55 kiloydum şu an 60 kiloyum boyun 163 sürekli yemek yemek istiyorum durmuyor napıcam payahsbzbsn

55 kiloydum şu an 60 kiloyum boyun 163 sürekli yemek yemek istiyorum durmuyor napıcam payahsbzbsn
Almayacaksın olabildiğince. Canın bir şey yemek isteyince evde atıştırmak için kuruyemiş kurumeyve (dozunda) saşatalık havuç (istediğin kadar) bulundur.. Dışarıda yemek yiyorsan tatlıların sergilendiği reyonları hızlıca geçeceksin, menülerde tatlı sayfalarına bakmayacaksın. Olabildiğince ev yemekleri ya da salata yiyeceksin.
Dikkat edicem teşekkürler
Rica ederim
Başka bir sıkıntın yeme isteği oluşturuyor en çok seni streslendiren hangi olay var bunu düşün. Bende bu sıralar öyleyim sorunu da biliyorum çözümü uzun birazcık sadece :)
O zaman yemek zamanıııı. Ben sorunuda Bilmiyorum ki çözim
Gün boyu tok kalmak istiyorsan sabah kahvaltıda yulaf yemelisin. Bayağı tok tutuyor ve sağlıklı en azından. Biraz da içine tercihine göre meyve doğrayabilirsin.
Onu da haftada 2 3 kez yapıyorum
Seni yemek yemeye iten durum psikolojik bir durum olabilir. Aynı etkiyi sakız çiğneyerek de alabilirsin. Sorunu tespit edip çözene kadar sakız çiğneyerek bu isteğini bastırabilirsin.
Oo sakız hallediyorsa tamam sorun çözülmüşyür benim için
Cevap
44Cevap
Bence bol sebze tüketin iştahınız azaltır
Denerim
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Tam kan tahlili yaptırmak gerekiyor. Dahiliye doktorundan çekap.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Aa gerekli mi gerçekten
Kesinlikle
durdurmaya ve kısıtlamaya kalkılmadığında farkına varmadan çekip giden istek.
dilediğiniz kadar yiyebileceğinizi düşünün ve gerçekten bu izni verin kendinize; çekip gittiğini göreceksiniz bu isteğin.
Umarım dediğiniz gibi olur
Olur merak etme psikolojik bu durum
Geri verilmesi kolay olur mu
Vermek tabiki kolay olmaz fakat yinede hafif şeyler yemeye çalış. Kahve içebilirsin tokluk hissi yaratır
Tamamdır teşekkürler
Rica ederim
Psikolojik muhtemelen nedeni. Mümkün olduğunca düzenli öğün yemeğe çalış üzüm süre aç kalmamaya çalış ögün atlama. Denge kurmaya özen gösterebilirsin. Ve bence en iyi tavsiyem bır derdin sıkıntın olduğunda biriyle konuş en küçük havadan sudan bir şey de olsa. Konuşmak insana çok iyi gelir biz fark etmesek de.
Çoğu kişi psikolojik demiş kendimi düzene sokmam lazım artık sağolun
Ayy bende öyle yim şu sıralar biri bana ruhsal bir sıkıntı dan dolayı yani depresyon üzüntü gibi bunlar farketmeden olabir miş kafaya takma mış gibi gözüksen de aslında bu içinde bir yer de kalıyor ve bu da unutmak için ha bire yemek yeme isteği çıkartıyor
Sanırım sorunumu buldum bu yorumla teşekkürler
Kendini kendine rezil edecek şeyler söylemen lazım, sesli olursa (kimseye karşı deli gözükmeyexeğin ortam ve zamanda) daha etkili olur. Bir süre sonra yemek yiyesin gelmiyo
Aralıklı oruc tutun o zaman kendinizi dizginleyebilirsiniz. Ayrica iştah kesen detox çaylarını da denemenizi tavsiye ederim.
Ara vermiştim çaylara tekrardan başlayacağım
Duygusal boșluktasın... Ve aç değilsin o duygu boşluğunu yemek ile doyurmaya çalışıyorsun.. Farklı meşgaleler bul
Yemekte yetmiyot galiba ahahaahaha
Seni yemek yemeye iten bir sebep vsrdır muhakkak bu genelde psikolojik ya da hormonsal oluyor. Asıl sebebi çözersen yemek yemende durmuş olur
O sorunu bulsam çözücemdr bulamıyorum
Antioksidan çayı için Mustafa üye hoca oneriyor tek öğün 3 karanfil 1 tutam yeşil çay 1 çubuk tarçın tok tutuyor..
