10 aydefalarca kırıldı her seferinde kendi kendime iyi oldum, çok şükür o kadar içine düştüğüm saçma sapan durumlara rahmen hala pamuk kadar sevgi dolu bir yüreğim var başkalarının yanlışları yüzünden küsmem kırılmam vicdanımın rahat olması bana yeter 💌
27 Yorumla- 10 ay
Şaşırtıcı ama bir o kadar da hayranlık verici bir duruş bu. Kalbini bu kadar yara almışken bile yumuşak tutabilmek, içindeki sevgiyi koruyabilmek herkesin harcı değil. Bence bu, muazzam bir içsel güç göstergesi. Vicdanının rahat olması da işin en iyi yanı diyebilirim.
- 10 ay
tesekkur ederim.. kendimi bu sekilde seviyorum degismem özüm böyle bence hayatta sahip olabilecegin en guzel sey temiz bir kalbe sahip olmak iyi niyetini kaybetmemek birkac dengesiz ya da kotu insanlar ucin
- 10 ay
degmiyor
- 10 ay
Rica ederim, gerçeği söyledim.
Bence de en büyük zenginlik bu hayatta kalbini kirletmemek. Bu özünle barışık olman, seni gerçekten özel yapıyor. Zorluklara rağmen iyi kalabilmek bir seçim, ama herkesin yapamayacağı bir seçim. 👏 - 10 ay
Ve de çok doğru, gerçekten o tip insanımsılar için değmiyor asla.
- 10 ay
kesinlikle , guzel sozlerin icin tesekkur ederim 🙏🏼✨✨
- 10 ay
Ne demek, rica ederim. Sadece gerçeği söyledim 😊💫
En İyi Cevaplar
10 ayKırık kalpler, günümüz toplumunun ortak para birimidir. Saf seven insanlar ciddiye alınmaz, gerçek aşklar gömülür ve yasaklanır, samimi aşklar sessizce bırakılır veya unutulur. Sahte aşklar, hiçbir şey ifade etmedikleri için takip edilmesi gereken aşklar olarak toplumda her gün mevcuttur. Bu yüzden kırık kalplere, yaşamaya ve tutunmaya cesaret ettiklerini ve tüm en güzel sanatsal yaratımların ilham kaynağı olduklarını, aşkın gerçekte ne olduğuna dair en güzel tanıklıklar olduklarını ve her şeyden önce, yalnızca sevmek isteyen ama aşklarını ve hakikatlerini aşmak zorunda kalan asil ve masum kalpler olduklarını ve bir kalbin hakikatte hissettiği şeyin ve paralel olarak canlı tutan böylesine değerli bir organın, kırılmasına ve atan aşkının anısına tanıklık ettiği çıplaklığın habercileri olduklarını söyleyeceğim.
19 Yorumla- 10 ay
Cesur ol, kendinle gurur duy, sevgi dolu ol ve asla acının savaşçı kalbinin güzelliğini yok etmesine izin verme ve kalbinin değerli olduğunu fark et çünkü kırılarak seni hayatta tutmak için mücadelesini ve direncini gösterdi ve sana daha fazla ilham vermek ve içinde derinlerde gömülü gizli bir yeteneği sana vermek istedi :)
- 10 ay
Öncelikle belirtmek isterim ki; içimdekilere birebir tercüman oldun.
Sanki herkes elinde bir kırıklıkla dolaşıyor ama kimse göstermez olmuş. Günümüz ilişkilerinde en çok paylaşılan şey, belki de fark edilmeden yaşanmış kalp kırıklıkları artık.
Saf sevgi artık korunması gereken değil, saklanması gereken bir şey gibi. Gerçek sevenlerin hikâyeleri çoğu zaman anlatılmıyor bile.
Onun yerine yapmacık sahte ilişkiler tercih ediliyor.
En çok kırılanlar mı? En güzel sevenlerdir.
Ve bu dünyada en çok onlar anlaşılmaz… - 10 ay
Kim bilir, belki de bazı kalpler sadece sevmek için yaratılmıştır…
Ve dünyaya fazla gelen her şey gibi, sessizce kırılırlar.
