Disim kanaldi ful kirilsi disin sadece kökü kaldi çekilcek durumda dis kurtulamaz.
Size sorum şu agrim yok cektirmezsem birsey olur mu? Koku kaldi sadece minnak
Size sorum şu agrim yok cektirmezsem birsey olur mu? Koku kaldi sadece minnak
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zamanla içine artık gire çıka naneyi yer gene soluğu doktorda alırsın yol yakınken ağrı apse olmadan çektir bi akıllı sen değilsin
Icine ne girer cikar?
Dis yok diyorum yemek nasil girsin😀😀 disin koku kaldi damagin icinde distan dis ufak kismi gozukuyor yani dis yok yemek artigi girmesi imkansiz
Ya ne saçmalıyon neeee kapalı değil orası açık yara sayılır çekilmedikçe sorun teşkil ediyor bi de gülmüş insan biraz utanır ya nasıl bu bilgisizliğine rağmen gülebiliyosun şok şokkkk
Bi de diş yok diyorum nasıl girsin diyosun lütfen aptallığını al çek git
Ya ahshahgah agzimi benden iyi mi biliyorsun cahil. Bilmedigin birseye atlama. Gayet kapali dis gomulu. Keserek cekicek doktorla gorustum ne bos yapiyorsun? Bilmedigin birşeye atlama acik degil doktordan iyi mi bileceksin sen? Doktor da agrimiyorsa cektirme dedi? Ne bos yapiyorsun suanda allah allah. Ve kapali diyoruz kapali damak var acik degil anlaman mi kit.
Doktor da onermedi cekilmesini çünkü disler boslukdan kayar dedi implant yapilcagi zaman cektir dedi bilmen anlatabildim mi?
Kızım saIak mısın numara mı yapıyon? Dişin KÖKÜ içeride anladın mı? Kırılan kısım gördüğün kısım ama İÇERİDE DAMAĞIN İÇİNDE kökünü çıkarıp almalı doktur ulan cahil olan sensin hala neler diyosun o hangi doktormuş ona diploma veren okulu seveyim ağrı yapmıyosa çektirme ne demek adam uğraşmak istememiş postalamış resmen şaka gibi merdiven altı doktoru herhalde. Dişi çektirmediysen orası açıktır ki çektirmedim diyosun evet belli ki o aptal doktordan daha iyi biliyorum ve koku var diyosun dişin ÇÜRÜK
He gerçi tr klavye kullanmıyon kök demek istemiştin ok
Ya ne kaycak kaydığı yok ürperti geldi yeminle iyi çektirme bana ne xd zaman geçip çürüme başlayınca tutuşursun
Kanka koku demiyorum köku var diyorum kök :D doktor merdiven alti degil asko hem devlet hem ozele gittim 7 hekim degistim onlarda cekilmesi taraftari degil. Implant yapilcagi zaman cekilmesi lazim CUNKU BEYINSIZ DISLERIM KISA VE ARALARINDAKI MESAFE AZ DOKTOR DA CEKILIRSE IMOLANT YAPILMAZSA DISLERIN KAYAR SONRA IMOLANT OLMAZ BU SEFERDE TEL TEDAVISI UYGULAMAK ZORUNDA KALINIR DEDI. ANLADIN MI? SUREC DAHA DA UZAR DEDI BILMEDIGIN BIRSEYE KONUSMA BE ULAN canım. AGZIMI BOZDURUYOESUN ILLA DOKTORUN ADINI VERIYIM GIT BAK UZMAN DOKTOR NE BOS YAPIYORSUN DIS KAYARSA IMPLANT OLMAZZZZZZz o yuzdsn suanda cekilme yapilmiyor anladin mi?
Kaydigi yok mu ahahahagag ulan alt disim uste dogru uzamis :D alt cenem bile bozuldu bir dis yuzunden nereye kaydigi yok 😂 bos bilgisiz annem on disini cektirdi yaptirmadigi icin diger disler boslugu kapatti :D ya cahil olma lutfen az arastir
Bende diş çektirdim bi yere kaydığı olmadı hepsi yerli yerinde duruyor genetiğiniz kusurluysa yapacak bişi yok
Ahahahaha ne zaman cektirdin bir dakika 😂😂 kardesim en kisa zamaninda röntgen cektirmeni tavsiye ederim ayrica genetik degil bunu doktor uzmanlar diyor :D dislerin kaydigini bosluk kapattigini az arastir doktorun videolarini mi atayim ya illa aga doktorun dedigiyle bile iddialasiyorsun adamlar kqc yil okumus bilgili :D sen oturdugun yerden ahkam kesiyon valla bravo. 1 2 yil da cektirdiysen diyecek birsey yok sen az da bekle :D
O zaman ben mütişim
Aynen reis :D bir an once implant tavsiye ederim sana da. Cekilen disden dolayi kemik erimesi de yasiyorsun haberin yok :D ust ceneyse daha kötü sinuslerin asagi dogru sarkiyor. Ilerde imolant dusunursen hem sinus ameliyati hemde, kemik tozu konulmasj gerekicek :D dis kaybi demek orayi etkisiz hale getirmek demek sonra yemek yerken diğer dislerin daha cok baski gorucek.
Bişi olmaz
Bisi olmaz degil ilerde impalnt yaptirmak istersen daha cok masraf cikicak kemik tozu falan koydurmak :D arastir yani
Batma riski var. Aldırmak ve tedavi olmak en iyisi
Nasıl batma
Bişe olmaz sadece görünüş ilerde cürüme yapar agrı