Sağlık 20 yaş dişi ne oluyor arkada ki büyük diş mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 20 yaş dişi ne oluyor arkada ki büyük diş mi Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncelll 20 yaş dişi ne oluyor arkada ki büyük diş mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Sağlık konusunda 436 cevap paylaştı. 20 lik dış denir ona ve sağ sol üst ve alt arka dişlerde olur 4 tane çıkacak bende iki tane çıktı ağrısı çok kötü birsey 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hastaneye gidersem çekerler mi iğne vurup yollar mı Yorumla samedjackson +1 yıl Çektirmek istersen çektir nasıl çıktığına bağlı o dişin eğer düz şekilde çıkıyorsa çektirme ama yan dişlerine zarar verip yamultuyorsa çektir gidersen durumuna göre işlem yaparlar ve ilaç verirler kullanırsın Yorumla Soran +1 yıl İlaç istemiyorum ya direk çekmezler mi Yorumla samedjackson +1 yıl Çekseler bile o ağrımaya devam edebilir antibiyotik her türlü şart oraya Yorumla
Berrakmm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En arkadaki diş 1 8 Yorumla Soran +1 yıl 1 tarafta mı oluyor o diş sağ taraftaki dişim çok ağrıyor Yorumla Berrakmm +1 yıl Evet iki tarafta Yorumla Soran +1 yıl Ama tek tarafı ağrıyor Yorumla Soran +1 yıl Hastaneye gidersem çekerler mi Yorumla Berrakmm +1 yıl Çektirmek istersen çekerler elbet Yorumla Soran +1 yıl Ağrı kesici vurup yollamasınlar Yorumla Berrakmm +1 yıl Yok çektirmek istiyorum dersen muhakkak çekerler Yorumla Soran +1 yıl Anladım canım sağol Yorumla
princeofpersiaa Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Valla burada akıl dişi derler, ve zararlıdır varlığı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ taraftaki ağrıyor sadece dişçiye gitsem çekerler mi Yorumla
Sakura_80 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hastaneye gidersem çekerler mi direk ilaç mı verirler Yorumla Sakura_80 +1 yıl Evet Yorumla
GalaksiAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl evet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hastaneye gidersem çekerler mi Yorumla GalaksiAdam +1 yıl istiyorsan tabi çekerler Yorumla Soran +1 yıl Devlet hastanesinde çekerler mi Yorumla GalaksiAdam +1 yıl özele de gidebilirsin Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 1 tane mi oluyor 20 yaş dişi çok ağrıyor çünkü Yorumla Cetin3240 +1 yıl Karşılıklı En Arka Sıra Ağrır Ama Yaş 30 Üstü En Geç 25 E Kadar Çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Çektirmeye gitsem çekmezler mi Yorumla Cetin3240 +1 yıl Çok Acıyor Ama Sen Bilirsin Yorumla Soran +1 yıl E böyle mi kalıyım ağrılı ağrılı Yorumla Cetin3240 +1 yıl Sen Bilirsin Çektir Dayanırım Diyorsan Yorumla Soran +1 yıl Oynamıyor ama çok ağrıyor çekerler mi Yorumla Cetin3240 +1 yıl Çekerler Merak Etme Bağırta Bağırta Çekerler Yorumla
deathlighttt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evetll 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çekerler mi Yorumla deathlighttt +1 yıl Çekerler Yorumla Soran +1 yıl oynama yok ama çekerler mi Yorumla deathlighttt +1 yıl Oynamazlar Yorumla Soran +1 yıl Dayı oynamıyor diş çekerler mi diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
20 lik dış denir ona ve sağ sol üst ve alt arka dişlerde olur 4 tane çıkacak bende iki tane çıktı ağrısı çok kötü birsey
Hastaneye gidersem çekerler mi iğne vurup yollar mı
Çektirmek istersen çektir nasıl çıktığına bağlı o dişin eğer düz şekilde çıkıyorsa çektirme ama yan dişlerine zarar verip yamultuyorsa çektir gidersen durumuna göre işlem yaparlar ve ilaç verirler kullanırsın
İlaç istemiyorum ya direk çekmezler mi
Çekseler bile o ağrımaya devam edebilir antibiyotik her türlü şart oraya
En arkadaki diş
1 tarafta mı oluyor o diş sağ taraftaki dişim çok ağrıyor
Evet iki tarafta
Ama tek tarafı ağrıyor
Hastaneye gidersem çekerler mi
Çektirmek istersen çekerler elbet
Ağrı kesici vurup yollamasınlar
Yok çektirmek istiyorum dersen muhakkak çekerler
Anladım canım sağol
Valla burada akıl dişi derler, ve zararlıdır varlığı