Geçtiğimiz aylarda sorduğum sorudaki kadınların ikisi de Türkmüş.
Hastanede oda arkadaşının oksijen maskesini kapatıp öldürmüştü: Türk nine çıktı https://t.co/D8gRE9hQkp
— Sözcü (@gazetesozcu) January 3, 2023

Geçtiğimiz aylarda sorduğum sorudaki kadınların ikisi de Türkmüş.
Hastanede oda arkadaşının oksijen maskesini kapatıp öldürmüştü: Türk nine çıktı https://t.co/D8gRE9hQkp
— Sözcü (@gazetesozcu) January 3, 2023
Bu soru tanıdık geldi. Ama orada sanırım cihazı kapatılan kadın hayata döndürüldü demiştiniz. Çünkü baya eğlendiğimi hatırlıyorum ölüm yok gibiydi.
Evet hayata döndürülmüştü ama sonrasında devam edememiş 🙁
Evet bu ülkede ki insanların çok ciddi psikolojik sorunları var. yani sadece baktığı için birbirini öldürmeyi deneyin ya da yanlış para üstü verdiği için saldıran insanlar var. maalesef hiç iyi değil ülkenin genel akıl sağlığı. aslında bunu sadece ülkemiz için söylemedim. yani çoğu yerde böyle hastalar olabiliyor. ama ülkemizde nedense daha çok karşılaşıyoruz. yani artık hayat güvenliğimiz yok o yüzden çok dikkatli olmalıyız.
Almanya'da bile olayı yaşayanların ikisi de Tüek, pess 😀
Şaşırmadım :D
Türk çıkmayaydı iyiydi ama her yerde akıl sağlığımızla belli ediyoruz, kendimizi 🤦♀️
Hiç sanmıyorum akıl sağlığımız yerinde olsun. Yerinde olsaydı eğer gözümüz bütün olanlardan sonra açılır, Türkiye'yi bu kadar yaşanmaz hale getirmezdik.
Bence de çıkmayaydı iyiydi...
Güzel yazmışsın yine 😀
Rica ederim 🙂✨
O sondaki simge ne ya, bulamadım ben onu?
Normalde eşlik ediyordum biliyorsun 😂
Hahaha 😂
Tamam ben kendi simgelerime dönerim 🤣
Cevap
1Cevap
Bu coğrafya için muhteşem sağlıklı durumda akıllar ama dünya ile kıyaslıyosak topyekün sarı bina sakiniyiz 😂
Sarı binayı ilk kez duydum bak, nedir o? 😀
😂😂Manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesi
Hahaha 😂
Buradakiler hangi renk acaba bak merak ettim şimdi 😀
😊Her şehirde farklı sanırım bakmak lazım hangi şehirdesiniz ki? Ama yazık oldu sarı binanın değişmiş rengi 😏
Merkezindeyim 😂 İstanbul 😀
Hangi renk olmuş?
Bilmiyorum sadece senin sarı bina artık sarı değil demişti Manisaya giden bir arkadaş 😊
🙃
"Senin sarı bina" derken maalesef sakini olduğumdan değil 😏😂 kızdığımda "bu tam sarı binalık vaka " diye çok söylediğimden adıma zimmetlendi😂
Tahmin ettim, hiç sarı binalık gibi durmuyorsun 😂
Yalnız maalesef neden yazdın? 🙃
Bu coğrafyada yaşamak veya sarı binada sizce hangisi daha cazip? Bence sarı bina 😂 Zaten orada dışardakilerin delirttikleri yaşamıyor mu? Zeki Alasya& Metin Akpınar'ın "Deliler" kabaresi geldi aklıma mükemmeldi 😂😂 izlemediyseniz tavsiye ederim.
Evet gerçekten zor bu konuda hemfikirim ama sarı binada şunu yazacak ve benim de okuyacagım birini bulamam 😀
O yüzden her şeye rağmen sarı binanın dışı 😂
Tabi arada kafa dinlemek için girilebilir 🤣
İzlemedim galiba, not edildi efenim 😇
Yan baktı diye, yol vermedi diye cinayet işleyen bir toplumuz
İşin ilginci yaşlanınca da değişmiyor 🙃
Kin ve nefret genlerine işlemiş
Yazık gerçekten. Çoğu kişinin akıl sağlığı yerinde değil.
Yuh artık 😝 bir sıkıntımız var o kesin
Hem de 7'den 70'e galiba 😀
Maalesef öyle😂
Olacak iş değil ya 🤦🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?