Kışa en hazır KS kullanıcısı 😂
Yaşlı kadın, hastanedeki oda arkadaşının solunum cihazını kapatmış! Sebebi de gürültüden rahatsız olması. Ne düşünüyorsunuz?
Kışa en hazır KS kullanıcısı 😂

Almanya'da yaşlı bir kadın ilginç bir sebepten tutuklanmış. Adı açıklanmayan kadın, hastanede aynı odada kaldığı bir kişinin solunum cihazını çıkardığı ses nedeniyle kapattığını söyledi.
72 yaşındaki zanlı, cinayete teşebbüsten yargılanıyor.
Yetkililer, solunum cihazı kapatılan hastanın yapılan müdahaleyle hayata döndürüldüğünü bildirdi. Hayati tehlikesi bulunmayan hastanın tedavisi yoğun bakımda sürüyor.
Aman Allah’ım bu nasıl zihniyet korkunç. 😳😱 Bir insan kendini bu kadar çok Almanya'da yaşlı bir kadın ilginç bir sebepten tutuklanmış. Adı açıklanmayan kadın, hastanede aynı odada kaldığı bir kişinin solunum cihazını çıkardığı ses nedeniyle kapattığını söyledi.
72 yaşındaki zanlı, cinayete teşebbüsten yargılanıyor.
Yetkililer, solunum cihazı kapatılan hastanın yapılan müdahaleyle hayata döndürüldüğünü bildirdi. Hayati tehlikesi bulunmayan hastanın tedavisi yoğun bakımda sürüyor düşünen duyarsız bir muhakkak olabilir mi? Gerçekten İnsanlık nereye gidiyor diye sorguluyorum artık.
Görüşün önemli kısmı detaydan mı oluşmuş bana mı öyle geldi? 😀
Uyarın için teşekkürler. Acele ederken her şey karışmış. 3 işi aynı anda yaparsam olacağı bu 😂😂😂
Önemli değil 😂
Ben az çok anladım zaten de eksik varsa istersen tamamlayabilirsin 🙂
Kolay gelsin bir de 🙏
Düzeltilecek bir tarafı yok çok saçma oldu.
Olsun 😀
Gerçekten kötü bir olay, hastane de bu tarz olayların yaşanması korkunç maalesef, birde oldum olası hastanelerin ortamı beni hep germiştir yani böyle değişik bir atmosferi var. ne zaman gitsem iyi veya kötü bir şey olması fark etmiyor kendimi huzursuz hissediyorum.
Benim yaşadığım kötü bir olay yok ama yaşadığım ameliyat var aslında küçük bir şey burnumdan ameliyat olmuştum rahat nefes almak için o zaman ilk kez genel aneztezi olmuştum 17 yaşında, birden uyutulmak ve o ortam germişti biraz, bunun dışında kenine gelmekte biraz uzun sürüyor ve burnumda 5 gün tampon ile durmuştum :D birde çok ciddi ameliyat olanları düşünemiyorum ya da hastalığı olanları, umarım sağlığımızın kıymetini biliriz ve elimizden geldiğince iyi bakarız kendimize 🙏
Umarım Barış, sağlık cidden hiçbir şeye benzemiyor 🙏
Teşekkürler 🙏
Ricalar 😇
18 sene önce Cerrahpaşa'da geçirdiğim ameliyat başıma gelen en kötü hastane maceramdı. O kadar zor bir dönemdi ki benim için babamla hastaneye gidip geliyoruz babam üzülmesin diye lavabolarda gizli gizli ağladım. Aynı şekilde babamda benden gizli ağlamış. Ameliyat kararı verildi, artık hastane yatıcam 14 Şubat 'tı o gün. Babam bana döndü "kızım sevgilin var mı!" diye sordu. "Hayır yok" dedim. Gerçekten de yoktu o dönem. Babam bana küçük kulaklıkla dinleyebileceğim bir radio almış. "Bu benim sana sevgililer günü hediyem" demişti. O günden sonra 14 Şubat 'ı hep babamla kutlarım. Kötü bir aynıydı ama biz onu iyiye döndürmüştük..
Ya ablaa 😔😔😔😔
Çok geçmiş olsun
Hep iyi ol abla ❤️🌹
Ben sorudaki gibi kötü bir şeyler yazılır diye beklerken böyle ters köşe bir cevap, bu kadar harika bir anı gelmesi...
