Ciao aşkolarrrr
Bir kaç dakikanızı alacak bir eylemle belki 1 can kurtarıyorsunuz.

Ciao aşkolarrrr
Bir kaç dakikanızı alacak bir eylemle belki 1 can kurtarıyorsunuz.

İğne fobim var ama ciddi anlamda var her iğne oluşumda bayılıyorum gözlerim kararıyor bir kere vermek istedim yine bayılmıştım ondan sonra veremedim ama aile üyelerim verirler
Bir kere verdim 2 ay kafam güzel gezdim 😂 Kan verebilecek düzeyde sağlıklı bir insan olduğumu düşünmüyorum.
Bunun için zaten testler yapılıyor
Test yapılıyor ama her insanın değerleri farklı olabiliyor yani şöyle söyleyeyim mesela senin için nabız 70 normalken benim için 90 normal olabiliyor. Ortalama değerlere bakılıp yapılıyor test. Yani bu kesin bir sonuç teşkil etmiyor. Bir şey olmayacak gibi gözükse dahi insanı etkileyebiliyor çok kötü olacak gibi gözükse dahi hiç bir şey olmayabiliyor. Vücut çok karmaşık bir yapı. Beni çok yordu verdiğimde antidepresanda kullandığım için belki fazla sarstı. O nedenle bir süre daha vermem ancak tabi ki vermek lazım bunda hem fikiriz. Bir de şöyle bir sorun beyan ediyorlar kanı para ile satıyorlarmış sanırım Twitter'da bununla ilgili baya uzun bir post görmüştüm gerçekliği nedir bilmiyorum tabi araştırmak lazım ancak insanlar muzdarip olduklarını yazıyorlar.
Kan verimi sonrası sigara içimi, alkol tüketimi, dengesiz beslenmede olur sizin dediğiniz
Günde 2 paket sigara içiyorum ben ve beslenme dengem sıfır bile değil eksilerde belki bu da buna sebep olmuş olabilir. Bu konuda haklı olabilirsin.
Majör depresyon hastası olduğum için beslenme zaten zor bir durum benim adıma yani düzen tutturabilmem çok zor bu konuda.
Sigaradan zaten direk baygınlık olur kan verip sigara yakıp bayılan hastalar dahi var diğer nedenlere geçmiyorum bile
Ben sigara konusunda mal bir insanım. Yani şöyle ki sabah uyanır uyanmaz içerim aç tok hiç fark etmez her durum ve şartta tüketirim. Bu benim zaafım sanırım. O sebeple dediğin çok mümkün.
Cevap
13Cevap
Düzenli kan vermiyorum.
Bu siralar verecegim hep iptal oldu evde tadilat basladi bir de. Agir is yapilmamasi lazim bir sure, is bitince gitmeyi dusunuyorum aksilik olmazsa.
Veremiyorum Andro, 9 yıldır düzenli olarak ilaç kullandığım için benden almıyorlar ama isterdim.
Kanım çok bulunduğundan bir değeri yok pek, dün hastaneye gittim depolar dolu denildi. Düzenli değil ama kan değerlerim yükseldikçe veriyorum.
Alırken ücretli alınan verirken bedava veremem
Ücret hic bir şekilde alınmıyor istendiyse şikayet edip hakkınızı savunsaydınız beyniniz var sonuçta
Biz bu yola kan vermek için değil kan almak için çıktık. Emaneti çıkarttırmayın bana
Komik şey seni
aşkım çok zayıfım kilom yüzünden veremiyorum yoksa ben de kan vermeyi çok isterim
Düşünmen yetet bebiş öncelik kendi sağlığın ❤
Düzenli olmasa da firsat buldukça kan veriyorum
Kan veremem. Sarms kullanıyorum
Geçmiş olsun
Bana anca yetiyor. Yoksa verirdim.
Düzenli degil denk gelirse
Bende kansızlık var bana biraz kan verseniz
İğne korkum var ya 😂😂
Asırlar sonra tekrar aktif olmuşsun
Siteye ilk gelince senin hesapla karşılaşmıştım ben 3 kez feno oldum sen hala aynı yerdesin dhdhdkyilda bi kac kez uğrayıp yok oluyosun
Cinsiyetle ilgisi ne
Düzenli olmasa da denk vermeye çalışıyorum
denk geldiğimde vermeye çalışıyorum* 😄
ciao veriyorum
10 kere verdim ben
Hiç kan verme huyum yok
Edinseniz güzel olur
Gerekirse ihtiyacı olana veririm ama kızılaya vermeyi hiç düşünmüyorum.
Her zaman gerekli bir şey ayrıca hastanelerin onkoloji servislerinden bağış yapılabiliyor
6 ayda bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?