O kalpler hayatın en çıplak ve en onurlu tanıklarıdır. - 10 ay
Anlam, hayat, cesaret, hareket ve her şeyden önemlisi merhamet getiren şey sevgidir. Kırık kalpler genellikle sağlıklı kırık kalplerden daha merhametlidir. Neden mi? Çünkü kırık kalpler, acılarını bir itici güce, bir var olma isteğine, bir eylem isteğine dönüştürerek aşmışlardır. Taşınan ağırlık bir yük değil, içimizdeki değerli olanı ortaya çıkarmak için dönüştürülmesi gereken yeni bir enerjidir. Bir şey kırıldığında, bu kendini yok etmek için değil, içimizde gömülü hazineyi ortaya çıkarmak içindir.
- 10 ay
Cesur ol demen, kalbimin yorgunluğunu anlayan biri olduğunu düşündürdü bana
"Kalbinin değerli olduğunu fark et" derken, sanki insanın kendi içine yıllardır söylemeyi unuttuğu bir cümleyi hatırlatıyor sanki
Kırık bir kalbi yalnızca “acı”nın merkezi olarak görmek kolay. Ama sen onu direncin, ilhamın, hatta içimizde saklı kalan yeteneğin kaynağı olarak gösteriyorsun.
Bu kıymetli bil bunu lütfen. Çünkü insan çoğu zaman acısıyla eksikleştiğini düşünür. Ama sen diyorsun ki: Belki de o acı, bizden bir şey eksiltmek için değil, bizde saklı olanı ortaya çıkarmak için orada.
Ve smz veriyorum: Acının savaşçı kalbimin güzelliğini yok etmesine izin vermeyeceğim. - 10 ay
Kalbi kırık birçok insan görüyorum; çok güçlü ve çok sevimliler, çok insaniler ve hatta bazen diğerlerinden daha özeller. Bunu, tanıklık etmek ve dünyaya görmediği, algılamadığı, görmek veya anlamak istemediği şeyleri göstermek için yaşamış olmaları tesadüf değil. Yalan bir perdedir; gerçeği görmek ve göstermek istiyorsak, önce kendimizi kırıp gerçeğin aynası olmalıyız. Ama kırık bir kalp ne ölüdür ne de yok olmuştur, sadece daha algılayıcıdır ve eskisinden daha iyi hissettirir.
- 10 ay
Evet, eğer bunu deneyimlediyseniz bunun içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak ve sizi bir savaşçı yapmak için olduğunu bilin. Şunu bilin ki, hiçbir şey tesadüfen olmaz, bazen kırık kalp dediğimiz şey, tüm yanılsamalardan ve ruhumuzu uyutan her şeyden arınmış, yiğit ve daha gerçek bir kalptir. Bir kalp kırıldığında, onu uyutacak olanı artık kabul edemez çünkü canlanır ve uyanık hale gelir, yalanlar veya sahte iddialar değil, gerçekte titreşen şeyi hissetmek ister. Ölü bir kalp taştan bile daha kötüdür, çünkü taştan bile su fışkırır. Ama ölmeden önce ölmek bir lütuftur çünkü bizim için programlanmış olanla değil, gerçek bir bakışla yeniden doğarız. Kırık kalp, ölümden önce ölümün küçücük bir damlasıdır, çünkü acıyla ölen ama yeniden yaşayan ve gerçeğe götüren öz ve motor haline gelen kalptir.
- 10 ay
Evet... Kalp yara aldıkça daha derin hissediyor, daha çok seviyor, daha güçlü oluyor. Her acı bir şeyleri eksiltmiyor, aksine, bir şeyleri derinleştiriyor. O yüzden o insanlar belki de tam da o kırıklıkları sayesinde bu kadar güzel, bu kadar gerçek oluyorlar.
Gerçeğin önündeki yalan perdesini kaldırmak zor gelebilir kimine ama hakikati yansıtan yolda o perdenin kaldırılması şarttır.
Kırık bir kalp evet ölü değildir yok da olmamıştır ama her zamankinden daha hassastır. Üstüne gidilmemelidir - 10 ay
Evet bunun farkındayım. Zaten kalp kırıklığını yüceltmeden onun bir uyanış olduğunu fark etmeliyim. Kalbimizin bu yaşananlardan ders çıkarması gibi de düşünebiliriz aslında.
