Selamlar. Hayatın boyunca hiç bir yerlerini kırdın mı yoksa tek kırılan ponçik kalbin mi oldu? Keyifli akşamlar.. :D 🤕😜

Selamlar. Hayatın boyunca hiç bir yerlerini kırdın mı yoksa tek kırılan ponçik kalbin mi oldu? Keyifli akşamlar.. :D 🤕😜
Sol ayak bileğim kırıldı. Sanıldığı gibi değil hani"kırık olsa duramaz" denir ya, öyle değil duruluyor baya. Sargı ve kas gevşetici krem ile 1 hafta o ayakla yaşadım diskoya bile gittim. Türkiye'ye gelince tabi ilk işim doktora gitmek oldu alçıya aldı. İyileşti ama aşırı soğuk havalarda bi sızlıyor orası. Bir se ponçik kalbimi çok kırdılar
Kırık acısı yaşadım ama yaşamadım da diyebilirim. Çok ağrı yapan bir kemik değildi
Ewwtt , bir kaç yıl önce yastık savaşı yaparken parmaklarim kırılmıştı
Rica ederim :D
Cevap
14Cevap
Selam gadası 🙃
İlkokul döneminde ayağım kayıp düşmüştüm. O zamanlar sağ kolum kırıldı. Hatta hafiften yamuk kaynama bile oldu.
Geçmiş olsun 😃
Sağolasın
Tek kırılan ponçik kalbim :D keyifli akşamlar
Teşekkürler :D
Var bir kaç kırığım 😅 yanlış kaynadığı için tekrar kırılması gereken. Ama bir daha yaşamak istemem.
Kırık değil de çıkık çok yaşadım sonuç olarak bıkık 🤣🤣🤣🤣
O da çok kötü ya 😅
tencere kulpu gibi taktırıyoruz işte portatif :D benim ayak bileğim :> :>
Hiç bir yerimi kırmadım, kalbim de kolay kolay kırılmaz. Misliyle karşılık veririm kırılacak dökülecek varsa ben hallederim.🤩
Geçmiş olsun bir yerini mi incittin? Hayır hiç bir yerim kırılmadı sadece ponçik kalbim defalarca kırıldı ezildi
Kırıldı morarmıştı zor iyileşti nasıl ağrıyordu ya sağlığın değerini bilmek gerekiyor.
Şu zamana kadar kalbim dışında hiç birşeyim kırılmadı.
Onunda tamirini yapanda olmadı.
Çatlak olmuştu ayağımda cocukken traktörün tekeri üstüne çıkmıştı hafif
Tek kırılan kalbim 😃
Yazık olmuş 😅
Bu yazık olma seni mutlu etmiş gibi 😬😃
Est 😂
İlk başlarda acısı fena oluyor
Ayak bileğim kırılmıştı 😀😀
Çok kez oldu kollarım bacaklarım 3 parmağım her biri farklı zamanlarda
Yaşadım çok sıkıntılı bir süreç
Kalbimi kırmadılar yok ettiler
Sadece ponçik kalbim kırıldı