana zombi gibi sarılmadı
Ah bee...
En İyi Cevap