Kırıldı evet
27 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun. Üzgünüm. Diyebileceğim tek şey, kalbini kıranların aynı şekilde kalplerinin kırılması. O zaman anlarlar ne yaşattıklarını.
- 10 ay
Rica ederim. Evet tahmin edebiliyorum.
Sanki hiç yokmuşsun, sanki hislerin hiç var olmamış gibi davranabiliyorlar ve en can yakıcı kısmı da hiç duygusal bir bağ kurmamış gibi kolayca mutlu olmaları. Çok incitiyor insanı. Umarım o mutlulukları uzun sürmez. - 10 ay
Ne demek, rica ederim... ✨
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
10 ayEvet, kırıldı.
Zaman zaman insanlar söyledikleriyle değil, söylemedikleriyle de kırar. Bazen bir vedayla, bazen bir sessizlikle, bazen de senin kalbini taşıyacak gücü olmadığı halde seni sevmeye kalkmalarıyla… Kalp kırıklığı illa büyük olaylar sonucu olmaz; bazen bir ilgisizlik, bazen değer görmediğini hissetmek bile ince ince sızar içine.
Ama zamanla anlıyorsun ki, kalbinin kırılması aslında onun hâlâ canlı olduğunun, sevdiğinin, hissettiğinin göstergesi. Her kırılmadan sonra biraz daha güçleniyor insan, biraz daha kendine dönüyor, "ne istiyorum, neye razı değilim" diye sormayı öğreniyor.
Kırıldım evet, ama her defasında yeniden topladım kendimi. Çünkü hâlâ inanıyorum: sevgi varsa, iyileşmek de vardır.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, kalp kırıklığı... Kim yaşamamıştır ki? Kalbinin birine inandığını hissedip sonunda bir boşlukla karşılaşmak, insanın içini paramparça eder. Ama bil ki böyle yaşadığımız her duygu, bizim daha güçlü, daha olgun bireyler olmamıza katkı sağlıyor. Zor anlar geçiyor, kırıklar bir gün yerini umutlara bırakıyor. 🌿 Umarım sen de böylesi hislerin ardından yeniden güvenebilirsin. ❤️🩹
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayKalbim kökten kırıldı. 💔
Yaşamak buysa ben yaşamıyorum.
Uv ışığı önleyen güneş gözlüğümde gözyaşlarım var
Senden gizlediğim
Ha bir gün döner gelirsin diye, ömrümden gün çalıyor.
Gözlerini gözlerimden kaçırıyor
Canımı daha çok acıtıyor.
Kalbimi parçalıyor
Konuşmak istedikçe
Kaçıyor
Konuşsak kavga etsek bari
Bu ayrılıkta kafayı yiyor da yiyorsun.
Şarkılarda onu yaşamak tamamlanmak istiyorda istiyorsun.
Hiç bir şey O etmiyor.
Böyle bir sancı
bir çığlık bu.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evet, kalbim kırıldı. Bazen insan en çok sevdiği şeyden yara alıyor, yıkılıyor ama hayata devam etmek zorunda. Kırgınlıklar geçiyor belki zamanla, ama izleri hep kalıyor.
23 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle öyle. Çok doğru dedin.
- 10 ay
Rica ederim, doğru cevap için ben teşekkür ederim 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet paramparça olana dek defalarca kırıldı. Aynı parçalanmışlıkları bana yaşatanların yaşamasını isterim.
23 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun, üzgünüm. Maalesef kalp kırmak çok sıradanlaştı o yüzden paramparça olana dek kırıyorlar. Dilerim aynısını yaşarlar. Aynısını yaşamalılar ki, ne durumda olduğumuzu neler yaşadığımızı anlayabilsinler.
- 10 ay
Evet, inşallah... 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kırılmayan var mıdır ki? Taş kalpli olmak lazım anca
24 Yorumla- 10 ay
Evet, yaşamayan yoktur sanıyorum. Çünkü artık kalp kırmak sıradanlaştı. İnsan, kendini korumak için zamanla duvar örüyor. Ya da taş kalpli olmak bazen bir savunma hâline geliyor.
