Yanii normal bir şekilde yemek yerken bir obez görsem direk yemeği mi bırakıp ya bende yiye yiye böyle olursam diye düşünüyorum eve gider gitmez de salatayla filan günü geçirip az yiyorum.
TV izlerken de aynı şekil görürsem yiyemiyorum.
Yanii normal bir şekilde yemek yerken bir obez görsem direk yemeği mi bırakıp ya bende yiye yiye böyle olursam diye düşünüyorum eve gider gitmez de salatayla filan günü geçirip az yiyorum.
TV izlerken de aynı şekil görürsem yiyemiyorum.
bu anoreksiya hastalığına benziyor ve bu hastalık tehlikelidir ama seninki bu hastalık olmayabilir sen sadece kilo almaktan korkuyorsun. zayıfsın anladığım kadarıyla? daha da zayıflamak için kendini yiyip bitiriyor musun? yoksa sadece onları görünce kilo alırım diye korkup iştahın kesiliyor?
Evet neredeyse 1 ay önce mc deydim gece iş çıkışı aç olursam genelde oraya gidiyorum başka yer açık olmuyor obez bir kadınla bi erkek 3 er tane big mac aldılar önümde sırada ve işin garibi saat sabahın beşiydi onlarla neden aynı yerde olduğumu sorguladım o günden beri hamburger yemiyorum zaten zayıf biriyim baya kötü oldum artık gece çorbacıya gidiyorum ahahaha
Cevap
3Cevap
Senle yemeğe çıkmalıyız dmdnsksks
Neden
Sen baktıkca daha çok yemek istiyeceksin bende iştaha gelip daha çok yiycem
Sıkıntı evet
İlk kez duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?