Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Karın ve kalça hareketinin çok olduğu full body çalışıyorum iki aydır yapıyorum. Kardiyo için eliptik düşünüyordum beklettim ama sanırım ip alacağım haftanın dört günü yapmayı düşünüyorum. Beslenme konusunda şeker tüketmiyorum ama macro mikro hesabıda yapmıyorum sıkılırım diye. Karın bölgemde incelme var bu gelişim içerisinde olduğumu gösterir mi 🥹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sabrederek yaptıklarını aynı şekilde yaptığın sürece tüm karın bölgen eriyecek üçgen şekle giricek ama kardiyo yapman şart ve antreman öncesi egsersiz yap
Evde spor yapıyorum herhangi bir kardiyo için kullanabileceğim makine yok. İp atlamayı düşünüyorum veya hit kardiyo yaparım. Şu zamana kadar etimin sıkılaştışını ve karnımda ciddi oranda değişiklik hissediyorum. İnanıyorum zamanla daha iyi olacak. Egzersiz ısınmam mı?
Once kas kutlesi koyup
Sonra zayıflamaya diyeti yapıcaksın
O zaman gör farkı
Alt Karında şişlik azalabilir
Ama gideceği anlamına gelmez
O yüzden basmaya devam
Bassss
Diyet illa olacak mı : ( nefret ediyorum diyetlerden önce kas kütlesi koy dediğin şey nedir anlamadım
Yanı kas yapican
Elbette kas yapmak için yapıyorum sporu. Kiloda vermek istiyorum bölgesel yağlanmam var ama yağdan verip sarksın istemiyorum
Sarkmaz kas yapinca
Bacak çok şişer mi ya
İç bacak ve basenim var yağlar sonuçta eriyecek kardiyo yaptıkça. Oralarda gitmez mi zamanla
Birinden özel ders mi alsam
Bak bacakta kas yapıp zayıflarsan
Daha çok rahatlarsın
70 kilo normal kilolu bir insanla
70 kilo aynı boyda kaslı bir insanın
Yağ oranı görünümü aynı olmaz
Kaslı daha zayıf gozukur
59 kg 165 boyundayım. Bende o yağ oranını düşürmek istiyorum. İdeal kg yok bence. Yağdan verdikten sonra kas miktarım azda zaten kilomda yine ona göre artacak.
Zaten kilon yok
Basmaya devam...
Kas yaptıktan sonra diyete girersen...
Diyelim 60 kiloda spora basladin
Kas yaptın 70 oldun
Tekrar 60 a düştüğünde daha zayıf gözükeceksin ve güzel seksi bir vücudun olucak
Ama diyete ve progmana dikkat et
Nasıl yapılacağını ogren
Şu an full body çalışıyorum. Kendi planımı kendim yapıcam. Herkes bir şey söylüyor canım sıkılıyor 😅 üst bölge çalışmaya başlamadım henüz. Umarım dediğin gibi olur. Beslenmeme dikkat ediyorum. abut cubur yemiyorum. Daha şimdiden karnımda çukur oluştu aşırı motive hissediyorum gelişim görünce umarım doğru yoldayım
Adam gibi beslenme programi ve spor progrsmi yaoman gerekiuor
üst bölge çalışmadan ful body mı olur
Vücut alışsın diye şu an kasmadım. Bir anda işin içine girmek istemedim. Evde spor yapıyorum. Bu hafta kendim program yapıp başlayacağım zaten.
Vücut en fazla 2 hafta ham durur
Alışsın diye bir durum yok
Ama sende haklısın hemen bıkmak istemiyorsun
Briazda araştırma yaparak devam ettim. Bir haftaya kendi programımı oluşturuxam
He iyi o zaman
Basmaya devam
Ama hareketleri başkasından öğren
Netten öğrenmek zor
Maalesef başkası yok 😂 internette araştırarak yapıyorum
Nasıl spor salonunda ağırlık kaldırmıyor musun
Evde yapıyorum sporu 🤦🏽♀️
Hmm
Ağırlık kaldırmıyorsan
Fazla kas kütlesi koyamazsın
Ama yinede vücudun sıkılaşır
Sarkmaz
Donkey squat 100 defa yapıyorsan , jump squat 10 tane yap bacağın şişmez.
