Merhabalar ben terapi görüyordum ve terapistim psikiyatriye gitmem gerektiğini söyledi. Randevu aldım gittim ve görüştüm. Bana LUSTRAL 50 MG ve RİSPERDAL 1 MG ilaçlarını verdi. O gün aldım ve ilk o gün başladım ikisine de. Lustral ilacı sabah içiyorum bir problemini görmedim fakat Risperdal ilacı beni 2 günde mahvetti. MG olarak sabah içtiğimden daha düşük olması ilgimi çekti, normalde daha yüksek olan ağır gelmez mi? Bu arada mahvetti derken biraz detaylandırayım, ilk içtiğimde 10 dk sonra hemen etkisini gösterdi, uykum öyle bir geldi ki yok böyle bir şey, parmağımı hareket ettiremiyorum. Bedenim ful uyuşmuş bitmiş gibiydi. Gittim yatmaya ciddi olarak sürünerek ve uyuyamadım da o kadar kolay, cebelleşiyordum. Sonra burnumu tıkadı nefes alamıyorum uyuyamıyorum. Ertesi gün bana ağır geldiğini düşünerek yarısını içmeye karar verdim daha iyi olur düşüncesiyle, önce vücudum alışsın dedim. Yataktan kalktım lavaboya gittim gözüm kararmaya başladı hafiften, bayılma uyarısını biliyorum, hemen gitmem lazım burdan diyerek çıktım odama gidip uzanmak için ama kapımın önüne kadar anca dayanmışım sonra yerde buldum zaten kendimi. Kalbimin hıphızlı atmasına da sebep oluyor bunların yanında bir sürü yan etkisini 2 günde kendimde görmüş oldum o yüzden bu ilaca devam etmek istemiyorum. Sabah kullandığım Lustral ilaca devam etmeyi düşünüyorum. Sağlıkla ilgili olanlarınız ve bu ilaçları tecrübe etmiş olanlarınız varsa yorumunuzu mutlaka bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer