Kendimi engellemeye çalışsam da dayanamayıp soruyorum 🤣
Mutlaka duymuşsunuzdur Lozan Antlaşması 2023 yılında bitiyormuş (!)
Peki her şeye fayda sağlayan bu olay diyetlerimize ve sağlığımıza da fayda sağlayacak mı?

Kendimi engellemeye çalışsam da dayanamayıp soruyorum 🤣
Mutlaka duymuşsunuzdur Lozan Antlaşması 2023 yılında bitiyormuş (!)
Peki her şeye fayda sağlayan bu olay diyetlerimize ve sağlığımıza da fayda sağlayacak mı?
Lozanda masa basinda, Kerkük Musul Petrol yatagini, bir lüks araba fiyatina zamaninda sagir ismet hediye etti, onun hayranlari simdi dolar bazinda fiyati belirlenen satin aldigimiz Benzinin, Mazotun fiyati cikinca, ÜLKE yi batirdilar, diye sikayet ediyor..
Çok geçmeden süper güç oluruz hatta türkiye'yi uzaya taşıyacağız yani uzaydan bile bizi görebilecek herkes. 🤣
Ben biten lozant antlaşması sayesinde diyetime devam edebiliyorum. ve sporumu yapıyorum çünkü bu antlaşma benim vücudumu geliştirmeme engelliyordu. artık çok daha güçlü olabilirim olabiliriz 🤣
Bak işte beklediğimiz örnek bu 😂
Hepimize ilham kaynağı oldun 🤣
Ne demek abi her zaman 🤣
Ben şimdiden bor madenini kazmaya başladım bile, bu da spor sayılır :d
Vay akıllı vay 😀
Bir eylemle sayısız fayda, tam da antlaşmanın bitişi gibi 😂
Cevap
2Cevap
Lozan Antlaşması'nın bitişini pasta ve pilav yiyerek kutladım😭 demek ki gerçekten etkisi var ama kötü bir etki. #lozanuzatılsın
Aaaa sen dur dur kutlamada götürrr 😀
Yalnız Pp'deki kediye iyi güldüm 😂
Olacak iş değildi vallahi..
Taa geçen sene koydum görmedin mi🤪
Hahaha yapma bunu yapmaaa 😂🤣
Sen kaşındın😂
Öyle yaptım 🤣
Her şeye dermanken buna olmazsa ayıp😏 yazıklarım olsun 😂😂
Bence de faydası olmazsa, yazıklar olsun 🤣
Aslında çok merakla bekliyorum pandoranın kutusundan ne çıkacak? Özellikle de çıkmayınca ne olacak?😈😂
Aaa sen benden de meraklısın 😂
Bak buraya gelememiştim ben daha, beni de meraklandırdın 🤣
Kandırılmışlardır nolacak alışkınız 😏😂 azcık tatava yapılır, bir anda gök taşı filan düşer, sucuk ağacı üretimi olur vb unuturuz gider 😂
Sucuk ağacını ben de bekliyorum bak 😋😂
Yani bi o kaldı uzaya bile gittik daha olsun.. beklentim bu yönde 😂
😂🤣
Sucuk ağacı hevesini kırmak istemem ama Temmuz da imzalandığına göre acaba o tarihte mi biter bu meret🤔😂
Oooo biz şimdi erken mi sevindik yeaaa? 😂🤣
Bilemedim aklımda deli sorular 🤔 bitmiştir gari inş o kadar zaman bekledim/k 😥😂
Şimdi normalde bitmez, dediğin gibi tam tarihte biter ama biz onu da hallederiz bence 🤣
Bu kadar bekledik az daha bekleriz Temmuz Ocaktan daha iyi olur 😂
Ağustos Temmuzdan 🤣
Olayın kendisi değil psikolojide ki beklenti anksiyetesi gibi oluşu berbat ya 😏 sürekli aynı konu 😏Açılınca göreceksiniz. Bitince göreceksiniz... Zeki Müren de bizi görecek mi? diyesim geliyo😂😂😂
Görmesin bu halimizi 😂
