Sadece bir bir soru?

Boş yapmadan konuya geçmek istiyorum. maladaptive daydreaming ( gündüz düşleri) Ekopreksi= (kontrolsüz taklit etme hastalığı, afazi'den kaynaklı) transkortikal afazi =( konuşmayı anlayamama , düşündüğü söyleyememe ) Okb= ( çizgiye basamama , düzen takıntısı) Apraksi =(asperger'den kaynaklı, konuşma bozukluğu) Asperger =( otizm spektrum bozukluğu) Sosyal fobi / sosyal anksiyete = ( sosyal olamama , sosyal ortamlarda titreme vs) Bu hastalıklara sahibim Gariptir ki Tahmin etmesi zor olmayacağı gibi yaşam kalitem 0 . kendimi dünyada tek olarak düşünüyorum. Benim için fikirlerinizi paylaşırsanız çok iyi olacak.

Güncellemeler
+1 yıl

Boş yapmadan konuya geçmek istiyorum. maladaptive daydreaming ( gündüz düşleri) Ekopreksi= (kontrolsüz taklit etme hastalığı, afazi'den kaynaklı) transkortikal afazi =( konuşmayı anlayamama , düşündüğü söyleyememe ) Okb= ( çizgiye basamama , düzen takıntısı) Apraksi =(asperger'den kaynaklı, konuşma bozukluğu) Asperger =( otizm spektrum bozukluğu) Sosyal fobi / sosyal anksiyete = ( sosyal olamama , sosyal ortamlarda titreme vs) Bu hastalıklara sahibim Gariptir ki Tahmin etmesi zor olmayacağı gib
Sadece bir bir soru?