Öğlen akşam yemeklerinde mutlaka salata yiyin yok tutuyormus
*tok ve sizi yemeğe yönelten ortamlardan uzak durun tok tutan lifli gıdalar ile beslenin
Teşekkür ederimmm
Düzenli spor yap böylece yemek yemeni durdurmana da gerek kalmaz , keyfini çıkara çıkara yersin
Yapabilsem sıkılaşırımda ama spor yapıcak vakit bulamıyor6m
Aynı yaştayız ve aynı sorunu yaşıyoruz bende 58 dim şimdi 61 oldu boyumuzda aynı nedensizce bi sevindim şimdi tek ben değilim demekki 🤣🤣🤣
Şaka mı aahaahahaha bende dün ölçtğm 58 ama yarın 60 olucam çünkü yedim baya
Peki dışardakşler kilon hakkında bir şey söylüyor mu
Ayyy dert ortağımı buldum
Hyr iyisin almada vermede diyolar 🤣🤣
Ama tekrar 57 58 e gelmem lazım
Görünüş olarak 2 3 kilodan bir şey fark edilmiyor ama sonuçta 50 lerden 60 lara geldim 57 58 idal bence 🙂
Şimdi yeni bir şeye başladım eğer işe yararsa sanada tavsiye ederim 💕
Bende yarın başlıcam ama bu sefer hedefim 55in altı. Eğer seninki ile yararsa bekliyoruumm🤭
Tabiki 🤗💕
Bende çok yiyorum ama kilo alamıyorum ne yiyosan söyle de bir de öyle deniyim. d
Sürekli ye
Başka şeylerle meşgul olmaya çalış aşık ol aşık olursan yemek bile düşünemezsin
Ağağağğğ aşk mııı
Aynen
Ye lan nolcak spor yaparsin şip diye gider yemekten önemli mi canim
Hiçbir şey yemekten önemli olamaz ahahy
Bende 80 kilo oldum yemeğe ara verecem mecburen. Amacım allahın izniyle 100 yaşını geçmek
O kadar yaşayıp napıcaksun
Bilmem
Bnd çok yerim ama bnde kilo alamiyorm alsam da iki üç kilo daha olmuyor bell de olmuyor
Bende öyle olmak isterdim
Su iç acıkınca, ben öyle yapıyorum ve kesiyor hemen 🖤
Su içmeye özen gösteriyorum teşekkür ederim
İştah kesici bişeyler deneyebilirsiniz, misal tarçınlı süt
Onu bi ara yapıyordum hatta yeşil çayla beraber gerçekten işe yarıyor sağol
Rica ederim 😊
Ye ama sağlıklı beslen, bide haftada 3 gün spor yaparsan iyi olur bence
Herkes spor diyot başlamayı düşünüyorum en kısa sürede
Bu arada ilk başta her yerin ağrıyacak, ilk hafta zor oluyor sporda ona dayan gerisi gelir
Yemek yemekle bazı şeyleri unutmak istiyor olabilirsin. Bununla yüzleş
:(((
Diyabet merkezine git sorun yoksa psikoloğa git...
Tamam
Yemek ye bol bol ama ekmek yeme tatlı yeme bitki çayı içi oömadı yüreşe çık arkadaşlarınla gez
Damam
Zaten ekmek yesem bile tam buğday yiyorum
Teşekkür ederim
Fıçı gibi olursun böyle yemeye devam edersen dkdkdk
Puahhshshssb
Spor, spor, spor erittiğin sürece ve sağlıklı olduğu sürece bence sorun yok
Saat'e göre kapagı açılan agızlık al yemek saati alarma kur acilsin
Ben de öyleyim ama Allah'tan yiyip kilo alamayanlardanım
Allah rızası için bir diyetisyen yardım etsin her soruları açtığımda karşıma ilk çıkan bu soru
Sonun benim gibi olacak 😀 henüz yolun başındasın durdur kendini yoksa bir bakmışsın 65 oldun bile😀
Ayaayyy ben 65ten 55e düştüm tekrar olmasun
Sen yine 65 mişsin. Ben hep zayıftım ama koronadan sonra durmadan aldım. Şu an 65 kg yim daha fazla almazsam iyi.
Hadi o zaman yarın diyete başlıyoruz ahahaha
Ah keske tutabilsem su boğazımı 😀 kardeşim 10 kg den fazla verdi 3 4 ayda ve muhteşem bir değişim yaşadı, O da söylüyor diyet yap diye ama yapamıyorum
Darısı başımıza inşallah
Önce bir hobi edin beyin boştayken yemeğe yönelir. Bide açlık hissi geldiğinde bol bol salatalık portakal ye onlar seni tok tutar.
