Ayak Burkulması?

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık bir yıldır ayağımdan tedavi görmekteyim fakat ayağım tam iyileşiyor dediğim sırada yine kötüye gidiyor. Ayağımı burkmuştum sonra doktor alçıya aldı ve aylardır alçıda durdu, hastanede bile yattım hep elektrik verdiler ayağıma ama bu sefer de kötüye gitti ortopediye sevk ettiler beni. Hastane bana ameliyat dedi ama ne olduğu belli değildi ben de kabul etmedim istemedim ameliyatı. Hastaneyi değiştirdim bu sefer şuanki doktorum da ameliyat filan dedi ama ne olduğu belli değil, benim raporda ayağım çıkık deniliyor fakat bana hep çıkık yok dediler. Sadece dinleniceksin dediler ama ayağım kötüye gitti çok, bu dinlenerek geçecek şey değil kanımca. Ben çok doktora göründüm fakat hiçbir sonuç alamadım ve çıkıkçıya gittim, dizimde ve ayağımda çıkık olduğunu söyledi çıkıkçı. Yerine getirdi normale döndüm biraz da olsa ama ayağım 3 4 kez yine çıktı daha kötü oldu, ben de bu sefer sülük denedim ve çok iyi geldi şişliğimi herşeyi aldı sertliği de. Fakat ayağımda yine birşeyler var ben bu sefer farklı çıkıkçıya gittim meğerse benim ayak kemiğim parmağım çıkıkmış yine yani diğer çıkıkçı pek getirememiş yerine.4 5 gün önce iyiydim ama sonra benim ayağım yine şişmeye başladı ve batma ağrı oluyor uyşuyor da eskisi gibi. Tekrar mı çıktı bilmiyorum fakat çok ağrı çekiyorum. Kusura bakmayın lütfen çok uzun oldu ama beni çok kötü etti bu durum, tam iyileşmesine umutlanmışken yine ayağımın kötü olması. Ağla ağla çok yoruldum artık, size zahmet bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor diye. Allah razı olsun şimdiden
Ayak Burkulması?