Böyle kaliteli ve çok iyi bir baba örneği...
Ellerinden öperim onun...
Senin de babanın da ailenin de ciddi sağlık sorunu yaşamadığınız (ufak tefek illa ki olacak) yıllarınız olsun 🙏
Duygulandırmasan iyiydi haftanın son iş gününde, gitti konsantrasyon 🙃
Yaaa 🤩
Hahah o kadar olur 😂
Narkozluların maceralarını ben de biliyorum çevremden 🤣
Hahaha 🤣🤣
Allah ben dahil bekarlara baban gibi eş nasip etsin ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah
@nicksizolambende amin inşallah 🙂teşekkür ederim🙂
Önemli değil, ne demek 😇
Zaten bütün KS olarak Eig seçilmişti baksana 😀
Buna sevindim bak şimdi 🥳
Yaşlı kadın gürültüden rahatsız olduğunu oradaki doktorlara, hemşirelere söyleyebilirdi ve başka bir odaya taşınabilirdi ama büyük ihtimalle öyle yapmayıp sırf o oda arkadaşını öldürebilmek için solunum cihazını kapatmıştır İnsanlar iyice kafayı yedi umarım böylelerine denk gelmeyiz
Aynen bu...
Umarım 🙏
Cevap
23Cevap
yoğun bakımlarda güvenlik kamerası yok var böyle rus bu yawruları yoğun bakımda gözümün önündeki karı öldü evine göndereceklerdi sabah kahvaltı yaptı sonra hemşireler doktorlar doğum günü kutlamaya gitti benimde bacakta anju torbası var canımlan uğraşıyorum diğer hastalar gibi bağırdık makina ötüp duruyor duyan olmadı sonra bi hemşire geldi söyledim baktı kalk kalk dedi baktı kadın tepkisisz bir anda perdeleri çektiler kalp masajı adrenalin ıvır zıvır kadın işedi osturdu öldü aradılar güvenliği ailesi çıkmasını beklerken bağırtı çağırtı benim pskoloji yerlerde sqym mnı bala gte yaşıyoruz kimseye diyemedim. banada bir sürü ihmal yaptılar yaşadığıma şükür ediyorum bir su istedim 6 saatde geldi suyu ağzıma küfür ederek tutuyor mna sohtumun doktoru şükür et şükür de diyor. kamera yok kamera ihmalin kanıtı yok
Ooo kötüymüş ya...
önümde yaşlı teyze var 70 yaş civarı kadın ilk geldi korkudan ağlıyor neyse biraz düzeldi neyse karşı yatağa deli bir gvat geldi 4 damar tıkalıymış eli dalgada gelene geçene çekiyor bu yaşlı teyzenin kızı geldi torunu geldi adam yine aynı teyze istifini bozmadı kızı torunu gidince ağlamaya başladı bende hemşireye söyledim sonra doktr gvatı geldi bu adamın akli dengesi yerinde değil bu yaştaki adamların böyle davranması nrmal dedi adamı gönderemediler devlet hastanesi bu bence bıçak parası için yeşilkartlı parkta yatan deliyi topluyorlar yoğun bakımlara kamera şart denetim şart ömrü hayatımda böyle pslik biryer görmedim baya pskolojim bozuldu benide boşuna anju ettiler hiper tansiyon hastası yok yanında biri olmazsa oksijen tüpü olmazsa bayılır düşermişim way sqym bi domuz gribi meşur varyant oldum 2 yıl geçerli reçete çaktılar sqrim sağlık bakanlığını koluma yetecek tansiyon sargı bandı yok el bileğimden ölçüyor 3 tane tansiyon hapı veriyorlar ln benim tansiyonum yok diyorum kafasına göre kesti biçtiler damar bulamadılar bileklerime kan indi gtlerini sqym alayının
😕
Yok artık kafayı yemiş kadın. Neden yaptı kimbilir kesin bir zihinsel problemi de vardır. Aklıbaşında birinin bunu yapabileceğini düşünmek istemiyorum.
Benim yaşadığım kötü bir şey yok. Sadece refakatçi kaldığım zamanlardan ufak tefek anılarım var.
Refakatçilikte oluyor doğru 🙂
Sesten rahatsız olmuş hanımefendi 😂
Hastanede güzel olay yaşanıyor mu ki zaten 😄 hasta hasta gidiyorsun, doğum ne kadar olumlu düşünülse de hiç de öyle kolay olay değil mesela, ameliyat da aynı şekilde. En kötüsü geçen üniversite hastenesinde saatlerce bekledim.
