Eltimi öldüresim geliyor?

Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim kürt siirtli ailesine çok bagli bende türküm konya merkez bende ailemi çok seviyorum benim ailem çok istemdi kaçarak evlendik bazı sorumlar oldu ama Allaha şükür şimdi tatsızlık kalmadı benim ortanca eltim aynı apartmanda üst katta otuyor biz eşimle sevgili iken eşim sürekli benim yengem çok hain beni evden kovdu ona sakın güvenme diye sürekli aşagılıyordu ben neden seni kovdu dedigimde anneme sürekli cevab veriyor azarlıyordu dedi sonra benim aram evlenince eltimle iyiydi ama eşim konuşmuyordu ben bir düşük yaptım kürtaj oldum o gün annem beni aradı diye eşim yengesiyle barıştı bir gün onlara gittik işte yalak yalak hareketler bende mesaj attım dedim konuş ama be bu böyle eşim bu mesajı herkesin içinde okudu deli oldum biz dedi sen yokken daha öncesinde çok samimiydik eltimde bırak erdal dedi ben eltime sinir oldum o gün bilerek yapıyor bazı şeyleri işte o benim yengem kıskanma bide amcasının kızı kürtlerde oluyor akraba evliligi bizim yazlıgımız var gelmeyecek diyorum o gelecek gelmezse seni boşarım işte eltime herkesin içinde sen daha önce çirkindin şimdi ay gibi parlıyorsum yemek yerken elinden ekmek almalar bir bakışmalar ya deli olacam sürekli onlara gitmek istiyor zorla benide götüyor beni savunmuyor bana vurdu bile onun için silmeye hazır hemen ya ben ailemi ezdim onun için ne olur bana bişey söyleyin bunlar bir bok mu yiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ya o benim yengem kıskanma diyor sen ailenle barıştın bende senden intikam aldım diyor abisi yokkende gidiyoruz 2 tane çocugu var çok rahatlar ben böyle genişlik görmedim burdan sesleniyorum sakın Kürtlerle evlenmeyin Türkler uymuyor mesep
Eltimi öldüresim geliyor?