Göğüslerim c cup ya da d cup büyüklüğünde kavun gibiler ancak benim bacaklarım ince popom küçük, çook kötü duruyo üstümü çıkardığımda veya giyinikken ikisinde de çok kötü duruyo, azıcık bile dekolte giyemiyorum, straplez hiç bişi giyemiyorum çünkü sürekli küçültücü sütyen takmam gerekiyor, göğüs küçültme ameliyatını düşündüm ama göğüsün içindeki yağ boşaltılacağı için sarkmaması için dikleştirme ameliyatı yaptırmam gerekecek ve hem çok maliyetli hem de ağrılı hem de iz kalan bi ameliyat. Var mı benim gibi bu sorundan muzdarip? Üstümü çıkardığımda özellikle her seferinde aynada kendimi gördüğümde ağlıyorum. Zayıfla demeyin çünkü ben zaten zayıfım daha fazla zayıflasam sağlıklı olmam. Bedenimi nasıl olduğu gibi kabul edebilirim bilmiyorum bu orantısızlık çok sinirimi bozuyo. Gittiğim her yerde ilk önce göğüsüme bakılmasından da nefret ediyorum kendimden nefret ediyorum.
Epey araştırmış ve okumuşsun gibi duruyor, bu güzel. O zaman şimdi yazacaklarımı da oku ve araştır.
"... göğüs küçültme ameliyatını düşündüm ama göğüsün içindeki yağ boşaltılacağı için sarkmaması için dikleştirme ameliyatı yaptırmam gerekecek ve hem çok maliyetli hem de ağrılı hem de iz kalan bi ameliyat..."
Bunu yazmışsın, peki hemen değil ama zamanla bunun doğal olarak olma şansı var mı? Var.
Nasıl?
Göğüs yapısı gereği büyük oranda yağdır. Vücut zayıflarken de yağ yakar. Sporcu kadınların istisnalar hariç göğüslerinin küçük olmasının sebebi de budur.
Peki sporla sen de buradaki yağları yaksan, vücudunun diğer yerlerinde de kas miktarını arttırarak daha da zayıflamayıp daha estetik bir görüntüye sahip olsan, olmaz mı?
Bence olur, bir araştır sen de 🙂
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBu konuyu zaten çok araştırmışsınız ve gerçekten düşünmüşsünüz gibi duruyor ve bu iyi bir şey. Öncelikle göğüs ameliyatı tabi ki olabilirsiniz ama zor bir süreçtir hem de sizin de söylediğiniz gibi maliyetli bir ameliyattır. bu yüzden iyice düşünmelisiniz bence. çünkü sizi seven kişi her türlü sizi sever yani olduğunuz gibi sever.
Bunun dışında peki doğal olarak küçültebilir misiniz tabi ki evet, bunu için spor yapmalısını ama düzenli yapmalısınız çünkü göğüs tabi ki de yağ içerir yapısı gereği. ve insan yağ yaktığı zaman, bakın kilo vermek demedim yani yağ yakmak sıkılaşmak anlamında söyledim. bunu yaptığı zaman bölgesel zayıflama gerçekleşir. bunu için vücudunuzda ki kas miktarını arttırmanız gerekiyor böylelikle vücudunuz daha sıkılaşır. bu yüzden lütfen üzülmeyin ve mutsuz olmayın, inanırsanız başarabilirsiniz. ama iyice de eğer mutlaka ameliyat olmak istiyorum diyorsanız da mutlaka bunu iyice araştırmanızı ve öyle karar vermenizi öneriyorum. sağlıklı günler dilerim
00 Yorumla
Kendinle barışık olmak önemli. Bu kadar sıkıntı etne evet seni rahatdız ediyor olsbilir ama büyük bir kusur değil bu sonuçta. Hatta fiziksel olarak çoğu insana çekici de geliyordur. Sen bu kadar negatif yönden yaklaşırsan mutsuz hissetmen notmal.
00 Yorumla
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm ameliyat. Ama inan ki bu acıyı çekmeye hiç değmez. Spor yapabilirsiniz, ayrıca belki de eşiniz olacak kışı bu duruma bayılacaktır yani büyük olmalarına..