Bekleme sebebin neydi?
Muayene için bekledim. Randevulu gittim ama saatinde almadılar, 1 saat sonra kadar gitebildim 😄 çok kalabalıktı
Yuh, epey fark var.
Randevusuzları da alabiliyorlar bazen, her ne kadar yanlış olsa da maalesef...
Allah onu kahretsin inşallah. Şerefsiz vicdansız adi yaratık. Kendisi ölmeliydi pislik kansız vicdansız, insan bile olamamış rezil kepaze, hayvanlar bile daha merhametlidir .
Hayvanlar zaten yapmaz...
Az daha yaz istersen, yetti mi bunlar? 🙃
Hsjsjsks arkadaşımın kardeşi ameliyat olmuştu kolundan geçmiş olsuna gitmiştim onunla ilgilenen hemşire tatlı kızdı dedim konuşıyım 5 dk konuştum 1 2 saat sonra işi bitti çıkıyordu nişanlısı arabayla almaya geldi onu hayallerim orada yıkıldı işte
Dedim teklif ediyim çıkışta kahve içmeye olmadı
Böyle kötü olay dostlar başına jdjsjs
Kadın doktoru kıskanan bir kadının kocasıyla olan kavgasına şahitlik etmiştim, oldukça komikti. Videoya aldım bu iki deli çifti. Ben şanslıyım sanırım, kötü bir anım olmadı.
😀
Şansın devam etsin 🙏
Hastaneye yatacak kadar ağır bir durumum hiç olmadı. Ama ailemden birine böyle bir şey yapılmış olsa ve onu kaybetmiş olsam, adaleti devlete ve yargıya bırakmam.😈⚡️
Bunu tahmin ediyordum, bahsettiğin önceki mevzu sebepli 😀
Yine de önce bir nasıl cezalandırılacağını görmekte fayda var diyelim 😇
Dört duvar bazı insanlara ödüldür. 7/24 sıcak kaloriferli ortam, 3 öğün yemek... Böyle ceza olmaz.
Ah be öyle bir şey yazdın ki bunu yumuşatamam artık, haklısın 😂
😌👍
O da bisey mi almanyada hastanede genelde zaten yasli hastalarla ilgilenmiyorlar ölüp gitsinde almanyanin nüfüsü geçleşsin diye. Ödenilen emekli primleri sonradan geleceklere yetmeyecek. Hey yavrum doyşland
Emekli paralari
Doyşland iyiymiş 😂
aaaaaa olur mu öyle şey yaa deli midir divane midir
Huysuz ihtiyar 😀
hahahah benim babaannem rahmetli kendi serumunu kapatır bakmazsak söker atardı bu kadar yeter bana diye :)))))) hahahhaha
Bayılıyorum böyle ihtiyarlara ya, yaşam dolular 🤩
Rahmet 🙏
tam olarak öyle değildi rahmetli.. :)))) eeee geldi geçti bu dünyadan işte.. hayat böyle
Yaşam...
Aa yeter lan demiştir çekmiştir fişi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Millet zır deli
Öyle yapmış harbi 😀
:D allahım sen affet sinirlerim bozuldu ahsh
😂
Herkes azıttı cidden. Yaşlısından çocuğuba herkes delirdi.
Hepsi manyak bunların 😀
https://youtu.be/DFY2hynSzqc
Lhkfldl aynen hepsi manyak😅
Çok ürkütücü ya benim ya da en yakınımın başına böyle bir şey gelse inanamıyorum
Gelmesin 🙏
Kelime hazne mi kontrol ettim, buna bir şey çıkmayacağını söyledi... 🧠
Biz anladık 😀
😂😂😂 nedense komik geldi aslında haklı sebeb kadin rahatsız olmuş
Ya o kısımda cidden haklı 😂
Fakat hastaneye başvurması gerekiyordu, kadının hayatına başvurmuş 🤣
😂😂😂 neticede rahatsızlığını keskin bir şekilde dile getirmiş 😂😂😂 çok güldüm buna
Fazla kesin ama, şimdi içeride biraz daha köreltecekler 😂
Bunu bir başarı öyküsü olarak da anabiliriz başlık
KAFASİNA KOYDUGUNU OLUM PAHASİNA YAPTİ
😂😂😂😂 krize girdimmmm
🤣🤣
Yoğun bakım kapısında kalp masajı bekledim daha kötüsü ne olabilir ki
Neee, üzüldüm böyle bir şey yaşamana 😕
Bundan daha kötüsü yazılabilir mi bilemedim cidden...
