Sağlık Aklima ilk geleni söyleme hastalığı var mı ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Lutfeen biri bana yardim etsinnBuna benzer hastalıklar var mı sizce? Aklima ilk geleni söyleme hastalığı var mı ? Cevapla Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Böyle hastalığa can kurban 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden cok iyi degilmi Yorumla Soran +1 yıl Sanki cok guzel Yorumla Lafontenden_mallar +1 yıl Çok iyi işte onu diyorum Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aklına ilk geleni söyle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olur mu oyle sey sacmalama Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Olur olur 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Mesela aklına kopek geldi önümü diceenn mevzu çıkar olay büyür Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Senle sohbet etmek isterdim 😂😂😂çok eğlenceli olurdu Yorumla Soran +1 yıl Ne konu hakkında mesela Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Her konuda normal Bi arkadaş olarak Yorumla
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Hayır o açık sözlülük özgüvenle alakalı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil be slakk Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil Yorumla Live10ur +1 yıl Nasıl ak Yorumla
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nasıl yani, açıklar mısınız güzelce 😊 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Mesela kilolu birini görüyorsun akla balina geliyor balina diyorum uzaktan O da duyuyor Yorumla Mervan4747 +1 yıl Asla önyargılı değilim, öyle düşünceler de sevmem. İğrenç Yorumla Soran +1 yıl Ben de kısıtlı olarak yapmıyorum mesela beni kızdırıyor Ben de öyle diyorum kızdırmadan da dediğim oluyor sinirleniyorum Yorumla Mervan4747 +1 yıl Sinirlerine hakim ol, çok kırıcı sözler.. Yorumla Soran +1 yıl Biri seni kızdırdı karşında kilolu biri var ne dersin Ben hastayım kendine beni bir tutma Yorumla Mervan4747 +1 yıl Ne hastası? Yorumla Soran +1 yıl Sinir hastası seker hastası Yorumla Mervan4747 +1 yıl Olsun yine de sabırlı olmayı dene sakin ve rahat, hatta sure aç dinle aşırı sakinler ruhun. Zaten herkesin ihtiyacı vardır Kur'an i Kerime Yorumla Soran +1 yıl Tamam birden geçti hastalığım Sen öyle dedin ya Yorumla Mervan4747 +1 yıl Kusura bakma, ama ne diyebilirim ki. Sonuçta dalga geçmiyorum ben de😐😕 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey demene gerek yok pandemiden beri bozuk benim PS kolojim İnşallah düzelirim Yorumla Mervan4747 +1 yıl İnşallah düzelir abla, endişe etmeyi bırakmalısınız bence 😊 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 867 cevap paylaştı. ben de aklıma ne gelirse söylerim 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kafada var mı seninde Yorumla 97Kerim97 +1 yıl 1 tık var ama rahat insanım ben kasmam yani söylediklerimin hepsi kendi doğrumdur Yorumla Soran +1 yıl Mesela şişko birinin yüzüne gidip diyebilir misin şişko veya balina diyebilir misin Yorumla 97Kerim97 +1 yıl insanların dış görünüşüyle dalga geçmem ben karaktersiz değilim Yorumla Soran +1 yıl Gerizkli ben de zaten kasıtlı olarak yapmıyorum kullandığım ilaçlar yaptı Psikolojim bozuk yemek yiyemiyorum düşünmekten Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Beynin yok Yorumla Soran +1 yıl Ulan canım hastalığı mı yazdım hala eleştiriyorsun Sana da malzeme çıktı Yorumla Soran +1 yıl Grzkkk Yorumla Soran +1 yıl Aile için sorunlar akran zorbalığı daha anlatamayacağım bir sürü şey gereksiz ilaç kullanımı Bunlar psikolojiyi bozan şeyler Yorumla
