Eşim hastane de konuşulanlari duymuş mudur sizce?

Eşimle bosanma asamasindayiz. Kronik bir rahatsizligim var. Kendimi zor hastaneye attim. Serum falan verdiler.

Eşimi 2-3 defa aradım açmadı. Cunku tek basima eve gidecek halim yoktu pek. Arkadaslarim işte zaten. Tek basima kaldim. 15 dk sonra biri aradi. Napiyorsun falan dedi. Bende durumu anlattim. Tamam hemen geliyorum dedi.

Bu kisi onceden tanidigim bir erkek arkadas. Benimle de birkac gun önce konusmustu. Sana duygularim var, hoslaniyorum vs diye. Bu olaya kadar konusmamistik.

Kisa surede geldi yanima. Halimi hatrimi sordu, bir sey ister misin, ac misin falan dedi yok dedim. Eşim icin haberi var mi dedi. Aradim ama acmadi, mesaj attim hem durumumu hem hastaneyi falan ama ona da donmedi dedim.

Durdu durdu zamani degil belki ama ben seni seviyorum. Canına bir sey gelse benim canım yanıyor. Benim icin cok onemlisin. Bosaniyorsun zaten. Bize, bana bir sans ver dedi.

Bende ben hala evliyim diye cumleye basladim. Evet evlisin, burada yari bayginsin kocan yaninda bile degil arada hala bana onu savunuyorsun dedi. Savunmuyorum. Sadece duzgunce bosanmak istiyorum, mahkemeye kadar yanlis seyler olsun istemiyorum dedim.

Aramizda hicbir sey yok, yanlis olan bir sey de yok. Ben sana sadece duygularimi, eger istersen seninle yuva kurmak istedigimi soyledim bu kadar. Bosanana kadar yanlis bir seye sebep verip seni de zor durumda birakmam merak etme dedi. Bende konusmayalim bunlari halim yok zaten, sadece beni eve götür yeterli dedigim sira da eşim geldi.

Iyi misin vs dedi. Xxx merhaba dedi. Bana donup xx e eve gotur diyordun galiba bundan sonrasini ben hallederim diyerek ona bakti. Bana gecmis olsun dedi gitti.

Eşim aksamina bana bir seyler sordu daha once sormadigi. Benden sonra evlenmeyi dusunuyor musun dedi. Bende aslinda bir kere dilim yandı istemiyorum ama cocuk icin evlenebilirim dedim (bizim çocuğumuz yok)

Hoslandigin biri var mi dedi. Sasirdim duraksadim. Yok dedim neden soruyorsun boyle seyler dedim. Merak dedi. Aklinda yeri olan biri falan var mi dedi yok dedim.

Hastanede bizim onunla konuştuklarımızı duymus olabilir mi? Duyduysa bir sıkıntı olur mu? Beni kafasinda tamamen bitirdiyse bunlari onemsemez diye dusunuyorum. Bosanmayi o istedi.

Eşim hastane de konuşulanlari duymuş mudur sizce?