Tamamdır teşekkürler
Ay yemin ederim aynı ben
Sonumuz perişan
Valla oyle aman bozmayalım moralimizi bizi alan böyle alsın Allah allah
Ayy dimii seven her türlü sever ahhahahaha
Hahah aynen oyle
Bende öyleydim geceleri daha fazla yiyordum 2,3 günlük yemek yemeyi bıraktım zaten sonra iştahın olmuyo
Sağlıklı olmaya bilir evet ama hala bir sorun görmedim 48 kiloyum 60 kiloydum
Çok büyük başarı aynısından istiyorum
Bişeylere stres yapmış olabilirsin ya da çok hızlı yiyorsundur
Evet biraz hızlı yiyorum sanırım
Bence durdurmaya çalışma ye. Yaşlanınca zaten yenilmiyor
Ahahahahaha daha genciz çıtı pıtı kalmamız lazım
O zaman diyetle beraber dksldmd
Hemen yarın
Hadi bakalım
Kelin ilacı olsa başına surermiş. Ah resmen kader ortağım okudukça soruda kendimi buldum 😅
Ahhahaahhaha hemen hemen herkesin ortak derdi sanırım
Sevmediğin şeyleri karıştırıp ye, kusarsın iştah miştah kalmaz.
Iyyy
Deneyemem
Böyle giderse sağlık açısından zorlana bilirsin yapacak bsşka şeyler bul
Damam
Arkadaş dertlere bak bende yemek yemiyorum öleceğim. Sıvı gıdayla hayat geçiriyorum. Bence bi diyetisyene git vücudunu ögren. ya da tahıllı şeyler ye tok tutar.
Kilo bende çocukluktan kalan travma o yüzden takıyorum
Bende de zayıf olmak cocukluktan travma bazı şeyler değişmşyor sanırım. ya da çok azimli olmak lazım.
O azim sürekli korunmuyor galiba. Bir deri bi kemik kalmıştım insanların yüzünden bu sefer öyle olunca maymun demişlerfi anlamıyorum
İyi de milleti takarak yaşanmaz yaşayamazsın kendini sev fazla yorum yapılmasına izin verme bi sınır çiz ve mutlu oldugunu onları bu durumun ilgilendirmediğini dik bir şekilde söylemekte fayda var bence. şu an bana kimse bu şekilde bi yorum yapamıyor valla çakıyorum lafı
Küçüklükten beri bazı laflara maruz kalınca ne bilim artık ses çıkaramıyorusn
Hiç farketmez hatanla iyilikle kötülükle herşeyle senin hayatın o halde onlara ne? Baktın karşı taraf empati yoksunu aynı eleştirileri sen ona yap ve sonra deki empati yapamadığın için sana senin gibi davrandım nasıl hoş mu? 🤣
Ahahaahahahaha
Hemen bir kan tshlili yaptır. Tsh, t3, t4, demir, feritin, sdbk, b12, hgb, hmt, akş, hema1c, insülin bir baktir. Onlarda sıkinti yoksa psikolojiye bak
Kısacası sen aç değilsin aç gozlusun kendini bu konuda bunalıma girdiğin için düştün kendini olumlu yerlere ortamlara girerek düzeltebilirsiniz
bende 1 ay önce 65 kgydim şimdi ise 77 kiloyum spora yazıl
En kısa sürede yazılıcam
better me diye bi uygulama var tavsiye ederim iyi akşamlar
Bakıyorum hemen
Bende kilo alamıyorum ya of kesie senin gibi olsaydim
Keşke bende senin gibi olsam
Keşke bende iştahlı biri olsam
:(((
Bol bol su iç,
İradeli olmalısın kendine hakim olmalısın.
Su iç bol bol
düzenli seks yapıyor olabilirsiniz. insan zamanla kiloda alıyor evlenenlerinde sorunu bu zaten
Diyetisyene git bence.
Para yok
Bu aralar herkesin iştahı açık herhalde
Galiba
Psikolojik sorunun var sanırım destek almalısın
Anaaa
Diyet yapacaksın ne yapacaksın başka
En zoru işte
Ye gitsin ya kaç kere geliyorsun dünyaya 😂
Haklı tespit
Aynen durduramıyorsun
Maalesef
memnunsan sakınca yok
Sanırım değilim
Ye gitsin kız. Aklında kalacagına midende kalsın
😅😅
boş ver durdurma ye can boğazdan gelir 😅
Bu zamana kadar böyle geldik
İnsülin direncine baktır
Tamamdır
duygusal açlık çekiyorsan normaldir
Anlayamıyorum ki
Can boğazdan gelir 🙂
Çok haklısın
Bu senin elinde bir şey durdurmalısın kendin
Deniyorum
Kilolumu görünüyorsun
Hayır böyle çok iyisin diyorlst
var mı instagram felan yorum yapalim kalorisi az olan besinlerden tüket hafif spor yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?