Güncellemeler
+1 yıl
uzun bir süre depresyondaydım bunalıma girmiştim resmen öfkemi yemek yiyerek bastırdım 70 kilo oldum tekrar kendime gelmek istiyorum artık
ben 58 kilo olmayı istiyorum kötü durur mu sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
60-65 arası
Ben de depresyondayken iştahım arttı. Normalde bir deri bir kemik kalmam lazım ama göbeğim yağ bağladı g. ötüm büyüdü mk
gerçekten çok zor normalde yemediğim kadar yedim tok olduğumu biliyorum ama beni rahatlattı şimdi de bu durumdayım keşke eski halime geri dönsem özgüven kaybı da yaşadım kilo alınca
Bize bunu yaşatanlar utansın ya tek çare boğazdan kısmak ve bol bol yürüyüş yapmak. Terlediğini farkedersen kalori yakmış oluyorsun
bence de onlar utanmalı en dip dönemimi geçirdim onun yüzünden
Sevgilin mi? Benim hem sevgili hem de ailevi problemler yüzünden. Asosyal kaldım
flört diyelim aşırı toksik ilerledi ama cidden seviyordum ve 10 kadar flörtleştik ciddiye bindi her şey birden ortadan kayboldu ses seda yok bir de kendi problemlerim var kafamda halledemediğim o yüzden hiçbir şeye halim yok
Aynısı ya benimki de toksik di. Durmadan aldatıyordu. Beni aldattı ve aldattığı kızı da aldattı. Evleneceğiniz diye kandırdı şimdi sevgilisi var. Bir ona bir bana geliyordu ben de engeli bastım öyle
cidden çok zor kendimizi salmamamız gerekiyor benim hedefim eski kendime geri dönüp yoluma bakmak ona karşı bir sevgim kalmadı sevgimi asla hak etmedi kendimi onun hataları yüzünden depresyona sokup yemek yemede mutluluk aradığım için çok üzgünüm artık yeter bence mutlu olmayı hak ediyoruz dünyadaki tek erkek değil sonuçta birisi gider diğeri gelir demekki seni hak etmiyor engel atmak süper olmuş kendi yolumuza bakmalıyız en iyi halimizle💗
Güzel motivasyon oldu gerçekten. Dünyadaki tek erkek gibi gördük sonuç ne oldu aldatıldık. İnsan bu bencil nankör. Kimseye fazla değer verip şımartmamak lazım. Her şey gelip geçici kilolar da ❤️♀️
umarım mutlu oluruz cidden rahatlattı konuşmak 💗
boydan foto görmeden bişey diyemem ya canım
Balık etli yakışır sana o boya en çok giden bu
195 boyunda erkek olarak boy kilon cok guzelki
En az 60 olmalı , 65 olursa çok iyi olur
66 kg falan olmalısın
Vucudun sikiligina bagli bi tik az gibi
55 yeterli benc e
En az 55 en fazla 62 kilo olmali
Normal
58 iyi evet
63 kilo