Tüm tetkikleri yaptırmama ragmen karın agrısı gibi gaz mı sıskınlık mi yoksa ibs mi? lutfen bu durumu yasayanlar yazsın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gaz sorunu olabilir dışardan bakıldığında bellimi şişkinlik ve zorluyormusun kabız olduğunda
Hayır kabız olmuyorum cok. siskınlık gibi de. yürürken ozellıkle sankı onumde bisey beni rahatsız ediyor. uzanınca bir sorun yok ama. cok takıntılı biriyim. iice taktım
Takma gazdır dediğin gibi belli oluyorsa
Bende olmuştu ultrasonda duman gibi sonuçta yoğun dumandan organ teşhis edilemedi yaxıyorfu 😂
O da güzelmis😀ya benimki karın agrısı ile olusuyor. dedimya yürürkwn ozellıkle oluyor sıkıstırıyor. uzanınca birsey yok. karın agrısından 2 ker kolonoskopi oldum düsün
Sonuç ne çıktı
Hamilelik olma ihtimali var mı
Polıp vardı alındı sonra 1 sene sonra yüne girdim temız cıktı alınan yer. ama bu ara bole karın agrısı gaz karısık bıseyler oluyor
Gazını atabiliyormusun peki
Gazımı atıyorum. sürekli bir gaz cıkarma var
Şişlik dışardan bellimi
Hafif
Kötü bi görüntü
Dar giyince çok belli oluyor
Yaş kaç ordulumusun
Yas 37 evwt orduluyum
Dar giyince sıkıstırıyor bayagı
Baskı yapıyor
Bol giy biraz
Yani baska bisey olsa bu kadar anlatamam zatwn
Yatcaksın sürekli
Zaten yatarken birsey yok. yürürken nasıl varya onumde sanki birsey var beni rahatsız eden
Kalkerken flan da oluyor
Evet
Gaz sıkıstırması sanırım. ama bana hep derlerdi acıyan bole agrıyan seylerden korkma die. oel kotu seyler belırgınlık yapmaz die
Belirginlik yapıyor
Kızım karnıma dokundugunda bile acıyor sızlıyor bole
Okadar kötü nezamandır böyle
Cokda kotu degıl ya. usuttugum zaman veya streslı oldugum zaman. son zamanlarda yani
Kotu seyler mi belırgınlık yapar diyosun
Yok dış görünüş olarak ta etkiliyor
Valla ici dısını cok takmıyorumda. agrısı sızı olmasın. diyorum ya kotu birsey olsa ole belırttıgım seylerde cıkmıyor. pet die belırti vermeden oluyor diyor.
Sinir stresli bi hayatın mı var
Sayılır. panik atagık var zaten. gitmedigim hastane alet kalmadı. birseyim olsa cok takarım dısle basladı beyin diger bolumlet aklına ne gelıyosa. simdide karın agrısı taktım
Başka hastalıklarındamı var
Neden öyle peki evlisin sanırım
Hayır baska hastalıgım yok oyle sanıyorum gidyorum gidyorum bırsey cıkmıyor. evlıyim. doktor bu ibs dedi. psıkolojik senınki dedı. cunku tum tetkıkleri yapıyoruz bırsey yok. pyatrıye git dedi. ılac kullanıyorum ama cokda yeterlı degıl
Takma kafana çok bence
Stres yapma
Kaygı bozuklugu iste. takma diyordun ama beynim bi yerde uyarı verıyor sanki. iyiyim birseyim yok diyorum ama gel görki bana anlat
Kotu birseyim olucak olucem die korkuyorum. yoksa baska birsey var mı diyorum
Yenebilirsin bence
Nasıl
Kendini iyi olduğuna sağlıklı olduğuna inanıdrarak
Herkes ole diyor. ama aklım diyorki nie bole agrım var nie kwrnım agrıyor. gaz mı? baska birsey mi
Bak sen takımtılı olduğun için ama iyi olduğunu düşün sürekli ve boş kalma boş kaldıkca düşünüyor insan
Baska birseyim yoktur ıns😀gulsem mi aglasam mı bilemedim
Hayır neden olsun sade inandır kendini
Ne bilim bu uzun süren karın agrısı gaz olunca. ama hersene zatwn tüm aletlere girdim.2020 de tam kolonoskopi yaptırdım 2021 de yarım kolonoskopi. bu yastada sürekli kolonoskopiye girilmez yani
Yani bişey olsa çıkardı diye düşün
Yani cok sagol bole dusuncelerin ıcın. bu bile rahatlattı beni. ailem zaten daha lutfen hastaneye gitme birseyin yok diyolar.
Sen iyisin
Hep iyi olduğunu düşün
Nie peki bu karın agrısı veya gaz mı ne. nie gecmiyor anlamadım
Yani gecicektir
Ama iyisin
😀😀cok sagol ıns gecer. ailem artık karnın agrımıyor sana oyle gelıyor diyor. psıkılojık olarak
Ağrıyordur ama yaşamayan bilemez ama sen kendini inadır sadece karın için değil
Baya shbet sayfası gibi olmuş 😂😂
Olsun güzellik olsunda 🙏🙏🙏
Aynen iyisin merak etme ben bi çok şeyi yendim sende yenersin
Hastalıkla mı ılgılı
her şey
Sağlık aile farklı şeyler
Anlatmak istersen yazabilirsin
İsterim burdan uzat gider
Nasılsın iyi olabildin mi
Huzursuz bağırsak sendromu olabilir
Zaten doktor kac kere gittim ultrasondu tomografi kolonoskopi hepsine girdim. doktor bu artık ibs dedi. ama beni cok rahatsız ediyor karın agrısı
Psikolojik bir şey bu hastalık sanırım ablmda da vardı stresli donemllerde ortaya çıkıyor galiba sonra geçti gayet iyi şimdi...
Yani doltorda benim psıkolojik oldugunu soyledi. once yediklerine dikkat etmen lazım dedi sonra stres yok dedi. ben hemen kotuye yoruyorum takıntılıyım bayagı. sonra dısunuykrum bisey olsa cıkardı zaten
Fizyolojik olarak bişey yok mesela bunun için sevinmelisin bunu düşün psikolojik olarak kaygı bozukluğu var galiba sende bunun için de bir psikolog ile görüş rahatlarsın... Sağlığım yerinde diye düşün hep ki zaten bişey yok bunu düşününce daha iyi hissedersin ve ne olursa olsun gelip geçer sıkıntılar misafir gibidir gelir ve giderler bu fikri aklına kazı rahatlarsın 🤘
Evwt takıntılıyım ve doktor psikiyatrı git dedi gittim ılac kullanıyırum. ama aklımdan cıkmıyor kotu birseyim var gibi hep dusunıyırum
Yani bunun için terapi seanslarına gitmelisin aklını başka seylerle oyalamalisin... Sen kendine yardım etmezsen kimse edemez
Zatwn birseyle cok mesgulsam aklıma bile gelmiyor. ama kendımce kalınca tamam ozaman başlıyor