Sağlık & Diyet Kısa sürede fazla kilo veren var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Varsa ne kadar zamanda ne kadar kg verdiniz yazar mısınız? Bi kaç sorum olucak Kısa sürede fazla kilo veren var mı? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
LadyAmetistFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 10 ay Hızlı kilo verme geçici olabilir en iyisi istikrarlı ama yavaş ilerleyen diyetler olabilir. 0 0 Yorumla
Edebikişilik Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 10 ay 3 ayda 32 kilo 0 11 Yorumla Soran 10 ay Kaçtan kaça düştün Yorumla Edebikişilik 10 ay 100 den 68 Yorumla Soran 10 ay Oha şu an bende 100üm hatta 101... ve düşmek istedigim kilo 65. 3 ay boyunca hiç bozmadın mı diyetini? Yorumla Edebikişilik 10 ay Bozmadim ama sagliksiz oldu cok fazla ya butun kan degerlerim falan dustu Yorumla Soran 10 ay Nasıl verdin ki ne yedin spor yapmadın mı Yorumla Edebikişilik 10 ay Spor yaptim ve asiri agir diyet Yorumla Soran 10 ay Nasıl işte nasıl uaptın? Yorumla Edebikişilik 10 ay Ya kanka detayli biraz haftalik programlar olusturdum her gun 3 km yürüyüş sonra bisiklet yuzme vs Yorumla Soran 10 ay Kaç ögün yedin mesela sabah ne yedin akşam ne yedin ara ögün yaptın mı? Örnek ver istiyorum Yorumla Edebikişilik 10 ay Kanka sabah yedm bir de oglen 4 te sabah yumurta peynir domates oglen diyet kraker aksam 4 de yogurt meyve ama dedigim gibi hasta oldum doktora gitmeden yapma Yorumla Soran 10 ay Her gün hep aynı şeyler mi yedin Yorumla
_PlatenisTaken_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Sorr 0 1 Yorumla Soran 10 ay Kaçtan kaça düştün kaç ayda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hızlı kilo verme geçici olabilir en iyisi istikrarlı ama yavaş ilerleyen diyetler olabilir.
10 günde 4 kilo verdim ben.
3 ayda 32 kilo
Kaçtan kaça düştün
100 den 68
Oha şu an bende 100üm hatta 101... ve düşmek istedigim kilo 65. 3 ay boyunca hiç bozmadın mı diyetini?
Bozmadim ama sagliksiz oldu cok fazla ya butun kan degerlerim falan dustu
Nasıl verdin ki ne yedin spor yapmadın mı
Spor yaptim ve asiri agir diyet
Nasıl işte nasıl uaptın?
Ya kanka detayli biraz haftalik programlar olusturdum her gun 3 km yürüyüş sonra bisiklet yuzme vs
Kaç ögün yedin mesela sabah ne yedin akşam ne yedin ara ögün yaptın mı? Örnek ver istiyorum
Kanka sabah yedm bir de oglen 4 te sabah yumurta peynir domates oglen diyet kraker aksam 4 de yogurt meyve ama dedigim gibi hasta oldum doktora gitmeden yapma
Her gün hep aynı şeyler mi yedin
Sorr
Kaçtan kaça düştün kaç ayda
Yardimci olabilrim kilo vermene :D