Pandeminin kalıntıları, grip, son günlerde boğaz ağrısı salgını vs. peşimizi bırakmadı. Stres zaten hep hayatımızda. Geneli düşününce ne diyebilirsin?

Pandeminin kalıntıları, grip, son günlerde boğaz ağrısı salgını vs. peşimizi bırakmadı. Stres zaten hep hayatımızda. Geneli düşününce ne diyebilirsin?
Çok şükür iyisi kötüsüyle güzel bir yıl geçirdim. Özellikle yazın memleketimde üç kardeş tatile gittiğimizde muhteşem eğlendik. O kadar muhteşem bir tatildi ki bütün yılın mutsuzluklarını aldı götürdü. Hala videoları izledikçe halimize gülüyorum. O videoların kimsenin eline geçmemesi lazım 😬millet denize gitti mi havalı resimler paylaşılır bizim ki ise efsane yaa🖤😂
Sitenin melankoli konusunda bayrak taşıyanının yılının böyle geçmesi çok iyiymiş 😂
Ne var acaba o videolarda bak durduk yere meraklandırdın 🤣
Sen bakma benim sorularımın depresif olduğuna hem melankolik takılırım ama bunun yanında bir o kadar gülerim 😂denize gittik dalgalardan dolayı denize girmek yasaktı bizde kıyıya oturduk dalgalar bi geliyor birimiz bir tarafa diğerimiz öbür tarafa. Biz bunu keşfettik yaa elele tutuşup dalgaların gelmesini bekliyoruz 😂😂ama biz çok güldük ama babama videoları gönderince bize çok kızdı 😳çünkü çok tehlikeli sonradan izledikçe anladık bunu🙈😂
Hahaha 😂
Bence de öyleymiş, eğlenceli ama epey tehlikeli 🙃
Ya zaten biz orada eğlenirken 3km ötede 13 yaşında kız boğulmuş. Biz şahit olmadık ama duyduk. Tadımız kaçtı aslında iki gün daha kalacaktık ama modumuz düşünce geri döndük.
https://youtu.be/wrzufCCango
😔
Günaydın abi öncelikle yeni yılın kutlu olsun umarım bu yıldan daha güzel bir yıl geçirirsin :) güzel bir yıl geçirdim diyemem. sağlıklı da mutlu da olmadı benim için. aslında boş bir yıl oldu bu boşluğu bende bu siteyi kullanarak kapatmayı denedim. aslında güzel zaman geçirdim burada ama kişisel hayatım da aksiyon olmadığı için çok sıkıcı ve boş bir yıl oldu benim için. ama umarım diğer herkesin yılı güzel geçmiştir ve gelecek yıl da çok güzel olur herkes için.
Günaydın, teşekkür ederim 🙏
Hepimizin kutlu olsun 🥳
Hepimiz için daha güzel olsun 😇
Bol eig bol xper ve bol hediye çekli bir yıl olur umarım hepimiz için 😂🙏
Hahaha 🤣
Bence odağını buradan azaltıp diğer taraflara yöneltsen daha iyi 😂
Doz önemli 🙃
Şaka yapıyorum abi ciddiye alma sende her şeyi Yeni yılda dilek hakkım olsa tabi ki xper dilemem 🤣🤣
Her şakanın 😂🤣
Tadında bırak diyorsun anladım abi 😂😂
Hayır hayır, her şakanın altında bir gerek vardır demek istedim 😂😂
Sağlığım açısından çok berbat ötesi kötü bir yıl olsa da her şeye rağmen mutlu olduğum gün sayısı mutsuz günlerden daha çok. Oğlumun kreştkreşten sonra ana sınıfına alışma adımları, aşık olması 😂 her gün heyecanla anlattıkları... vb. Eşimin her anımda bıkmadan, tek sn surat asmadan benimle hastanede sürünmesi😍 evde dışarda her şeye kosturması... vb güzeldi her şeye rağmen
Güzel bir bakış açısı 🤩
Umarım yeni yıl sağlık açısından da çok iyi olur 🙏
Hayır diyemem. En saçma yılım bu yıldı büyük ihtimalle. Sadece son iki ay içersinde hayatım düzene girmişti o kadar. Ama benim şansım yok düzenim yine bozulur seneye.
Bu düşünceyle girme ama yeni yıla 🙃
Hazır daha zaman varken, yarın ile birlikye yeni bir başlangıç olabilir.
Sen kendini sıfırlarsan şansın da sıfırlanır 😇
Denerim, teşekkür ederim.
Mutlaka dene, rica ederim 😇
Siz tanrısallar böyle yaparsa bizler ne yaparız 😂
Ahahaha o zaman modumu yüksek tutayım hep. d
Olması gereken bu 🤩 Neyin tanrısı olduğunu unutmayınız 🥳
Unutmam :)
Cevap
2Cevap
Sağlığımla ilgili güzel önlemler aldığım, hem üzüldüğüm hem de mutlu olduğum, gerçek mutluluğun aslında ne olduğunu daha iyi anladığım bir yıl oldu
Ooo epey kârlı geçmiş 😀
Evett güzel dersler çıkartıldı 2023'e büyük tecrübelerle giriyorum😂
Harika 🤩🥳
Çok sağlıklı değildim maalesef. Daha beterleri gelmesin de, bunlar atlatılır.
Gelmesin 🙏
Evet, diyebilirim.. Covid dışında hasta olmadım mesela.. Sevdiklerim hâlâ benimle.. Çok büyük bir travma olmadı kısacası..
Gayet iyi geçmiş 😇
Başta çok stresli ve üzüntülü birkaç ay geçirdim. Çok şükür son 6 aydır mutluyum.
Sağlıklı bir yıl yaşadım Rabbime sonsuz şükür ☺️
Sağlıklı çok değildim şuanda da değilim ama mutlu bir yıldi
Cok sağlıklı degildi ama mutluydum
Hiç yoktan iyidir 🙃
Pek öyle olmadı
🙁
Evet öyle bir yıl oldu
Yook diyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?