04 Yorumla- +1 yıl
Estetik zevki olmasına hiç gerek yok. Yeterki kalp estetik zevki olsun. Bir göğüs veya bir vagina için bir kadına aşık olunmaz. 👍
- +1 yıl
İnan ki hiç alakası dahi yok. Yeter ki arada güzel bir uyum olsun..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
bu senin özelliğin bu kadar abartıp kendi kendini demorolize etme.. beğenen öyle beğenisin beğenmeyen de begenmesin ne var bunda
03 Yorumla- +1 yıl
Ama tek tip giyinebiliyorum, ben de çeşit çeşit croplar atletler giymek istediğimde göğüslerim korkunç şekilde fışkırıyo, insanlar göğsümü özellikle göstermek istediğimi sanıyor muhtemelen, dalga geçiyorlar bence ben öyle hissediyorum. normal bedenim S/M göğüs bedenim L/XL, bedenime göre kıyafet aldığımda göğüs kısmı dekolte oluyo, göğsüme göre aldığımda bedem büyük geliyo. Ameliyat olayım desem kocaman iz kalıyo ve ağrılı bir işlemmiş. Üstelik büyük göğüs seviyor olsam neyse de ben hiç sevmiyorum vücuduma da yakışmıyor
+1 yılNasıl iz kalıyor. Üstte ve yanlarda olmaz olsa olsa tam altta incecik bir çizik gibi kalır oda pek belli olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaparsan maliyeti ne kadarmış?
+1 yılKendinden nefret etme evet seni gördüklerinde ilk başta göğüslerine bakmaları kötü bir durum masaj yöntemleri falan vardır belki yağlarla beraber hiç baktın mı onlara
00 Yorumla
+1 yılBenimde büyük ama benim gtümde büyük orantılıyım. Ama bende ince bi kız olmak isterdim şahsen.😂
05 Yorumla- +1 yıl
Toparlayıcı kullanıyorum.
- +1 yıl
Seher yıldızı 😂
Meme büyük olması dert değil de, gôtünün ufak olması ve memelerinin fiziğine orantısızlığı harbiden ağlama sebebi. Acıdım sana
08 Yorumla- +1 yıl
Kalçam zaten 102 cm göğsüm de 96-97 cm baktığın zaman orantı olarak sırıtmaz gibi duruyor ama sırıtıyor. Çünkü 97 cm göğüs kilolu falan değilsen çok büyük bir göğüs ölçüsü. Hem 97 cm cm göğüs hem 110 cm kalça da gayet kylie jenner gibi iğrenç olursun. Göğsüm küçük kalçan büyükse çirkin durmazsın ama
Göğüs küçültme ameliyatı diyecem ama çok masraflı ve sonrasında da operasyon gerekiyor.
Yapacak bir şey yok. Çok da kötü değil:)
01 Yorumla
+1 yılBen de ağlayarak yazıyom keşke benim de 20 metre göğsüm olsaydı da emniyet kemeri takmama gerek kalmasaydı :'(
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin derdine bak arkadaş 🤦 ya hiç olmasaydı ya da tek kalaydi
02 Yorumla- +1 yıl
Şifa diliyorum
Güzel dertlerin var. Ağlamak için değil eğlenmek için güzel nedenlerin var
02 Yorumlaharika gözüküyorsun bence çok yanlış düşünüyorsun
04 Yorumla
+1 yılAmeliyat parası biriktirmeye başlamalısın.
Başka bir çözümü yok gibi.03 Yorumla- +1 yıl
Koltuğun altında giriyor bazı doktorlar iz kalmıyor.
+1 yılResimde yanın pp de öyle çok buyuk ve kötü görünmüyor gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Büyük göğüs erkekler değil kizlarinda dikkatini çeker ama sen bu kadar kötü görmemelisin 90 95 çok aşırı büyükte sayılmaz yani
+1 yılBedenine göre giyinip yakıştırırsan kendine belki biraz daha seçebilirsiniz
09 Yorumla- +1 yıl
Sevebilirsin**
- +1 yıl
Çözüm ameliyat :/ olmaz diyorsan kendini sevmeyi deneyeceksin Ki bu durumda da zaman alacak bir şey ve söylemesi saçma :/
- +1 yıl
Bayıl Feriha 😒
- +1 yıl
Ne yapmamız gerekiyor peki? Çözüm belli olmaz diyorsun bizden ne bekliyorsun ki? Kahrolup kendimizi yerlere mi atalım
- +1 yıl
Gelir umarım
Yani ağlama ağlancak ne var yani duruşunu bilmem ama kötü durmuyordur
016 YorumlaÇoğu kız da büyütmeyi düşünüyor
Boşuna dert etme ya02 Yorumla- +1 yıl
Onlarınki de çok küçük diyedir. Çok küçük de büyük de güzel değil ama çok küçük göğüsüm olup güzel kaslı bacaklarım ve kalkık daha büyük yuvarlak bir popom olmasını tercih ederdim
- +1 yıl
Görsem yorum yaparım ama
Sağlıklı olduğuna şükret
+1 yılProfilde ki sen misin? Ekler misin memelerin belli olucak şekilde foto
00 Yorumlakızım millet büyüsn ister. ama çok acı veriyorsa ameliyat olmalısın. iz kalmadan yapılıyor ameliyatlar ama acısı var tabii
00 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Başka bir yolu vardır pes etme her doktoru araştır olmadı devlet hastanelerine görün
06 Yorumla
u +1 yılAlttan üstten gerdirme yaparak alttan çizgi olan yerlerden belli olmadan boşaltıyormuş plastik cerrahları hepsini gez dolaş bilgi al bir yerde sabit kalma belki izlediklerin yurt dışı doktorlar opabilir Türkiye'nin doktorları estetikte uzmanlar neredeyse birinci tek doktora bağlı olmadan dolaş her yeri bak şimdi aklıma geldi Altalyadaki /Konya Altı Akdeniz Üniversitesi hastanesiyle bi görüş derim
+1 yılO zaman biraz daha kilo al ve spor yap. Vücudun geliştikçe göğüslerinin göze batıcılığı azalır.
01 Yorumla
+1 yılGöğüs küçültme operasyonu yapan bir adam var barney stinson diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam ağlama devlet hastaneleri ücretsiz yapar
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmeden konuştuğuma nasıl kanaat getirdin? Benim iki akrabam yaptırdı bunu
- +1 yıl
Devlet hastanesinde ücretsiz yapan bi yer bilmiyorum ben gittiklerim de özele kıyasla daha az da olsa ücret çıkıyor. Diğer problem ise bu ameliyat benim düşündüğüm gibi basit değilmiş, dikiş izi kalıyor göğüs boyunca yani bu ameliyatı yaptırdığımda yine mutlu olamayacağım göğüslerimle
Cevap sahibi+1 yılCidden ücretsiz yaptırdılar ama değişmiş olabilir
- Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir plastik cerrahına görünün muayenesiz bir şey denmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKör ister bi göz Alkah vermiş 2 göz, kızım kıymetini bil millet limon kadar memeyke geziyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence haline dua etmelisin
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTersine psikoloji kilo al daha az dikkat çeksin
00 Yorumla Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. ya o zaman en güzeli kalçanı dolgunlaştırman en azından orantılı olur
02 Yorumla- +1 yıl
