Yemek yemek istemiyorum ama durduramıyorum da spor desen vaktim yok bacaklarım biraz kalın belim çok fazla ince değil göbeğim çıkıyo bazen keşke yediklerimi kusabilsem diyorum keşke bacaklarım fiziğim incecik olsa diyorum ne yapmalıyım nasıl yemeyi durdurabilirim nasıl kusabilirim nasıl kolayca belimi bacağımı inceltebilirim veya zayıflayabilirim
Kendini kusmaya alıştırma. Bir kaç seferden bir şey olmasada alışkanlık haline gelmesi içorganlarının ölmesine neden olur organ nakli mecbur olur ve en tuhaf tarafıda bunu yapan kişi intihara meyilli kişi olarak kabul edilir organ bekleyen en son kişiler arasına alınırsın. Bu en kötü senaryo. Bunun dışında bacakların o kadarda kalın değil
Önce bir diyabet merkezine git eğer sorun yoksa mutlaka bir psikoloğa git. Spor için vakit bulamadığını söylemişsin mutlaka bir spor salonuna gitmene gerek yok kendin evde de yapabilirsin. Spor yapmaksızın kilo vermek için yemek yememek veya kusup çıkartmak ciddi bir ruhsal bozukluk, bunu unutma. Kesinlikle sağlıklıda değil, bu şekilde kilo kaybı, yağlardan önce kaslarını kaybedersin. Anoreksiya hastalığı için aday bir psikoloji içerisindesin, ki ölümcül düzeyde tehlikeli bu sebeple psikolog kısmını sakın ihmal etme.
Not: Resimdeki sensen bu bacak kalınlığı abartılacak düzeyde değil. Fiziksel olarak daha önemli kusur Knocked-Knee dizlerin içeri dönük olması. Bunu da egzersiz ile halledebilirsin.
Yeşil çay ödem attırır. Spordan sonra soğuk duş deriyi gerer. Sabah uyanır uyanmaz değil yemek su bile içmeden yaptığın spor sadece yağ yakar. Kalori takibi yap ve günlük tüketmen gereken kalorinin altında ye. kalori takibi yapmak bu tür durumlarda daha çok kendine hakim olmanı sağlar. Tabi periyodik tartım da katkı verir.
bacakların kalın değil, sporsuz incelmez o bacaklar kolay kolay, kusma anoraksiyayay sebep olur daha kötü hastalanırsın perişan olursun, ymeğini düşük kalori bol protein olarak düzenle
Kendine bu kadar yüklenme derim sadece yemek yerine su içmeyi dene epey bir tok tutar sabahları da yumurta tüketmelisin 2-3 tane sarısını yeme. yesillik bol ye yağdan şekerden uzak dur.
Vay Bee ben de ko almal istiyorum sen ise zayıflamak çünkü zayıflık iyi diil sen şanslısın ben ce yerinde olmak isterdim her halde hani derler şu içsem yarıyor diye işte ben de tam zıttı ne yesem yaramıyor bu yüzden bir kez daha düşün bence çok zayıflık iyi diil bence ben 176, kg 70 civarı yok