Ulan bu nedir arkadaş ya sabahın 6 si oldu aniden sicradim , millet kahvaltı yapar ben içki ile sakinledmeye çalışıyorum... İkisinden biri beni öldürecek ama hangisi
Bende de vardı. Universitedeyken kiz arkadasimin zoruyla bir iki sefer icmistim. Gercekten faydasını olmuştu ancak geçici bir çözüm ve bana gore sikintili care. İnançlı biri olduğum için pişman oldum. Boslukta gibiydim o dönem sonra namaz kilmaya kuran okumaya başladım zamanla kaygımda panik atağımda gecti. Medical olarak cözüm bulamamışsaniz sağlınıza zarar vermek yerine sizde ibadete baslabilirsiniz. Tabii ki ibadet sadece Allah rızasını kazanmak icin yapılır ama zamanla dua ile bu sorununuzun da gececegine inaniyorum. Bir sefer denemekten ne cikar?
Tam adım atıyorum namaza hemen sıkılıyorum faydası yok geçmeyecek hep böyle devam edecek şu olacak bu olacak hep kaygı endişe bunun yüzünde ibadet de edemiyorum
Uzman değilim ancak yaşadığın sorunu kendim hâlâ yaşıyor olsaydım, bir süre denerdim. Örneğin 40 gün. Bu 40 gün boyunca asla aksatmazdım. Elde olmayan sebeplerden kazaya kalırsa da onu da kılar yine devam ederdim. Her gün muhakkak yarım saat kuran okurdum bilmiyorsam yarım saat dinler 15-20 dk da türkçesini okurdum. İbadetini düzenli olarak yaparsan tüm samimiyetimle söylüyorum sorunların azalacaktır inşallah (En doğrusu Allah bilir) Hayata karşı bakışın değişecek kim bilir belki de hiç beklemediğin bir yerden seni mutlu edecek bir haber alacaksın. Zor olan ilk adımı atmak ondan sonra gelen zorluk ise bunu alışkanlığa dönüştürebilmek. Bir süre denersen değişimi fark edeceksin inşallah…