- kocan yokmj vs x sorularla canimi sikmayin ya yok.
Yok
Yok!!!
Sezeryan dogumum olacak.
3 gun hastanede kalacagim.
Arkadas akraba kimsem yok.
Sezeryan ameliyat sonrasi yaklasik ilk 6 saat yerimden kalkamicam bebegi bana vercek kontrolleri icin goturcek getircek ustunu giydircek vs.
Bebek altini ben degisirim zaten bana verse yeter :D
Hastane yardımcı olmaz boşa uğraşma derin devlet se zaten ilgi alaka yok erkek baka bilse gerçekten gelirdim yardıma ama erkek istemiyor lar öyle yere maalesef ki ben biraz bakinip doneyim istersen sana bu dua bile etsen kafi
Devlet olacak ozele butcem yetmiyo zaten. Daha bebek araba besik kiyafeg bi suru eksikler var. Tek basinayimm esim ayriyiz. Akraba es dost bosanmjs kadin algisi dedikodulari yuzunden gorusmuyoruZ...
Tsk ederim valla bulursan lutfen hemen soyle istan ul avrupa yakasindayim
Elimden geleni yapicam söz
Bebek kız mı erkek mi
Birde hangi hastane ve ne zaman doğum olucak ona göre acele edim
Yanimda kalani ugrastirmam yormam sadece ameliyattan sonra. ilk 6 7 saat kalkamam gobegime agir bisi koyuyilar
Sezeryan dogum bu agir ameliyat bana bebegj getirse koysa onume altini degisirim ustunu giydurcek bide bebek rutin konrrol kilo tapuk vs seylerine goturmek gerekcek
Kiz bebek
Biliyorum ablan dogum yaptığında ben yardımcı olmuştum çoğu şeyi ama bizimki özel hastaneydi
2 kızın oldu he Allah bağışlasın
Doğum ne zaman
1-2 konunu daha gördüm de işin cidden çok zor, sana kolaylıklar diliyorum. Buralardan birini bulacaksan lütfen seçici ol. Sonuçta bebeğini emanet edeceksin. Zaman uyarsa yardım edeyim diyeceğim ama ben bile profilime girsem 2 günlük hesaba güvenmezdim.
Cevap
8Cevap
Zor bir durum canım Allah kolaylık versin gelmiş geçmiş olsun dikkat et kendine
Allah razi olsun🌸
Allah yardımcınız olsun değerli bayan insallah bulursunuz
Tesekkur ederim🌸
Facede falan böyle sayfalar oluyor oradan belki birini bulabilirsin Allah yardımcın olsun
Fena fiyat istiyolar ya :/ tek basimayim zaten hamile halimle calisiyorum 1 tanede kizim var. Kafayi yiyom. cildiriyorum :(
Normal dogum olsa zorlammamda mecburi sezeryan olacagim. Sezeryan isteyenlere sesleniyorum varsa akliniz engel degilse tabi.. normal dogum. olun !
Ayriyiz biz canim ya
Bosanmis kadin algisii dedikoducjlari zaten akrabalarim bu yUden gorusmuyoruzm ya baktimda internetyen cok para talep ediyolar bi suru seyler akacagim bebek arab besik kiyacet hic yok cok fena darlandim hamile halimle calisiyorum bi tane daha kizim var bide cildiriyorum :(
2. cocugu yapim asamasinda bole durum yoktu valla :/ bile bile. neden yapayim cmm : ) ondan degil yardim 1 lira bile istemem yeterki uzak. kalsin
iş arkadaşlarından rica ettin ettin yoksa zor
Bende annem kaldı ben 1 ay yattım 😒 ay çok zor amaliyattan çıktıktan sonra belden aşşağı uğuşuk titreme oluyor vücutta 6 saat su yemek yasak yani kendini bakamıyorsun o sırada bebeği bile düşünemiyorsun
Aynen bu 2. Sezsryanim. olacak gecmjs olsjn snada
armut uygulamasina bak
onu hastaneden talep et
Hangi sehirdesin
İstanbul avrupa
Bebeğin babası
Yok o sormayin artik lutfen herkes babasina takilmis
Normal olan o değil mi bizde mi sorun var
Hangi şehir
İstanbul avrupa
Mersin olsaydı hayrıma kalırdım da kocan yok mu o kalsın
Canim ayriyiz.
Allah razi olsun : )
Komşu vs yok mu
Hayir kimse gorusmuyorum
ben gelırım yerı ve zamanı soyle
Hastaneden rica etsen olmuyor mu
Nerede yaşıyorsun ki
İstanbul
Kalacak yerin var mı hastane sonrası
Neden sordinuzki
Sanki tek yaşıyor ya da kalacak yeriniz yok gibi hissettim ondan sordum ve kaç tl verebileceksiz ve erkek olmaz sanırım ve hangi gün olacak bir kadın bulmaya çalışıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?