Diğer Arkadaşlar buzdolabının yumurtalıklarını aldım, kısır mı oldu acaba? Oneolakiii Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evett cevaplarınız nedir Güncellemeler+1 yıl @Deniz01010101 gel de bir el at şu soruya:( Arkadaşlar buzdolabının yumurtalıklarını aldım, kısır mı oldu acaba? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
üye-ismi-bulamam-hiç Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 44% +1 yıl Nar ekşisiyle ne yenir o biliyon mu? 1 2 Yorumla Oneolakiii +1 yıl Bilmem mii Yorumla üye-ismi-bulamam-hiç +1 yıl Kısırın yanında marul, kaynamış lahana olabilir. Of of of... Yorumla
hakansalihoglu_88 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Maşallah zeka fışkırıyor. Sen buralarda harcanıyorsun 0 0 Yorumla
Rüzgarekinnn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bu soruyu ilkte ciddiye aldım.🤣Yoksaaa ciddimiydi?🤔 1 0 Yorumla
ameliyathane Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Bizde kısır yedik az önceKısır olmadık ama 1 0 Yorumla
OnlyOneEscape Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. Acil ameliyat lazım 👨⚕️ 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Beyin iptal olmuş kızın 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Daha iyi işte... Korunmak zorunda kalmaz artık... 0 0 Yorumla
Deniz01010101 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Yapma yanarız 😂😂 1 2 Yorumla Oneolakiii +1 yıl Yandık bilee ahshsh Yorumla Deniz01010101 +1 yıl Allahım bu kız nedne bu kadar çılgın sbsbsb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
😄
😂😂🤭
Nar ekşisiyle ne yenir o biliyon mu?
Bilmem mii
Kısırın yanında marul, kaynamış lahana olabilir. Of of of...
Maşallah zeka fışkırıyor. Sen buralarda harcanıyorsun
Bu soruyu ilkte ciddiye aldım.🤣
Yoksaaa ciddimiydi?🤔
Eşofmanlı Şevket Hoca
Bizde kısır yedik az önce
Kısır olmadık ama
Offffffffffffffffffffffff
Offfff. İntihar ediyorum
Tüp tedavisi yaparsın
Dolapla denemeniz lazım
Acil ameliyat lazım 👨⚕️
Maalesef 🤦
Ovvvvvv alın bu kadını burdaaaaaaaaan
Beyin iptal olmuş kızın
Daha iyi işte... Korunmak zorunda kalmaz artık...
Yapma yanarız 😂😂
Yandık bilee ahshsh
Allahım bu kız nedne bu kadar çılgın sbsbsb
Olabilir
Artık çoğalamaz