İlaçlar fayda etmiyor, ağrı ve batmadan konuşamıyorum. Doğal bir çözümünüz var mı iyi gelebilecek?

İlaçlar fayda etmiyor, ağrı ve batmadan konuşamıyorum. Doğal bir çözümünüz var mı iyi gelebilecek?

Nane limon ve ıhlamur iyi gelecektir. Haricinde eczaneden tyla hot tozunu sıcak suyla karıştırıp içersen o da mutlaka iyi gelecektir. Haricinde sıcak ve baharatlı çorbalar da çok iyi geliyor boğaz ağrısına.
Evet ya korona mı olduk ne olduk? Bende bu sabah aşırı bir burun tıkanıklığıyla uyandım cidden niye böyle oluyor? Hiç bu kadar tıkandığını hatırlamıyorum burnumun.
Şimdiden çooook ama çoooook geçmiş olsun İnşAllah yakın zamanda iyileşirsin 😊
İnsan bir sanada Geçmiş olsun der kız 😂
Evet var erken erken sıcak sıvı şeyler tüketmeye çalış ( çay, çorba gibi) boğaz açıcı tamamen doğal bir hap vardı pestil midir nedir limon aromalı böyle onu almanı öneririm. Bide geceleri sıcak sütün içine bal koyup güzelce karıştır eminim ki fayda edecektir.
Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun bende geçen sene çok çektim boğaz ağrısı o yüzden iyi bilirim nasıl bişey olduğunu dışardan basit gibi görünür sadece çeken bilir o acıyı 😃
Herkes profesör doktor olmuş bilmediklerini şey yok zaten 😂
Cevap
22Cevap
1 çay bardağının çeyreği kadar sirkeye döktüğün kadar su karıştır hepsini iç. Boğazın acıyacaktır ama belirli bir süre boğazın iyi olacaktır.
Zencefil kesinlikle tek çözüm.
ok geçmiş olsun bal ve zencefil karıştırın limon da ekleyebilirsiniz. veya papatya çayı varsa için
''Çok''
Teşekkürler 🌸🌸
Bir yemek kaşığı elma sirkesi, bir tatlı kaşığı bal, biraz da toz zencefili karıştır. Direkt yut yaksın boğazını. Su falan içme üzerine. Günde 2-3 defa yapabilirsin. Adaçayı içmek de iyi gelir yine limon, bal zencefil katabilirsin içine.1-2 kupa içebilirsin günde. Çok geçmiş olsun.
O da yarar herhalde
Zencefil (toz) ve bal karışımı yap 3 çay kaşığı al. en fazla ölürsün korkma
Sana bir şey olmaz. :D
Elma sirkesiyle limonu karıştırıp gargara yapıp yutmak boğaza çok iyi geliyor. Ben her boğazım ağrıdığında bu kürü yaparım kendime. Biraz yanma yapabilir onun da mikropları kırdığından dolayı öyle olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun
Olabilir, farketmez 😊
Bir bardak çayın içine biraz karabiber döküyorum ve içiyorum boğazı çok yakıyor ama iyi geliyor
Rica ederim, geçmiş olsun🌸
Madamm yapman gereken sirke tüketmek. Ama boğaz ağrısıyla beraber halsizlik varsa mutlaka doktora görün. Yeni pnömoni de belirtiler bu yönde.
Antibiyotik 3. günde etki etmeye başlar.. çok geçmiş olsun.. ılık şeyler ye, iç.. asla sıcak veya soğuk tüketme
İnşallah.. geçmiş olsun sağlıcakla
Bal vr limon tüketirim genelde ya da tatlı türü birşeyler yerim boğazımı yumuşatsın diye. Bir de ılık şeyler içerim.
Sirke ama tavsiye etmem herkeste işe yaramıyor çünkü benim boğaza özel o
Pekmez + limon karısımı
Toz zencefil + bal karısımı
Siyah turp içinde bekletilmiş bal
Cok cok etkılı bir yöntem. Ninemler zamanından kalma
Zencefil bal limon çay yapıp iç 👍🏼 çok iyi geliyor tadı da güzel 😄 geçmiş olsun
Bal sıcak su ve limona göm kendini birde zeytinyağı hayat kurtarır yumuşatır iç bunları
Sürekli ılık bitki çayı içmek ve pastil iyi geliyor bana
buz yemek bilinenin aksine akut inflamasyonlarda sıcak çok daha kötü eder
ilk defa duyman bunun yanlış olduğu anlamına gelmez nasıl bir travma anında akut gelişen inflamasyon için buz yani soğuk uygulanıyorsa bogaz enfeksiyon bazlı veya alerji bazlı akut inflamasyonunda da soğuk iyi sıcak kötü gelir
korkacak bir şey yok zaten eğer sıcak bir şey içtiysen daha kötü yapmissindir
aferin ne diyeyim
Kekik gargarası ve çayı iyi gelir.
Ihlamur iyi gelebilir
Doğal çözüm zencefil nane limon 🙄
Benimde boğazım ağrıyor
dut pekmezi iyi gelir.
Rica ederim 😊
adaçayı benim için cok iyi pastiler de rahatlatıyo bide 2 kasik toz zencefil bal icine yarim limon suyu koy karistir 1 saat beklet bardaga alıp sıcak suyla karıstırip cay gibi ic en etkilisi son yazdigim
İlaçlar fayda etmiyorsa bal zencefil de fayda vermez.
Antibiyotik
Pastil al bence
Hmm naneli olan daha etkili
Nane limon içine bal tamamdır
Boğaz pastili al istersen ya da boğazına viks sür
Tuzlu su ile gargara yap
Tuzlu karbonatlı su ile gargara yap
Bal yiyin
Nane limon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?