40 kg ağırlık halter setim var maalesef spor salonları pahalı
Yine yaparsın onla bir seyler
Yetmediğinde salona yazılıcsm zaten bakalım hayırlısı
İki ay çok kısa bir süre bu kısa sürede hemen olmaz. Sen bölgelerini çalış düzenli beslenmeni yap zaten zamanla oturacaktır vücudun
Daha öncede spor yapan biriydim. Vücudun kas hafızası var. Sadece kalça çalışırken bacağı şişirmekten korkuyorum. Şu an üst karın bölgemde çukur bölgesi oluştu. Ama o göbek deliği etrafı hala yağlı. Zamanla o çukur aşağıya iner mi? En zor giden kısım alt karın en son mu gider?
Beslenmende ne kadar dikkat edersen o kadar yağ oranı düşer. Yağ oranı düşürse incelirsin. Karın böşgesi için şekerden mutlaka uzak durman şart ve kalori macro mikro hesabı yaparak beslenmelisin. Kardiyonu sıkı çalıştıktan sonra o bölge zamanla gidiyor
Karın ve kalça hareketinin çok olduğu full body çalışıyorum iki aydır yapıyorum. Kardiyo için eliptik düşünüyordum beklettim ama sanırım ip alacağım haftanın dört günü yapmayı düşünüyorum. Beslenme konusunda şeker tüketmiyorum ama macro mikro hesabıda yapmıyorum sıkılırım diye. Karın bölgemde incelme var bu gelişim içerisinde olduğumu gösterir mi 🥹
Elbette gösterir. şu an vücut geliştirme dalı ile uğraşıyorum daha önceden boks ile uğraşırken her idmanda ip atlardık. İp çok güzel kardiyo haraketi. Bence de yapman çok mantıklı olur
Çok çok teşekkür ederim 🙏🏽
Kanka o alt göbek çok zor erir genetiktir genelde yani
Benim son üç yılda böyle oldu. Önceden böyle değildi. Bence en zor alt karın bile düzenli sporla ve beslenmeyle gider
Yani çok aşırı mı göbek var sende
Var desem kime göre neye göre 😅 rahatsız ediyor açıkçası.
Görmek gerek kankim
Keşke bende senin gibi iradeli ve iyi bir psikolojiye sahip olsaydım iğrenç bir fiziğim var düzensiz besleniyorum antidepresan kullanıyorum
İnan bende senin gibi düşünüyorum. Yemek en büyük zaafımdı ama sonra çok motive ettim kendimi. Ve biraz gelişim gördükten sonra zaten bırakamıyorsun. Sana önerim hayata bir kere geliyorsun ve kendi sınırlarını zorlamalısın. Yoksa kimseden farkın olmaz. Bu arada antidepresan engel değil
Gayet güzel cümleler kurarak kendini ifade edebiliyorsun. Kendine haksızlık etme. Bunları bu yaşına kadar kendine bahane olarak gör ve bir yerden bu duruma bir son getir. Diyorum ya hayata bir kere geliyorsun denemekten ne çıkar? Bırak insanlar seni farklı görsün 😅
Ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen bu haldeyim pasif öz güvensiz bir erkeğim iş yerlerimiz var ticaretle uğraşıyoruz ama değişen bir şey olmuyor
İnsanların içine karışmalısın. Tanıdığımda aynı senin gibiydi. Bir şeylerden kaçmak çözüm değil.
Kendi iş yerimizde çalışıyorum mağazacılık sektörü günde onlarca yüzlerce insan görüyorum
Anladım. Bir psikologdan yardım almakta fayda var. Alıyorsundur muhtemelen ama terapi gibi olanlarından al. İlaç çözüm değil. Sorunlarının üstüne gitmen lazım.
Kalça çalışma bacağa vurur zaten doğru çalışmazsan.
İp atlamadan da yağ eritmek zordur
Kalça çalışmazsam kalçayı nasıl büyütücem. Kardiyo yapmam gerek zaten ip alıcam gibi eliptik pahalı. Kardiyo olmadanda olmaz
Yanlış çalışıyorsunuz dedim kalçayı
Donkey squat dışında kalça hareketi yapmayın bacağınız şişer
Brigde mi yapmıyım ne yapıcam başka 😂 donkey squat yapıyorum bilek ağırlığıyla
Yapma işte
Donkey de ağırlık kullanma bacağın şişer, popoyu kendi haline bırak
Kendi sıkışıp kas yapması lazım ağırlıkla yaparsan bacağına vurur yine
Haydaaa ama kalça öyle büyür mü kendi kendine. Bacaktaki yağ gitmez mi zamanla
Kas olur diyoruz, yağ mı diyorum ben iyi dinle.
Ben kas kazanmak istiyorum zaten. Kilo vermek derdinde değilim. Şu an bence ideal kilomdayım.