Psikologa gitmekten utanıyorum. Bu sebeplerden dolayı gidilir mi kendi kendime atlatabilir miyim?

uzun ilişkim bitti aşırı mutsuz ağlak bir haldeyim ve bu süreci sağlıklı atlatmak istiyorum bir destek alarak geçirmek istiyorum. bunun dışında anksiyete bozukluğum var nöroloji doktoru tanı koymuştu. ayrıca sosyal fobi özgüven eksikliği gibi sorunlarım da üst boyuta ulaştı. üniversite son öğrencisiyim derslere gidememe seviyesine geldi. ayrıca aşırı takıntılı bir sorunu fazla uzatan olumsuz şeylerin etkisinden hemen çıkamayan birisiyim. bütün bu sorunlarımı atlatmak istiyorum. Hayatımda hep kötü seyler olacak ben hep yanlız kalacağım hiçbir başarım olmayacak ayrıldığım eski sevgilim kadar beni kimse sevemeyecek gibi hislerim var. Artık aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyorum nefesim yarıda kalıyor derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Artık hiçbirini kaldıramıyorum. Ne yapmam lazım kendi kendime duzelebilir miyim. ya da psikologa gitmekten utanıyorum derdimi nasıl anlatacagimi bilmiyorum

Psikologa gitmekten utanıyorum. Bu sebeplerden dolayı gidilir mi kendi kendime atlatabilir miyim?