😂😂
Bak gözlerim de yıldızlar çıktı belki kilo almama faydası olur 😬😬🤦♀️
Kesin olacak ya kilo ne ki o kolay 😂
Dün ülkede neler neler oldu senin kilon ne ki 🤣
Bunu okuduğum anda çalan şarkı çok manidar oldu 😂
https://youtu.be/bmnrQjukkOQ
Geldi çattı o 2023 bakalım ne olcak çok merak ediyorum 😃
Musluklardan simsiyah petrol akıyor 😂
Burada olsaydın bilirdin, kaçırdın 🤣
Desene o zaman benzine yine zam gelecek 😂😂
Hahaha 😂🤣
Tövbest. 😂😂
Sizin galakside süresiz sözleşmeler süreli bitiyor mu Prenses? 😂
Pöfff bizim sözleşmelerde öyle tutarsizliklar yok 😏Ne güzel sizin ülke çok hareketli sjdfjsj
Çoook jdjdk
Geleyim mi Yinelenen ayak uydurabilir miyim 😀
Sen zaten gelecektin diye hatırlıyorum 😂
Gel gel çok eğlenceli bak görüyorsun 🤣
Tamam o zaman Star Wars'tan otobüsle kaç saat sürer ki ona göre hazirlik yapayim sjdfghjklmöjdj
Hahaha kahkaha attım jdksskdk
Bir prensese kahkaha atmak mı ne yaptin sen Yinelenen 😒 Çabukkk kellesini alın 😏😀
Aman Prensesim yapmayın etmeyin 😀 Ben bu kurallar sadece buradadır, farklı galakside bunlar yoktur diye şeettiydim 😂
Bazen bizim de saçma kurallarımız olabiliyor sjdjfj 😀O degil de vizontele'yi izleyince ozlemisim onu fark ettim iyi ki eklemissin 😀
Aaa buna sevindim 😇
Arada izlemek lazım ya bu tarz filmleri 😀
40 yilin basinda iyi bir sey yaptin gibi oldu bu da Yinelenen 😂 Evet izlemek gerekte ben Kore dizisidir kaptirdim gidiyorum , zaman olmuyor 😀
Hahaha yok, olur mu öyle şey Prenses 😂
E bak galaksi farkı 😎
Biz de bir yıl sonra falan uyarlamalarını izliyoruz işte, anca geliyor dünyaya 🤣
Tavsiye alırız 😀
1 yıl mı emin misin sjdjdjdj 😂 Tabii ki ne tür izlemek istiyorsan ona göre izlediklerimden tavsiye ederim 😀
Ya tamam iyice gömeceksin hadi 2 bilemedin 3 olsun yaa jdkdkd
En sevdiğin 3 tanesini yaz mesela 😀
2 mi 3mü emin misin 😝 tamam yaziyorum ama bu yazdiklarim izlenecek bak sinav yapacagim 😂 Memorios of Alahambra- W- ve favorim Are you Human
Üçü de çok iyi görünüyor 🤩
Sırada bir film var, ondan sonra bunlara geçerim.
Tabi ne zaman olur bilmem ama konularını sevdim 😀
Favorin benim de favorim olabilir sanki 😂
Dizi bunlar bu arada 😀 ve ilk dizi, şu pc oyunlariyla alakali ama senaryo, film efektleri superr olmuş.. Ve diger iki dizi harika otesi ne konuda oldugunu anlatamayacagim bu kadar reklam yeter 😀Izle bakalim begenirsen baaka oneride de bulunurum. Yani olabilir favori paralelligi yasayabiliriz 😂
Biliyorum.
Konularını bile okudum ben önceki yorumu yazmadan önce 😀
Favori paralelliği ifadesi güzelmiş 🤩
İste aradigimiz Kore dizisi hayran kanı sjdjdj 😂
Hahaha 😂
Ben bir arkadaşa bakıp çıkma niyetindeyim ama bakalım jdkdk
Yapma bunu işte sjfjdj 😀
Bakıcazzz 😂
😬👀😂
Öyle bir şey yok.
İstemsizce güldüm 😂
Ya ben sabahtan beri gülüyorum dayanamadım artık 🤣