Acilede gittim kimse bakmjyor heryere atip duruyorlar disim efeksiyonluydu. 2 aydir nereye gitsem doktorlar hep beni yanlis yere yonlendirdi etti tedavi olamadim. Simdi sabah bi kalktim dudak cevrem kocaman olmuş arkadaslar napicam cidden psikolojim bozuldu DOKTORA GIT DEMEYIN BUGUN YINE GITTIM
Dudagima dilim dokunamiyor dudaklarimiz kuru kalirsa dilimizle islariz ya onu dahi yapamiyorum dudak ustu biyik bolgesi ve alt dudak alti full sis ne yapsam iyi gelir
Dudagima dilim dokunamiyor dudaklarimiz kuru kalirsa dilimizle islariz ya onu dahi yapamiyorum dudak ustu biyik bolgesi ve alt dudak alti full sis ne yapsam iyi gelir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ama doktora gitmen lazim... enfeksiyonla şaka olmaz ani bi septik şok geçirip öyle bilirsin. Baska doktora gitmen lazim eger gittigin yerde bakmiyorlarsa yani saglik bu ihmal edilmez...
Kac doktor degistim artik napabilirim ki
Napicagimi cok sasirdim agliyorum gercekten nereye gidicegimi napicagimi elim kolum baglandi
bakmadiklarina inanmiyorum böyle olsa ölen ölene olur
ilac dahi mi vermiyorlar anlamadim ki
Bakmadilar kuran carpsin. Burada bolum yok sehir hastanesine git dediler.
Kulak burun bogaz aciline git dediler. Yalan soylucek olsam neden burada bu saatte durayim ki? Rica ediyorum birde siz boyle yapmayin. Hastane gecmisimi dahi atarim kac doktor degismisim su surecte inanin
kücük bi saglik ocagina mi gittin
ee sende sehir hastanesine gideydin
neyi bekliyon ki kizim 2 aydir enfeksiyonluymus dişin
Ay ben anlatamıyorum herhalde kardesim dis icin antiboytik yaziyorlar. Dise islem yapmiyorlar dis kirik HER YEMEK YEDIGIMDE ENFEKSIYON OLUSUYOR.
BATIYOR SERT BISI DISE ENFEKSIYON OLUSUYOR. DOKTOR ENFEKSIYON GECMEDEN DISI CEKMIYOR
Kucuk saglik ocagi ne ya acile gittim diyorum acil hastaneye buyuk bildigin hastane. Doktor orada kbb acili olmadiginu soyledi baska yere yolladi anlatabiliyor muyum
Ve neyi bekliyon ne demek sagligimi cope mi attim? Bende biliyorum gitmesini her doktor gittigimde enfeksiyonlu sismis dise birsey yapamiyor cunku cekilmesi lazim.
Ayrica dudagimin sismesi ictigim grip ilaci falan onlar da etki etmis olabilir. Bilemiyorum
Ya bana niye derdini anlatiyorsun acaba?
benim anlamam gayet dogal
2 cümle ile soru soruyorsun bütün derdini anlayalim istiyorsun var mı öyle dünya ya ben kahin miyim hanfendi
Demek ki iyi doktora gitmemişsin
iyi doktor olsaydi kendisi kazırdı enfeksiyonu annemden biliyorum onunda cok dişi enfeksiyon kapiyor cünkü
antibiyotik yazip yollamazlardi yani ama
antibiyotikde alerji yapmis olabilir
ee bunuda doktora bildirmen lazim yine ayni yere variyor ve senin yolun yine doktora düşmek zorunda
alerjiye evden müdahale olmaz
enfeksiyona evden müdahale olmaz
eczaneye gidersin mikrop kirici gargara alirsin en fazla yani
baska birsey fayda etmez
EVDEEN MUDAHELE olmadigini ben cok net biliyorum gece vakti yapabileceğim birsey var mi yok stres sardi beni stres. Lütfen kirici olmadan konuşur musunuz. Enfeksiyon kapan dise napiyor mesela doktor annenize? Benim disim cekilcek bakin. Bunun doktorla ne alakasi var devlete de gittim ozele de gittim dis apseli sekilde cekilmezz cekilmezzzz. Bu dış sorun yaratip duruyor. Antibiyotik yazip yollamiyorsa napiyorlar bni aydinlatir misiniz yaklasik 6 doktor degistim.
ANTIBIYOTIK UZUN SUREDIR KULLANDIGIM. GECEN GUN ATESLENDIM HASTALANDIM ACILE GITTIM GECE YARISI IGNE VURDULAR. VE 5 KUTU HAP YAZDILAR bunun 3unu ictim. Anlatabiliyor muyum.