Neyse ki geçmiş olmuş, bir daha uzaktan benzeri bile olmasın 🙏
Aaa ben sen diye düşündüm ya, özür dilerim...
Üzüldüm 😕
İnsanlara tahammül seviyem nöbmöbnö¢
jfjdk
Cihaza neden ses kısılma özelliği koymayı akıl edememişler🤔
🤩
Beklenen çözümcül bakış açısı 😎
Senin gibi düşünebilenler değerlendirilmediği için...
ayy inanamıyorum 🤦🏻♀️ huysuz yaşlı, sağlıklı bir insan olsa zaten yapmazdı da ama bunlar cidden çok huysuz oluyorlar 😅
Maruz kaldın galiba? 😀
konu hastane değildi ama evet 😅
Hastane şart değil ya her yerdeler 😂
öyle öyle 😂
Benim yaşadığım kötü bir olay yok ama yaşadığım ameliyat var aslında küçük bir şey burnumdan ameliyat olmuştum rahat nefes almak için o zaman ilk kez genel aneztezi olmuştum
Bazı yaşlılar yaş aldıkça aşırı bencil ve de çocuk gibi davranıyorlar. anlamak güç ve de sinir bozucu.
Insanlarin bu psikolojik hallerine hayretle tanik oluyoruz.. Akillar iyice gittiiii
Bu narsistleri idam etmek lazım, ne kadar kendini beğenmiş varsa hepsine ölümmmm
Yaşlıların bazen böyle tutarsız hareketleri oluyor. Belki de gerçekten umursamaz biridir
türkiyede de var böyle olaylar. düşünecek bişi yok insanlar canavar
O 72 yaşındaki kadını bir yastıkla boğmak lazım bakalım ondan sonra bir şeyden rahatsız olacak mı hanım efendi
Benim kazağımı yırtmışlardı 😃
Vay terbiyesizler 😀
Aa rezalete bak ayolll
Dimi ayol 😂
🤦🏻♀️ bezdim
Hastanede bile canımız güvende değil artık
İnsanlar o kadar tahammülsüz oldu ki aynen öyle...
Vay hain yaşlı cadııı 😒
Aaa cadılara haksızlık etme onların da bir itibarı var 😀
Bu başka bie seviye jdkdk
Kötü çirkin yaşlı cadı o :D ne diyeyim yahu daha fazlasına KS müsaade etmiyor
Aaa olmadı ama ben KS sansürüne takılmadan, yorumu da gizlettirmeden, şöyle afilli şekilli bir şey beklerdim bu yaşlıya jdjdk
Ben böyle gaza gelmem, genelde şöyle oluyor; bana ne söyleniyorsa aksini yapıyorum sjkd
Zaten yazamazdın ki ben yüzüne bunu söylememek için yazdım onları jdjdk
Cıxx hiç ikna olmadım ya :D djdj
Biliyorum olmayacağını, ben hani şu Edison'un deneme sayısını doldurmaya çalışıyorum jdjdk
Sonunda yine Haklısın Sosyetik yazıcam ben o bariz 😂
Haa doğru o mesele :D haklısın yaz bana djkd
Haklısın yaz bana'yı iletişim amaçlıdan alayım mı? jdkdkdk
al bak ne yapıyorum ben sonra al al :D
Yok bunu göze alamam Karadenizlisin madem furursun jfjdk
Vurmam be :D intikamım acı olabilir
Dozuna bağlı acı severim aslında, denesem mi jdjdk
hahahaha sus be :D
Yaşlanınca muhtemel olacağım
Ben hiç ben deliyim diyen bir deli görmedim.
O yüzden, muhtemelen olacağım diyen birisi de muhtemelen olmayacaktır 😀
Doğrudur
Başka ülkede yaşayamam dedikleri bu olsa gerek
Cinayete teşebbüs kesinlikle ceza almalı
Bununla yargılanıyor ama bakalım.
Türkiye ne hale geldi
Alamanya alamanya 😀
biliyorum, olsun, moda akimi, Türkiye Devleti suclu
Hee 😂
Art niyet vardır kesin...
onu öldürmeliler potansiyel katil
Allah akıl fikir versin.