Sağlık Sağlıklı nargile veya alternatif mümkün mü? jelalet Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Nargile seviyorum ama zararlı Onun yerine alternatif sağlıklı bir şey kullanmak istiyorum Ne olabilir acaba Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bulacağım Sağlıklı nargile veya alternatif mümkün mü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Hayır mümkün değil 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 616 cevap paylaştı. Maalesef öyle bir ürün yok, olsaydı sigara tüketmezdik.. :D Keyifli geceler.. 0 1 Yorumla jelalet +1 yıl Yeni buluş icat lazım işte Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 778 cevap paylaştı. Valla bende hergun nargile iciyorum hastalik gibi bisey 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. bende henüz bulamadım alternatifini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır mümkün değil
Maalesef öyle bir ürün yok, olsaydı sigara tüketmezdik.. :D Keyifli geceler..
Yeni buluş icat lazım işte
Hiç sanmıyorum.
Valla bende hergun nargile iciyorum hastalik gibi bisey
bende henüz bulamadım alternatifini