Ve anneninizin durumu ile ben bir degilim. Bakin benim yemek yedigimde disin oraya batmasi sonucu enfeksiyon olusuyor. Ben bu dis kirilmadan once nadir enfeksiyon olusuyordu hatta hiç. Dis yuzunden olusuyor. Doktor ds cekilcek diyor. Ama cekemiyorrrr. EVDEN mudahele diyorsun da 50 hastane gezdigimi ben bilirim. Buraya 2 soru sordum diye mi evden mudahle yaptigimi dusunuyorsun
😃😃😃 ya bisey dicem okumaya üşendim şu an neyse gecmis olsun deyip gidiyorum
Ya bence de okuma. Cunku seninle tartismaya giricem. Beni su halimle soktugun stresden dolsyi seni Allaha havale ediyorum doktora git demeyin dedigim halde soruda gelip diyorsun. Beni bilmiyorsun tanımıyorsunuz ne halde olduğumu butun sikintimi oraya aktaramam demi sayfalar sürer?
Tek dedigin annemde de enfeksiyon vardi ya 😀😀 bende kirik disten kaynakli enfeksiyon var. Bu enfeksiyonun gecip hemen cekilmesi lazim. Benim bsska sikintim yok.
Ben yardimci olmak adina yazdim niyetim kötü birsey demek degildi yani enfeksiyonu insanlar umursamiyor bende hep korkarim ondan hani ne olursa olsun git olmuyorsa baskasina git demek istedim illa biri yardimci olur manasinda. Hele alerjiyse durma diye uyardim ama dişin yüzünden sinirlerin bozuk herhalde olabilir yani. Annemin etide şişti, dişidr kirikdi hatta Şu an cektiler yani her türlü enfeksiyon cesidini gecirdi ama enfeksiyonu doktoru kazıdı uğraştı yani ondan dedim normalde antibiyotik verip bekletiyorlardi yani senin gibi. Tekrardan gecmis olsun
Ya kusura bakma bende biraz fazla cikistim. Ben umursamasam buraya dahi yazmazdim. Ben zaten kac doktora gittigimi bir allah bir ben biliyorum her doktor farkli söylüyor. Moralim evet cok bozuk çünkü napicagimi sasirdim. Bugun acile gittigimde doktor kulak buun bogaz aciliyetine gitmemi söyledi. O baska yerde. Dudak cevrem dis yuzunden mi sisti bilmiyorum. Cunku 2 gun once ateslendim hastalandim usuttmusum bogazim agriyoedu balgam vardi acile gittik atesim 39bucukdu igne yaptilar. Sonra ilac yazdilar verdikleri ilaci ictim ama sadece 1 kez sabahina boyleyim. Yani alerji mi yapti enfeksiyondan mi kaynakli bilmiyorum. bugun gittim yarin hayrola
Alerji yediğin besin dahi olmuş olabilir şu an gitsen daha iyi 😌
Nereye gidiyim tam olarak
Eğitim araştırma hastanesine düz devlet değil eğrime araştırma
Gitme imkanim yok suanda arabam yok neyle gideyim.
Yani okus pokus yapıp hiçbirimiz onu indiremeyiz bu saate kadar gitmediğine göre uyu sabah git
Bu saatte kadar diyorsun da gittim diyoruz anlamiyor musun? Gittim acil bakmadi sehir hastanesine git dedi. Oraya da gitme imkanim olmadi bana uzak düştü
Buz uygula biraz enfeksiyondan olabilir
Daha kotu olmasin sonra
Yok olmazda çokmu şiş bilmiyorum
Dudaklarima dilimle dokunurken zorlaniyorum. Dudaklarimi agzimin icine rahat alamiyorum.
Çok ozaman buz uygulayabilirsin görmeden bişey diyemem
Enfeksiyon kapmış ya da alerji olmuş olabilir
Neye alerji olmus olabilir gecenn gun hastalandim ateslendim igne vurdular. Sonra ilac yazdilar. Grip ilaci, balgam sokucu. Acaba onlari icince mi alerji olmus olabilir mi? Ve alerjiyse napmam lazjm
Görebilir miyim atsana
Doktor musun
Doktor olsam burada işim ne?
Gorebilir miyim dedin? Ve doktor da var buralarda
At da görelim ne kadar ciddi manasında
Atayimda fotoda o kadar belli olmuyor yuz yuze bakinca belli oluyor.
Olsun belli olur i
Atiyim
He nasıl atcan