Çin'de dağ sıçanı yiyen kadında 'bubonik veba' tespit edildi, ve 17 bölge risk altında.
Çin'in İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde 'bubonik veba' yeniden baş gösterdi. Yaz aylarındaki vakalardan sonra dağ sıçanı yiyen 25 yaşında bir kadında bubonik veba tespit edildi. Yetkililer 24 saat içinde öldürebilen hastalık için 21 bölgeden 17'sinin risk altında olduğunu açıkladı. Haber linki Bu konu hakkında ne söylemek isterdiniz?
İlerleyen zamanlarda bu tip virüslerle sürekli mücadele edecekmiş hissine kapılıyor musunuz?
Çin’de bir kadın “Dağ Sıçanı” yiyerek 24 saatte öldüren yeni bir virüs ortaya çıkardı! Bu konu hakkında ne söylemek isterdiniz?
Arkadaşlar adamlar 2 kuruş paraya çalışıyor; kimse demiyor. 2 milyarlık ülke ne ile besleniyor diye. Kimse kimseyi kandırmasın 2 milyarlık ülkeyi sığırla, Küçük baş hayvanla doyuramazsın. Çin yükseliyor, çin yükseliyor diyorlar da nereye yükseliyor? Kişi başına kaç para düşüyor? Koronafan öncede insanlar hava kirliliği nedeniyle maskeyle dolaşıyordu. Göt cebimizde dolaşan telefonların hepsi Çin'de üretiliyor. Sebep? Ucuz iş gücü. Bir Çinliye dana risetto, veya pirzola vermişlerde sanki adam yok ben illaha yarasa, fare, köpek yiyecem mi demiş. Hayatı doğru okumasını bilmiyoruz.
Herkeste Çin'i suçlu bulmuş. Bu dünyadaki adaletsiz düzenin suçu, büyük devletlerin suçu. Dünyada eşitsizlik aldı başını gidiyor, bu salgınlar son bulmaz. Dünyanın fakir ülkelerinde insanlar ne bulursa yeme derdinde eğer buna çözüm bulunmazsa korona son olmayacak. Çin dediğiniz yer koca bir ülke ve sadece belirli bölgeleri gelişmiş, ülkenin iç kısımları sefalet içinde. Fakir bir mahalleden çıkan hastalık tüm dünyayı alt üst etmeye devam edecek. Ya eşit dünya düzeni olacak ya da daha da yıkıcı yıllar gelecek.
Ne buldular yiyorlar arkadaş bu gidişle yamyamlaşır bunlar birbirlerini yerler dünya çinlilerden temizlenir. Bunları ülke olarak karantinaya almak lazım çini 2. Kuzey kore yapalım ülkeye giriş çıkış yasaklansın be bu nedir ya
Nasıl bir midesizlik bu nasıl bir damak tadı bu okurken midem ayağa kalktı sanırım bunlar insan değiller hayvanlar bile herşeyi yemiyor ot yiyen var et yiyen var bunlar değişik bir canlı türü
Merhaba, Günaydın öncelikle, daha öncede bu konuda bir kaç şeyden bahsetmiştim sanıyorum ki şimdiye kadar bildiğimiz dünya 2019 yılının son aylarından itibaren yerini salgınlar ve hastalıklarla dolu bir döneme girdiğini düşünüyorum. Bu şekilde düşünmemin nedeni Dünya Sağlık Örgütü ve bağımsız araştırmacılar hatta önde gelen sağlıkçılar tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaları. şu an da içerisinde bulunduğumuz salgın gelecek yıl Nisan ayına kadar pik yapacak Allah inşallah göstermez ama ölümlerin ve vakalarının artacağını düşünüyorum. Nisan ayı itibari ile bahse konu coronavirüs miladı dolduracak ancak tabi yerine başka bir salgın gelmez ise... Bunun olma olasılığı artık çok daha fazla gibi, insanlar bunu kendi elleriyle yaptı. Düşüne bilen bir varlık olmamıza rağmen düşüncesizce en temel ihtiyacımızı kolayca karşılayan doğaya çok zarar verdik ve hala veriyoruz. Umarım söylediklerimde yanılırım...
