8329189438. kez corona olmusum. 🤧🤧 maalesef kas ağrısından çok da ateş var sabahtan beri geçmiyor. Doktora gidildi, verilen ilaçlar içildi, soğuk duş da alındı ama max 37.6 oluyor hala. Uyuyamıyorum da imdat! 🤦♀️

8329189438. kez corona olmusum. 🤧🤧 maalesef kas ağrısından çok da ateş var sabahtan beri geçmiyor. Doktora gidildi, verilen ilaçlar içildi, soğuk duş da alındı ama max 37.6 oluyor hala. Uyuyamıyorum da imdat! 🤦♀️

Max 37.6 derken Min mi?
Hangi ilaçları verdiler bilmiyorum ama antibiyotik falan verdilerse virüse etki etmez o, antiviral ilaç gerekli.
Tabi ki ağrı kesici ve ateş düşürücüler de.
Bunun dışında
İlaçsız bir hafta, ilaçla 7 gün 😀
Kısa zamanda geçmiş olsun derdim ama diyemiyorum buna yakın bir sürede geçecek çünkü...
Tişikkür ederim 💙💙
soruyu çok yanlış yere sormuşsunuz hiç bir fikri olmayan insanlar sırf görüş olsun diye sizi yanlış yönlendirecekler lütfen güzel bir araştırma yapın ya da doktorunuza başvurun...
Cevap
11Cevap
Geçmiş olsun ağrı kesici ve bitki çayı için
Ateş düşürmede en etkili alternatif kekik çayıdır.
Ancak hastalık durumunda vücut ateş sıcaklığını yükseltme ve terlemeyle, toksin olarak gördüğü zararlı bileşenleri atmak istemesinden bunu yapar. Benim sana önerim iyice terledikten sonra ılık bir duş alman ve ince giyinmen. Terlemeye devam etmemeli ve bol su tüketmelisin. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun cidden salgın var herkes nasibini almaya başladı.
İki kez başıma geldi böyle bir şey. İkisinde de kovaya buz koydum ayaklarımı soktum içine yakıyor ama geçiyor. Tabi ki sen de aynı etkiyi yaratabilir mi bilmiyorum. Geçmiş olsun
Şimdi git ve bir yemek kaşığı elma sirkesini bir fincan suyun içine koy ve iç. Şimdiden rica ederim
Benim de burnum akıyor sadece. Yeni başladı umarım devam etmez
Corona olduğuna eminmisin pcr testi yapıldığı çünkü piyasada bir griptir dolaşıyor o da olabilir
Koronadan daha ateşli ağa
“İmdat” çarpı iki
Ozan ozan
Sen var yaaa
İyi gelecek her şeyi yapmışsın
Cok gecmis olsun...
gecmis olsun
Duş al
Dinlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?