Sen önce cinsiyetçi yaklaşımlarını kendine sakla , koyunsunuz biri bir şey atıyor hepiniz aynı şeyi yazıyorsunuz djsj Instada da böyle bir akım var mesela onu erkek yapınca herkes gülüyor destekliyor ama aynı akımı bir kadın yapınca linçliyor herkes.
Cinsiyetçi değilim erkeklerde sınırsız nafaka almalı, kadınlarda askere gitmeli diyorum tamamen eşitlikçi bir insanım, tanımadığın insanlar hakkında fikir sahibi olma önyargı makinesi seni :)
Ön yargı makinesi diyip topu bana atan elemanda az önce komik bir tana kız yok diyen kisi puhahshah Birde eril enerjin çok düşük üzüldüm adına (1 saniyecik ama)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır kalmamıştır
Piknik tüpünden de tüp bebek yaparsınız sorun kalmaz shsh
Sanırım bizim buzdolabı erko-.. bi dk ne?
Kim demiş kadınlar mizah yapamaz diye
Sadrazampower shshahag
Canım kısır çekti sjsjsjsj
Allah tan ümit kesilmez derler
Yazik olmuş
Sana bu zeka çok fazla knk
Mumkun. 😬😂
İşte aradığım espri
Buzz gibi espiri
Komik 😹
Komik bir tane kız yok change my mind
Ben kız değilim ki 3. cinsiyetim zaten
Ayrıca komik kız yok dedikten sonra max erkeklerin mizah seviyesi 0suruk, $€ks. S1k1k , sokuk şeyler
3. cinsiyet diye bir şey yok ya kadınsındır ya erkek. ayrıcası da yok boş yapma.
İşine gelmedi cevap bulamadı boş yapma diyo zjsksjd ayrıcam haklı. d
İşime gelmedi diye genel bir durum yok. Ayrıcanda haklı olabilmen için ayrıcanın mantık çerçevesi içinde olması lazım.
Sen önce cinsiyetçi yaklaşımlarını kendine sakla , koyunsunuz biri bir şey atıyor hepiniz aynı şeyi yazıyorsunuz djsj
Instada da böyle bir akım var mesela onu erkek yapınca herkes gülüyor destekliyor ama aynı akımı bir kadın yapınca linçliyor herkes.
Cinsiyetçi değilim erkeklerde sınırsız nafaka almalı, kadınlarda askere gitmeli diyorum tamamen eşitlikçi bir insanım, tanımadığın insanlar hakkında fikir sahibi olma önyargı makinesi seni :)
Ön yargı makinesi diyip topu bana atan elemanda az önce komik bir tana kız yok diyen kisi puhahshah
Birde eril enerjin çok düşük üzüldüm adına (1 saniyecik ama)