Anlamıyorum bunlar hiç mi doğru düzgün yemek yemiyorlar. Mideleri yok onu anladıkta bu hayvaların görüntüsü bile mi rahatsız etmiyor bunları yaa. Ben fare görsem midem bulanır hemen. Bunlar bide canlı ne varsa yiyorlar. Kıyamet sadece çinde kopsada kurtulsak bu belalardan
Hep diyorum hep diyorum yine diyorum,,, bu çin dünyaya sınav olarak gelmiş komple yakip yok etmeliyiz bu embesilleri insan kılıklı yaratıklar iyykkkk varlıkları bela bunların
Keşke sadece çinlileri öldüren virüs açığa çıksa da panayır düzenlesek. Irkçı değilim ama Çinlileri seven var mı yaa? Ben Chaki Chan dışında hiç bir çinliyi sevemiyorum istemsizce
Bunların hep yedikleri şeyler yeni mi yiyorlar sanki asıl ilginç olan virüslerin hep bu seneye denk gelmesi tabi kendileri laboratuvar da üretmiyorlarsa
Tüm insanlığa hayırlı uğurlu olsun. Mk ne mik bulsalar yiyorlar. Ceremesinide insanlar çekiyor. Orda aletide korumak lazim onuda yerler bu pis boğazlar
Ya abicim normal yiyecekler duruken ne işiniz var öyle yaratıklarla bok yiyin ya bitmediniz gitti ya ulan bir bomba atsalarda şu çekik yüzlülüler ölse be !!!
E olay moglosyt da olmuş? Ulan Türkler bağırsak yersiniz mide yersiniz cinsel organ yersiniz bı yetmedi size dağ sicani nedir gözünüz doysun bea. E ne oldu şimdi hastalık bitti mi?
Haber yalan olsun veya olmasın, dünyanın en boktan milletisiniz ya insan bile değilsiniz canlı canlı köpeği yakıp yiyorlardı ondan sonra emin olarak bu kanıya vardım.
Dünyanın sonunu bu çinliler getirecek zaten adamlar ne uldugunu değil ne bulduğunu yiyor. Sonra mikrop hastalık kalıyor böyle pis hastalıklar çıkıyor tabiki.
Hitler söylemiş ' Bir gün oldurmedigim her yahudi için bana kufredeceksiniz' diye. Bunu bende ilk defa duydum değiştirip Cengizhan olarak montelemisler.
ha işte buna onlar hayır demez ama dünya çine gidemeyince onu kuzey kore givi yaftalar. kusura bakmayn da çindeki virusu dunyaya yayan batıdakilardı. her ülkeye burnunu sokmaya çalışan kapitalist beyinliler
Hem de nasıl. Adi kadın sanki dünyanın en lezzetli şeyini yiyormuş gibi iştahlı bir de. Bunlar insan falan olamaz, tamamen duygusuz varlıklara dönüşmüşler
Eskiden yemek bulamadıkları için böyle böcek hayvan yemeye başlamışlar, ama şu an ekonomileri gayet iyi istediklerini yiyebilirler, sırf zevk olsun diye yiyor adiler
Aynen öyle. Şu an tamanen keyfi ve bunun savunulacak hiçbir tarafı yok. Pis midesiz bir millet. Hareket eden herşeyi yiyip öldürmek gibi bir dürtüleri var sanki
Dünyanın teknoloji lideri ordu bakılından da hatrı sayılır bir gücü var ama karşısına dünyayı alıcak kadar değil onun o liderliğini dünya ülkeleri sayesinde oluyor sadece amerika yaptırım uygulasa çinin teknoloji geliri geriler
Sen Çin'in silahlarına bir göz istersen birde kan kardeşi Rusya nın sonra gel tartışalım herşey dolardan ibaret değil adamlar dolara yol verdiler zaten abd çöküşte asıl kriz abd ye vurdu
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Çin’de bir kadın “Dağ Sıçanı” yiyerek 24 saatte öldüren yeni bir virüs ortaya çıkardı! Bu konu hakkında ne söylemek isterdiniz?