Yüzümde ben var 18 yaşına geldim ve artık aldırmak istiyorum ancak bazı sorularım var.
- Aldırırken çok acır mı?
- İz kalır mı?
- Devlet hastanesi alıyor mu?
- Özelde aldırsam ne kadara patlar?
- Bi tehlikesi var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yüzümde ben var 18 yaşına geldim ve artık aldırmak istiyorum ancak bazı sorularım var.
tehlileli benmi değilmi dermatolog takibe alır, büyüterek foto çeker ve bilgisayarda saklar,6 ay sonra takibe çağırır ve karşılaştırır falan filan.. bu başka boyut.. aldırmak içinse, declet jastanesinde plastik cerrehiye gdersen uzman bakar, sana operasyon için gün verir, beşki 1 hf. belki 1 ay, yoğunluğa göre.. o gün gidersin, sıraya göre alır seni ameliyathaneye.. büyük ameliyatmış gibii ameliyet elbsesi galoş vs giyersin, sadece iç çamasırın kalır.. lan dersin içinden biöbrek ameliyatımı yapıcaklar falan:)) ama kural o... sonra o bölge açıkta kalacak şekilde yüzünüde örterler. o ufo gibi büyük ışık aştında:)) ipince bi iğne ile uğuştururlar ve o beni tık diye keser alırlar ve mikro estetik dikiş atarlar 3 beş tane.. göremezsin bile.. iş biter.. bir hafta sonrada çağırırlar, hemşire dkişlerini alır.. bu arada iz giderci krem yazarlar.. opr. sırasında ve sonrasında acımaz.. o çıkan benide zorunlu olarak patalojiye gönderirler. ama sonucunu almaya gitmene gerek ble toktur. zqten sistemden göreblirsin.. yani devlet hastanesinde aldırabilirsin.. gılgamış destanı gibi oldu ama süreç bu..
bak, sen benim yorumuma güven. detaylı yazdığıma göre bşii bliyorum..🤷♂️
Cevap
5Cevap
Sana bir şey diyimi benimde burnumun üstünde vardı bak ben barışıktım sorun olmuyordu ama memurluk için oraya buraya başvurup elenme sebebi olunca araştırdım bir kendim nasıl yok ederim diye sirkenin kesin cözüm verdini gördüm bir ay denedim ilk başlarda çok kötü yara gibi oldu kabuk bagladı vs sonuçta sirke yakıcı asit bir şey iz kalmasın diye gittim kantoran yagı ile destekledim ve şu an küçüldü iyice ve kaybolma evresine girdi bile
Alır.. Ama iz kalsa da fazla büyük olmaz. Biraz hekimin yeteneğine bağlı bu.
Almaz devlet hastaneleri zaruri olmayan hastalıklara bakmıyor
alır arkadaş cildiyede almıştı
Bence kötü değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?