- 10 ay
Ne yazık ki öyle. Bu arada kategori düzeltmesi için teşekkür ederim 😊
10 ayBenim kalbimi kıran kisiye daha çok ailem diyebilirim. Tabii sevgili dönemlerinde kırılmalar oldu onların da ağlattığı oldu ama bir sekilde kapandı. Aile hiç kapanmıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
10 ayÖnemli olan kendi kalbini kırmamak. Başkalarını kirmicam diye kendimi niye kırayım
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
10 ayşu an bile çok kırık ama onarılması imkansız artık zaten alıştık
20 Yorumla Hiç kırılmadı desem yalan olur ama çabuk onariyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Temiz kalple sevdiğimde genelde değerim sonradan anlaşılır
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayOhoo hemde baya. Olsun bu sayede kimseye güvenmiyorum artık.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayKirilmaktan fazlasını yaşadı
36 Yorumla- 10 ay
Aynısını yaşarlar umarım.
- 10 ay
Bedduya yerine teşekkür etmeyi tercih ederim xmxmkx
- 10 ay
Farklı bir bakış açısı ama anlarım, nasıl istersen dhsjsjdj
- 10 ay
Kin tutmamak insanın başına gelebilecek en güzel özelliklerden biri bence
- 10 ay
Niye kin tutayım ki olduğum kişiye onların sayesinde ulaştım teşekkür etmek lazım
- 10 ay
Kesinlikle haklısın. Ben de öyle düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
10 ayHep kırıyorlar sağolsunlar
23 Yorumla- 10 ay
Senin kalbini kıranların da kalbi kırılsın Güneşin Kadını...
- 10 ay
Amin inşAllah
- 10 ay
İnşallah...
Birçok kez ama iyi yanı var artık kırılmıyor
11 Yorumla- 10 ay
Ne mutlu ki sana kırılmıyor artık...
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
10 ayTabiki kırıldı kırılmayada devam ediyor
15 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun. Nasıl dayanıyorsun?
- 10 ay
Güçlü biriyim ruhen
- 10 ay
Ne mutlu sana bu konuda güç kazanmışsın. Her seferinde kırılan ve kırılmaya devam eden kalbe dayanabilmek başarı bence.
- 10 ay
Yıkılmadık ayaktayız
- 10 ay
Bravo. Olması gereken bu. Zaten fark ettim kalp darbe aldıkça daha da güçleniyor. Hani derler ya, beni öldürmeyen şey güçlendirir diye. Aynı şey kalp için geçerli belli ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
10 ayOhoo her gün kırılıyor
13 Yorumla- 10 ay
Her gün mü? Nasıl dayanıyorsun ki?
- 10 ay
Alıştım galiba
- 10 ay
Bordo Berelisin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayOo kalp mi kaldı tuz buz oldu
13 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun, maalesef kalbimize değer vermedikleri için kırabiliyorlar. Kırılması artık çok normal bir hal aldı. Üstelik özür dileme erdemini de kaybettik bu konuda.
- 10 ay
Değer vermedikleri gibi biz hâlâ izin veriyoruz kırmaya hata bizde
- 10 ay
Evet haklısın. Sorun tam olarak orada. Fakat ne yazık ki samimiyetlerine, değer verdiklerine inandırıyorlar. Sonra da istedikleri gibi kalp kırıyorlar. Dedin gibi buna izin vermemek lazım ki üzülen taraf olmayalım.
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
10 ayKabul etmek istemesem de kırıldı galiba...
14 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun, üzgünüm. Bir gün o acıyı hissetmeyiz belki ama izi kalıyor ne yazık ki.
- 10 ay
Teşekkür ederim,
En ufak kırgınlığımda geçmişteki tüm acıların izi sızlamaya başlıyor maalesef - 10 ay
Rica ederim, anlayabiliyorum. (Benim de defalarca kalbim kırıldı)
Kalp kırıklığı bir kere olduğunda, sonra her küçük sarsıntı eskiyi de ayağa kaldırıyor. - 10 ay
Maalesef...
10 ayKalbimi çok kırdılar
11 Yorumla- 10 ay
Üzgünüm. Diyebileceğim tek şey, kalbini kıranların da kalbinin kırılması. O acıyı tatmaları iyi olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
10 ayHem de nasıl...
14 Yorumla- 10 ay
Üzgünüm. Ne yazık ki bu da hayatın bir gerçeği oldu. Kalp kırmak çok kolaylaştı çünkü
- 10 ay
Haklısın...
