Merhabaa 🌸
Meyveler vitamin bakımından oldukça faydalı. Özellikle bu soğuk kış döneminde grip ve soğuk algınlığından korunmak için C vitamini içeren meyveler tüketmek şart.
Ne sıklıkla meyve tüketiyorsunuz?

Merhabaa 🌸
Meyveler vitamin bakımından oldukça faydalı. Özellikle bu soğuk kış döneminde grip ve soğuk algınlığından korunmak için C vitamini içeren meyveler tüketmek şart.
Ne sıklıkla meyve tüketiyorsunuz?

Meyveyi her gün yemem. Neticede doğal bile olsa içinde fruktoz şekeri var.
2 haftada bir kilo ile yiyorum. 😂
Bir nevi cheat meal oluyor benim için...
Bir hafta önce 1 büyük ayva, 1 nar, 3 portakal, 10 mandalina, 1 muz yedim. Meyve olayını 15 gün kapattim.😌⚡️
Hergun bir gün bile pas gecmez
Sağlik icin degilde her sabah elma ve muz yemegi seviyorum 🤭
Ay ben sabah sabah hiç yiyemem meyve 😅
Elma sevmiyorum ya elmayı sadece turtada ve kurabiyelerde seviyorum o da malum sağlıksız 😅
Cevap
15Cevap
Meyve tüketmeye dikkat ediyorum her zaman, günlük vitamin ihtiyacı için herkesin tüketmesi gerekiyor. en çok elma seviyorum meyve olarak.
Normalde meyve cok tuketen biri degilim o yuzden her gun sebze suyuna meyve de katiyorum. Bugun sebze suyu sayesinde portakal, armut, kivi ve elma suyu da icmis oldum 😄
Kışın pek meyve yemiyorum. Aslında genel olarak öyle pek meyve düşkünü değilim. Sevmediğimden değil de yiyesim olmuyor.
Günde 2 porsiyon geçirmiyorum. Genelde tatlı ihtiyacımı karşılamak adına şekersiz fıstık ezmesi ve tarçında ekleyerek tüketirim..
Sağlığım için hergün kebap yiyip 1 lt kola içiyorum
Oh oh yarasın.
Ayıpsın kebaba hayır denir mi hiç hayır dersem çarpılırım.
Sen var ya adamın en dibisin 😅
💅🏻 🔱
Tabisi 💅🏻
Çok nadir olarak yerim, meyve şekerden ibaret.
evde oldukça tüketirim
bu aralar portakal bulunuyor evde onu yiyorum
İnan hiç aklıma gelmiyor olursa yerim.
Yalan yok. Bu aralar pek meyve tüketmiyorum. Fakat, en sevdiğim meyve karpuz ve vişne/kiraz.
Meyveyi akşam yemeyin yatmadan 3 saat önce yemeniz gerekli
Hiç tüketmiyorum desem yeridir
Aklıma geldikçe ve şu an aklıma getirdin sen☺️
Hergün hemde baya 🙈
Meyve yemiyorum sıfır
Günden güne yiyorum aklıma gelirse arada
Meyveyle çok aram yok ama muz severim
Her gece yeriz
Eskiden haftada 2 3 kere şimdi 1 2 gün de bir 2
Pek meyve sevmiyorum
Ayda yılda bir.
Portakal suyu içerim