Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık bir yıldır ayağımdan tedavi görmekteyim fakat ayağım tam iyileşiyor dediğim sırada yine kötüye gidiyor. Ayağımı burkmuştum sonra doktor alçıya aldı ve aylardır alçıda durdu, hastanede bile yattım hep elektrik verdiler ayağıma ama bu sefer de kötüye gitti ortopediye sevk ettiler beni. Hastane bana ameliyat dedi ama ne olduğu belli değildi ben de kabul etmedim istemedim ameliyatı. Hastaneyi değiştirdim bu sefer şuanki doktorum da ameliyat filan dedi ama ne olduğu belli değil, benim raporda ayağım çıkık deniliyor fakat bana hep çıkık yok dediler. Sadece dinleniceksin dediler ama ayağım kötüye gitti çok, bu dinlenerek geçecek şey değil kanımca. Ben çok doktora göründüm fakat hiçbir sonuç alamadım ve çıkıkçıya gittim, dizimde ve ayağımda çıkık olduğunu söyledi çıkıkçı. Yerine getirdi normale döndüm biraz da olsa ama ayağım 3 4 kez yine çıktı daha kötü oldu, ben de bu sefer sülük denedim ve çok iyi geldi şişliğimi herşeyi aldı sertliği de. Fakat ayağımda yine birşeyler var ben bu sefer farklı çıkıkçıya gittim meğerse benim ayak kemiğim parmağım çıkıkmış yine yani diğer çıkıkçı pek getirememiş yerine.4 5 gün önce iyiydim ama sonra benim ayağım yine şişmeye başladı ve batma ağrı oluyor uyşuyor da eskisi gibi. Tekrar mı çıktı bilmiyorum fakat çok ağrı çekiyorum. Kusura bakmayın lütfen çok uzun oldu ama beni çok kötü etti bu durum, tam iyileşmesine umutlanmışken yine ayağımın kötü olması. Ağla ağla çok yoruldum artık, size zahmet bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor diye. Allah razı olsun şimdiden
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, üzgünüm ayağınızda yaşadığınız sıkıntıdan dolayı. Bu tür problemler nadiren tek bir nedenden kaynaklanır ve çözüm bulmak için birtakım testler yapılması gerekebilir. Sizin durumunuzda, ayağınızın sürekli olarak iyileşip kötüleşme döngüsünde olması, bir doktor tarafından incelenmesi gereken bir durumdur. Öncelikle, ayağınızdaki çıkık ve şişlik nedenlerinin tam olarak anlaşılması gerekir. Bunun için, ayağınızın radyografisi çekilebilir veya diğer tıbbi testler yapılabilir. Ayrıca, ayağınızdaki ağrı ve batma hissi nedenleri de araştırılmalıdır. Bu bilgiler doktorunuz tarafından toplandıktan sonra, size en uygun tedavi yöntemi önerilebilir. Unutmayın, tedavi süreci genellikle birkaç farklı yöntemden oluşabilir ve birkaç seans gerektirebilir. Ancak, doğru tedaviyle ayağınızın tamamen iyileşmesine yardımcı olunabilir. Doktorunuzla konuşarak, sorunuzu tam olarak anlatın ve endişelerinizi belirtin. Belki de size daha önce denenmemiş bir tedavi yöntemi önerebilirler. Unutmayın, sürekli olarak ağrı çekmek veya bir problemle yaşamaya devam etmek zorunda değilsiniz. Yardıma ihtiyacınız olduğu takdirde, lütfen doktorunuzdan destek almayı düşünün.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, ben çok hastane çok doktor gezdim alçılı ayağımla fakat ya hap ya da dinlenceksin dediler hep. İnanın o kadar uğraştım ki ayağım için, her anlamda bu durum beni çok yordu tükenmeye başladım normal birşekilde yürümeyi çok özledim. Kist var dedi biraz doktor ama bu ayağım neden hala iyileşmedi bilmiyorum. Ben de Tıbbı tedaviden yanayım daha çok fakat sırf iyileşsin diye her yolu denedim, biraz da umudumu kırıyor böyle kötüye gidince durumum. Ne yapıcağımı o kadar şaşırdım ki, şu an raporluyum ve çalışmak istiyorum artık çok bunaldım evde. Fakat çevremdekiler bu halimle çalışmamın sağlığıma ayağıma daha da çok zarar vereceğini söylüyor
Ben yarın kontrole gidicem yine fakat MR sonucum hala çıkmadı, yaklaşık bir buçuk hafta önce girmiştim MR a
Rica ederim ❤ lütfen ayağınızın üstüne 4 gün basmayın
❤️Yarın Hastaneye gidicem basmak durumunda kalıcam ama bir sakıncası olmaz sanırım dimi
Bal mumu denedin mi
O nasıl oluyor acaba, duymuştum sanki ama. Hayır denemedim hiç
Bak ben üç sene çektim
Balmumu tedavisi oldum ve çok iyi geldi
Nasıl bir tedavi acaba napıyorlar, Hastanede mi yapılıyor acaba. Kusura bakmayın çok sordum ama
İstediğin kadar sorabilirsin
Çok geçmiş olsun bu arada
Sağol canım sanada
Allah razı olsun inşAllah çok sağolun
Sen de sağol
Kendin uygulaman gerek
Mumu eritip ayağımıza mı yapıyoruz acab
Yeterki iyiles takip edivem seni
Allah razı olsun inşAllah, ne kadar iyisin çok teşekkür ederim
Amin inşAllah
Bir beze bal mumunu eritip kaynatiyorsun soğumaya yakın bacağına Sarıcan ama fazla tutma
Merakta bırakma beni
Yani tencerede mi eritiyoruz mumu
Yok yazıcam mutlaka zaten
Tamam bırakmam
Çok tutunca kötü oluyor sanırım dimi
Kemiğin kaynama olur
Kemiğe zarar verir yani dimi
Evet en fazla 10 dakika saatte
Ya cidden çok özür dilerim ben çok kötüyüm 4 5 gündür tekrar ediyorum, saatte bir on dakika yani dimi
Canım anlıyorum seni özür dilemene gerek yok evet
Her saat o zaman
Valla çok teşekkür ederim ya cidden Allah razı olsun
Sende de razı olsun
Takip atabilirsin her zaman sorabilirsin iyi ol yeter
Amin cümlemizden inşAllah
Tamam çok teşekkür ederim, keşke herkes sen gibi olsa. Hepbirlikte iyi olalım inşAllah
İyi olunca nedense hepp küfür yiyorum anlamadığım şekilde kadinlarida çözemedim
Haketmeyene iyi olunca hakkı yenilen biz oluyoruz maalesef, ama iyilik ya bu kötü de olamıyoruz hiç. Kimse sevmeyi haketmiyor iyiliği de, onlar karakteri bozulmuş mayası tutmaz insanlar. Rabbim çok büyük
Seni çok iyi anlıyorum inan, ben herkesi herşeyi bıraktım artık. Çok soğuttular, iyilikten de..
Ah be seni burada yerler
Nasıl yani anlamadım ama
Bende anlamadım burayi
Anlaşılmıyor insanoğlu
Evet