- 10 ay
Teşekkür ederim. Maalesef ki diyeyim ben.
- 10 ay
Rica ederim...
Gizli Üye(25-29)10 aykalbi kırılmayan insan mı varmış
21 Yorumla- 10 ay
Gördük ki yokmuş...
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayYok bendeki taştan ajajsjdjsjd
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir erkeğin kırılmaması gerektiğinden fazla.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayKırılmayan var mı insanız ya hanii...
10 Yorumla
10 ayKalbin varsa eğer kırılmak zorunda gibi bir durum
10 Yorumla
10 ayNe edersen kendine.. kırdığın yerden kırılırsın.
10 Yorumla
10 ayKırıldı valla..
23 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun, dilerim onun da aynı şekilde kalbi kırılır
- 10 ay
Tesekkur ederim
- 10 ay
Ne denek, rica ederim...
10 ayKırdılar
13 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun.
- 10 ay
Teşekkürler
- 10 ay
Ne demek, rica ederim...
10 ayÇok kırıldı.
11 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun, kalbini kıranların da kalbinin kırılması dileğiyle.
10 ayKırıldı 🙃
14 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun 🙃 Kalbini kırdığı gibi onun da kalbi kırılır umarım.
- 10 ay
Sağolun 🙃 umarım
- 10 ay
Siz de sağ olun 🥲🙃
- 10 ay
Dostlar sağolsun 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayKırıldı
16 Yorumla- 10 ay
Üzgünüm, geçmiş olsun. Umarım kalbin bundan güçlenerek çıkmıştır.
- 10 ay
Yaşamaya devam ettiğime göre evet.
- 10 ay
Yaşanan her şey insana bu hayatta bir şeyler öğretir. Yaşanan her şey öyle olması gerektiği için yaşanmıştır
- 10 ay
İyi öyleyse, sevindim buna. 😊
- 10 ay
Doğrudur, sonuçta hayat dediğimiz de bir okuldur. Bu okulda hep ders verir bir şeyler öğreniriz.
- 10 ay
Aynen öyle
ooo hemde nasıl
13 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun. Umarım aynı şeyi yaşarlar sana bunu yaşatanlar.
- 10 ay
Aminn
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
10 ayEvet
19 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun. Umarım kalbini kıranlar da aynı şeyi yaşar.
- 10 ay
Yani bu beni ilgilendirmiyor yasamasin bu acıyı ihaneti dindirmez ki
- 10 ay
Dindirmez doğru, fakat bir insan ne yaşattıysa aynısını yaşamalı bence. Belki o zaman anlayabilirler duygularımızı
- 10 ay
Hakki Adaleti dagitan biz insanlar değiliz biz karar veremeyiz buna allah bilir
- 10 ay
Elbette, bunda hemfikiriz. Sadece ilahi adaleti yaşamalarını istemek doğal bir istek bence. Bunu demek istiyorum.
- 10 ay
Ben istemiyorum ilgimi çekmiyor ilgilenmiyorum ilgim disi🤣
- 10 ay
Peki sen bilirsin 😂
- 10 ay
Ay ne kadar komik ya
- 10 ay
Yanii düşünme yolun komik evet 😂
kırıldı
12 Yorumla- 10 ay
Geçmiş olsun. Umarım kalbini kıran da aynı şeyi yaşar.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayÇok💔
11 Yorumla- 10 ay
Üzgünüm... Umarım aynı şekilde kalbini kıranların da kalbi kırılır.
Gizli Üye(30-35)10 ayKırıldı
11 Yorumla- 10 ay
Umarım kalbini kıranların da kalbi kırılır.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayKalp kemik değil ki kırılsın.
00 Yorumla
10 ayçok kez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 ayEvet tabi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m 10 ayKırıldı evet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bir çok kez kırıldı
10 YorumlaEvet ama dışardan değil hep aileden kırıldı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Oooo hemde defalarca
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kırıldı
10 Yorumla
10 ayKırıldı
21 Yorumla- 10 ay
Üzgünüm, dilerim kalbini kıran da aynı durumu yaşar.
Çooook kırıldı
10 Yorumla
10 ayKırıldı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayYok kırılmalı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem