Limon sürdüm ve krem falan sürdüm hicbisey iyilestirmedi

Limon sürdüm ve krem falan sürdüm hicbisey iyilestirmedi
Çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü olmuş sen bekleme acile git acilde tüm branş doktorları var çok canım yanıyor de duramıyorum de biraz abart ondan geldim acile geldim de
Gidemem yaa çok uzak
Ozaman en yakın yarın eczaneye git onlarda yarım doktor sayılır bakar ona göre ilaç verirler sana yardımcı olurlar
Cevap
10Cevap
O tarz yaralara yağlı kremler beslenmesini sağlar. Uçuk kremleri var ya da kuruması için pudra tarzı şeyler iyi gider
Knk gecmis olsun da sende gayret mi etsen. Doktora acile git diyorlar gidemem diyon, eczaneye git bir sey versinler diyorlar param yok diyon, ee millet napsin peki burdan ne istiyorsun anlamadim ki...
Elinle çok fazla dokunma yayılmış. Doktora filan git
Gidemiyorum işte gitmem imkansız çok uzak Dr
uçuk korkutmak dedikleri bir şey var araştırıp onu deneyebilirsin ya da hastaneye git belki temizlerler başka bir tedavi uygularlar
Uçuk kremi olarak zoviraxın üstüne başka krem tanımam🤌
Param yok yaa
Bu arada fiyatı nedir ya
çok fena yapmışsın, asitli şeyleri sürme beklersen daha iyi olur diye düşünüyorum
Kanka yılardır yaşıyorum ve bir kere bulaştığını asla salmıyor her yıl ortalama olarak 2 kere oluyor kesin bir tedavisi yok bağışıklık ilgisinin olduğunu söylüyor doktorlar vitamin falan veriyorlar bir süreliğine idare eder
Ilık suyla pamuk yardımıyla temizle her gün birde fucidin krem kullan benim her sene olurdu yüzümde bunlarla atlatıyordum dokunma iz kalabilir
Doktor onayı olmadan bir şey sürme daha kötü yapabilirsin. Ben propolis sürüyorum hemen geçiriyor ciltten cilde fark eder
Burun ucu nasıl iltihap olur nasıl becerdin
Nezle sonrası oldu bu
Uff bu ne elini sakın sürme.
Hayır hiçbir şey sürme!! Elini sürme kendi kendi geçer
Onu bunu surmeyi birak ve doktora git.
Dr a gitsen daha iyi olur
Sarımsak sür suyunu tabiki kes tiftikle sür suyunu
Senin acil cildiyeye gitmen gerekiyor
Zowirax kremi kullanın
Fiyat ne
Cildiye doktoruna git
Deldirdin mi