Mesela benim vücut yapım elma olduğu için hiç basenim yok ve sporla en fazla kalça büyüyor basen genişlemiyor, bir çok küçük popolu kişi de görüyorum ayrıca çok ağır çalışmadığın müddetçe popoları büyümüyor. Ki göğsüm kadar büyük bi popo da çok çirkin kylie jenner gibi yani o kadar yuvarlak hatlara sahip olmak istemem ama göğsümden küçük kalça da saçma duruyor
Kardeşim neden takıyorsun ki benim de penisim büyük eşofman giyince hemen belli oluyor ama hiç umrumda değil bakmasınlar deyip geçerim
02 Yorumla- Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük olan büyütmek büyük olanda küçültmek istiyor tadını cıkar bence onlarla yaşamayı öğren
01 Yorumla Profil resmindeki sensen eğer hiçte kötü durmuyorsun
02 Yorumla
+1 yılZaten tüm gerekçeleri saymissin öneri yok ki
015 Yorumla- +1 yıl
Erkek dolu bura ya sitede kadın kalmamış var da aslında baya bu konuya gelmemişler gormemislerdir bilemeyiz
- +1 yıl
Aynen öyle doğru dedin konu başlığı daha farklı olabilirmiş ama daha nasil ifade edeceksin sen de haklısın. Umarım çözüm bulursunuz. Ablamda bundan şikayetçiydi kabullendi sonu öyle olacak gibi
- +1 yıl
Hiç sormadım ki çok özel olur diye.😂 Ama sorarım sizin için ileride karşılaşırsak derim kim bilir
- +1 yıl
Bu başlığa da yazarız o da olur senin konuyu sorarım bilgilidir kendisi
- +1 yıl
Tamamdır evli ama 1 2 güne görürüm ablami takibe alayım belki bu konuyu unuturuz geçmişte bulmak ugrastirir profilden yazarız gördüğüm konuya
- +1 yıl
Abla en iyisi 1 2 güne mesaj kutunu aç zaten manita felan var 3 yaş buyugumsun konuşuruz geri kapatırsın rahatsız etmem biraz uzun sürerse konudan olmasin ozel konular 😂
- +1 yıl
Değil mesaj göndermezsin diyor bu üyeye ayarlardan kapalı
- +1 yıl
Sağ üstte resmine bas profilini düzenle sonra profil özeti çıkıyor orada ayarlardan çıkıyor kutucukta görürsün biraz inince ama en başta kurdugunda açık oluyor zaten kapatmissin. Ablama gidiyorum şu an özelden daha pratik olur ama burdan da hallederiz de birileri görürse özel konular bunlar ablam da olacağı için sanırım daha uygun
+1 yılprofilde gördüğüm kadaryla bence o kadar değil
00 YorumlaÇok büyük derken ne kadar büyük.
18 Yorumla- +1 yıl
Vücuduma göre büyük. Üst bedenim normalde S-M olacakken göğüsten dolayı L-XL büyüklüğüne çıkıyor
- +1 yıl
Anladım fakat ben göğüs ölçünüzü sormuştum. Ama detaylar kısmın da c cup veya d cup gibi duruyor demişsiniz yani bunlar çok büyük değil ki görselde ki de sensen çokta büyük durmuyor yaniii :)
Sen göğüslerinden daha çok vücudundan memnun değilsin gibime geldi. Neden dersen '' benim bacaklarım ince popom küçük, çook kötü duruyo '' demişsin. Vücudun da değişiklik yapmalısın ama göğüslerini aradan çıkartarak :) - +1 yıl
Vücudumda ameliyat olmadan değişiklik yapamam ki, bacaklarım ince çok kalın olmaz ve yanlardan basenim olsun isterdim daha kadın gibi hissetmek için o da sporla olmaz. Göğsümün şeklini hiç sevmiyorum ama yuvarlak gelmesimi falan vücudumdan bağımsız olarak da baksam nefret ediyorum o derece
- +1 yıl
Vücudun da ameliyat olmadan değişiklikler yapabilirsin. Sporla olmaz deme net bir şekil de oluuur :D
Çevrem de yapabilen ve yapmış kişiler var. Kilo aldığın zaman orantılı kilo almalısın.
Kalori, karbonhidrat ve protein orantılı beslenmen gerekir. Protein kas kütlelerinin gelişmesini sağlayan esas unsur olarak öne çıkar. Full kalori alarak kilo alırsan direkt göbeğe gider ve yağ olarak alırsın.
Protein ve karbonhidrat ile desteklersen orantılı alırsın ve bunu yaparken spor yapmanda şart. Proteinleri kas kütleni çalıştırarak kullanabilirsin.
