Ben genellikle ballı zencefil çayı içiyorum. Bunun dışında sağlıklı beslenme ve prebiyotik almaya dikkat ediyorum.

Ben genellikle ballı zencefil çayı içiyorum. Bunun dışında sağlıklı beslenme ve prebiyotik almaya dikkat ediyorum.

sağlıklı beslenmek , iyi uyumak ve stresten uzak durmak en temel gereklilikler. ayrıca kuru ortamda bulunulmamalı oda kuru ise buhar makinesi alınabilir veya arada bir kaynamış su odaya konulabilir hava nemi alt solunum enfeksiyonları için özellikle çok önemlidir
evet, faydalı öneriler olmuş
Genellikle soğuktan uzak duruyorum, ama daha çok sağlıklı beleniyorum. yani vitamin takviyesi kullanıyorum. mutlaka bolca meyve ve sebze tüketiyorum. düzenli spor yapmakta burada çok önemlidir. genel olarak hastalık birden çıkmaz insan ilk başta anlayamayabiliyor. bu yüzden her zaman için dikkatli olunmalı. ben genelde bağışıklık güçlendirmek için. bitki çayları da içebiliyorum en azından eskiden içerdim. şu an düzenli d ve c vitaminleri almaya dikkat ediyorum. ve bunun dışında sağlıklı lif içeren gıdaları da tüketiyorum mutlaka ve bol su içmekte çok önemlidir
çok faydalı bir görüş olmuş, herkes bu tavsiyelere uymalı
Eig için ve görüş için teşekkürler.
Cevap
13Cevap
Ayaklarımı üşümekten koruyarak ve bol bol c vitamini alarak.
vitamini eksik bırakmamak çok önemli
Hersenede bir yakalanırz kaçarı yok guzel spor ve sağlıklı enerji dolu besinler tüketmek sıcak içecekler içmekk
spor, sağlıklı beslenme ve yeterli takviyeler bağışıklık sistemini destekliyor
Ihlamur içiyorm ve kalın giyiniyorum kendini ne kadr çok kollarsan o kadr az hasta oluyorsun :)
dikkat etmek önemli
Tabikide komşu kızı :)
Yaşa taşa oturmuyorum. Ayaklarımı sırtımı k. çımı sıcak tutuyorum. Antibiyotik c vitami içeren besinler tüketiyorum.
C vitamini almaya çalışıyorum.
evet, c vitamini çok faydalı oluyor
yemeye içmeye dıkkat etmeye çalışıyorum stresten de uzak kalıyorum yani asıl ona gayret edıyorum ((:
Barış Manço'nun şarkısı aklınıza gelsin.
nane, limon kabuğuuu
Bol çay, bol spor, bol kış meyveleri
Gün aşırı sevişiyorum
Üstünü sıkı giyin yeter :D Fanteziye gerek yok :D
Vitaminler kullanırım.
Mandalina yiyorum
c vitamini için çok önemli bu tür meyveler
C vitamini takviyesi
kesinlikle evet vitamin takviyesi çok önemli
@Aledaa_
Atom çayı içiyorum iyi geliyor
Ahududu reçelli çay