Balık et kilosu?

177 boyunda 80 kilo bir kadınım bakıldığında aman aman kilolu durmuyorum ama kollarimin üst kısmı basen bacak içi ve göbek bolgesi özellikle göbek bolgesi yağlı duruyor ve yağlı da. Simdi sizden mucize beklemiyorum ama neye nerden baslasam onu bilmiyorum su birkaç aydır işsizim para durumum sıkıntı da spor salonuna gidemem yani. Neye nerden başlasam ne yapsam dediğim yerlerden kilo vermem kolaylaşır nasıl bir rutin izlemeliyim. Ayrıca yulaftir şeydir ugrasamam hem masraf yapamam hemde gerçekten bazı şeyleri midem almiyor cok fazla yemek seçen biriyim nerdeyse yedigim şeyler sınırlıdır bu yüzden de kilo alıyorum ama cidden diğer türlü mide bulantisindan zorlasamda yiyemiyorum. Kırmızı et yemem poğaça börek yemem pırasa bamya yemem bunun gibi çoğu kisinin bayıldığı bircok seyi ben yemiyorum. Makarnaya bayılıyorum hergun yiyebilirim diyet listemde beni korkutuyor çünkü makarnasiz hayat düşünemiyorum çoğu seyi yemedigim içinde çok kısıtlı bir yiyecek önerisi kalıyor. Bana akıl verin lütfen. Yaza düğünüm var 10 kilo kadar vermek istiyorum. 5 6 ayım var olur mu sizce

Balık et kilosu?