- +1 yıl
Ama ben hiç spor yaparsk basenlerini genişleten görmedim ki aksine daralıyor 🤷♀️
- +1 yıl
Kanka örnek veriyorum legs press. Bunu yapan bir insanın bacakları sıkılaşır ve beslenmesini eskisinden daha eksik tutarsa sıkışır, daralır ve incelir
ama pressi yaptı atıyorum zamanla bacakları sıkılaştı yağlar yandı üstüne üstün beslenmesini dengeli ve sağlıklı yaparsa üzerine kütle koyar kütle koyunca nolur? kilo alır kilo alıp tekrar spora devam ederse ne yapar? yağları yakar ve vücut kendine lazım olan şeyi alır atmaz o orada kütle kas olarak vücutta kalır böyle olunca ne olur hem sıkılaşır hem genişler bacakları :D - +1 yıl
Ss ini çektim yorumunun, teşekkür ederim detaylı yazdığın için :) çok anlamıyorum bu işlerden ama sadece gördüğüm tüm spor yapan kadınların poposu biraz büyüyo ama yanlar daralıyor bacakları ise benim gibi çubuk gibiyse çok kalınlaşmıyor
- +1 yıl
Rica ederim. Spor hocası bul kendine fitness'e yazıl bu isteklerini ona anlat o sana yardımcı olur.
Hayatta her şey de pozitif ol istekli ol ve inan başarırsın her istediğini yaparsın. İyi geceler :)
+1 yılUçlarındaki orantı nasıl
02 Yorumla- +1 yıl
Profil sana aitse bu kadar bence sorun etme görüntü güzel uçlarıda orantılı ve pembe ise hiç üzülme hiçte ağlaama bence
Ameliyat ol. Ağlayacak ne var bunda.
01 Yorumla- +1 yıl
Kocaman iz kalıyor ve ağrılı bir ameliyatmış ben daha basit sanıyordum. Bi de yukarda bi kıza da yorum olarak yazdım benim bedenimde biri için büyük göğüslü olmanın çok ciddi sıkıntıları var.
Resimdeki memelere mi buyuk diyorsun sen
02 Yorumla
+1 yılpp dek isen çokta büyük değil
01 Yorumla
+1 yılAh tam aradığım..:D
Squat yap01 YorumlaFotpdaki sen isen göğüslerin çok büyük değil
02 Yorumla
+1 yılYazık ya alt ve üst uygun değil
04 Yorumla- +1 yıl
Kaç beden ki
- +1 yıl
Merak ettim takip atarsan sevinirim
+1 yılTek derdin bu olsun 😂
01 Yorumla- Sağlık konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılTamam en büyük seninki
04 Yorumla- +1 yıl
İlgi kasma başarılı
- +1 yıl
Tamam inandık
İnandırıcı gelmedi nedense
05 Yorumla
+1 yılGeliyorlar hissediyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Abazalar
- +1 yıl
: D
- Sağlık konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama bence olduğu gibi kalsın
00 Yorumla Görnek şazım fotınu bence abartıyosun
00 Yorumla- Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBiz de derdimiz var sanıyoruz
00 Yorumla
+1 yılKendinle barışık olmayı dene
00 YorumlaSağlık konusunda 335 cevap paylaştı. İşin zor gibi
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel görünüyor bence mutlu olmalısın
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFotoğraftan anladığım kadarıyla baya dolgun 🙂
Cevap sahibi+1 yılHayır senin göğüslerin güzeldir diğerlerine göğüs denemez 😅
Cevap sahibi+1 yılBaktıkça bakası geliyor insanın
- Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden bişey diyemem
00 Yorumla erken müdahele etme
02 Yorumla
+1 yılboy ve kilo kac acaba?
01 Yorumla- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZayıfla kanka
01 Yorumla Sağlık konusunda 578 cevap paylaştı. Abartıyorsun
03 YorumlaGörsel duruma çok takılıyosun
00 Yorumlabir şey olmaz 😅
00 Yorumla
+1 yılMmal çocuk
00 YorumlaSakın ağlama ya bence harikalar
01 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. bi gormek lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenetik olarak mı öyleeeee
00 Yorumla
+1 yılBence en seksisi