Birleşme sonucu kahverengi akıntı neyin belirtisi bir hastalığın mı adetin mi yerleşme kanaması mı
3 ay
Merhaba geçmiş olsun İlişki sonrası gelen kahverengi akıntı genellikle ciddi bir durum olmasa da, vücudun verdiği bir sinyal olabilir. Bu durumun nedeni, akıntının zamanlamasına ve eşlik eden diğer belirtilere göre değişir.
Kanama tarzı , ayrıca gecikme yaşıyorum şu an
Daha ayrıntılı konuşmak anlatmak istersen sağlıkçı olarak elimden geldiğince yardımcı olabilirim buyrun gelin konuşalım
Eğer korunmasız bir ilişki yaşandıysa ve beklenen adet tarihinden yaklaşık 1 hafta önce lekelenme olduysa, bu bir gebelik belirtisi de olabilir.
Nasıl anlayabilirsin? Genellikle pembe veya açık kahverengidir, çok kısa sürer (1-2 gün) ve adet kanaması gibi yoğunlaşmaz...
Adet tarihinde lekelenme oldu , âdetim henüz gelmedi , ve birleşme Esnasında gelmiş
Vajinal kuruluk veya sert bir birleşme, vajina duvarında ya da rahim ağzında mikro düzeyde tahrişlere neden olabilmektedir
Genellikle ilişkiden hemen sonra görülüyor ve kısa sürede kesilecektir endişe etmeyin
Zaten hemen kesildi , korkuyorum İntten kanser falan diyor
Yok yok merak etme konumuz uzun o yüzden konuşmak istersen bana yazabilirsin dedim
yerlesme kanamasi
Adetten sonra 11 ve 17 günler arasında içine boşalmış olursa hamile kalırsın diğer günlerde dilediği zaman dilediği kadar içine akıtsa da gebe kalınmaz maalesef
akacak kan kestanedd durmaz
Regl dönemin yaklaşmış olabilir
Kokuyormu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?