s6f6k Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kendini tutamiyormusun 🙄 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tutamıyorummmmmmmm Yorumla s6f6k +1 yıl Birilerinin seni tutması lazım bence 🙄 yoksa sonu hüsran bu muhabbetin Yorumla s6f6k +1 yıl Hic tedaviye gittin mi Yorumla Soran +1 yıl Ne muhabbetinin Yorumla s6f6k +1 yıl Yani aklina gelen ( herseyi ) soyluyorsan.. cinselligide goz ardi edemiyosundur bence sonu iyi bitmez demek istedim Yorumla Soran +1 yıl O tarz şeyler yok Siz Türk erkeği aklınıza hemen bu tarz şeyler gelmesi gerçekten çok tuhaf erkek ve kadın farklıdır istekli değilim ben merak etme Yorumla s6f6k +1 yıl Sen oyle diyorsan oyledir.. hani kendimi tutamiyorum deyince ne bileyim.. heralde tutamiyordur dedim 😂 Yorumla Alp21 +1 yıl 😂 yani herseyin icine o da dahil tabiki oyle dusunmek normal Yorumla s6f6k +1 yıl Yani kanka o konuda kendini tutabilen herseyde tutar bence 😅 Yorumla Soran +1 yıl O tarz isteklerim olmadı hiç o yüzden bastırma gibi Sıkıntılarım da yok Olsaydı söylerdim sanırım sorunlarımla boğuşmaktan olabilir neyse çok fazla ayrıntıya girmeyeyim Yorumla s6f6k +1 yıl İstersen ozelden anlatabilirsin sorunlarini.. dinlerim seni Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl nesi hastalık 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Psikolojik rahatsızlık Yorumla nullmosaic +1 yıl alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Ben antideprasan kullandim sonra oldu Yorumla nullmosaic +1 yıl düzeldn mi artık Yorumla Soran +1 yıl Hayir once ilac kullandim sonra oldu Yorumla nullmosaic +1 yıl düzelirsin inşallahyaşkaç Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla nullmosaic +1 yıl umrım düselirsin Yorumla nullmosaic +1 yıl ewett Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Patavatsızkık knk o 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet kafam karışık psikoljik bozuk Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Şapkadan başka bişe takma kafana Yorumla Soran +1 yıl Demesi kolay Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Yapması olay Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Sağlık konusunda 578 cevap paylaştı. Dobralık değilmi bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır çok kötü yaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Böyle hastalığa can kurban
Neden cok iyi degilmi
Sanki cok guzel
Çok iyi işte onu diyorum
Aklına ilk geleni söyle
Olur mu oyle sey sacmalama
Olur olur 😂😂
Mesela aklına kopek geldi önümü diceenn mevzu çıkar olay büyür
Senle sohbet etmek isterdim 😂😂😂çok eğlenceli olurdu
Ne konu hakkında mesela
Her konuda normal Bi arkadaş olarak
Hayır o açık sözlülük özgüvenle alakalı
Hayır değil be slakk
Öyle değil
Nasıl ak
Nasıl yani, açıklar mısınız güzelce 😊
Mesela kilolu birini görüyorsun akla balina geliyor balina diyorum uzaktan O da duyuyor
Asla önyargılı değilim, öyle düşünceler de sevmem. İğrenç
Ben de kısıtlı olarak yapmıyorum mesela beni kızdırıyor Ben de öyle diyorum kızdırmadan da dediğim oluyor sinirleniyorum
Sinirlerine hakim ol, çok kırıcı sözler..
Biri seni kızdırdı karşında kilolu biri var ne dersin Ben hastayım kendine beni bir tutma
Ne hastası?
Sinir hastası seker hastası
Olsun yine de sabırlı olmayı dene sakin ve rahat, hatta sure aç dinle aşırı sakinler ruhun. Zaten herkesin ihtiyacı vardır Kur'an i Kerime
Tamam birden geçti hastalığım Sen öyle dedin ya
Kusura bakma, ama ne diyebilirim ki. Sonuçta dalga geçmiyorum ben de😐😕
Bir şey demene gerek yok pandemiden beri bozuk benim PS kolojim İnşallah düzelirim
İnşallah düzelir abla, endişe etmeyi bırakmalısınız bence 😊
ben de aklıma ne gelirse söylerim
Kafada var mı seninde
1 tık var ama rahat insanım ben kasmam yani söylediklerimin hepsi kendi doğrumdur
Mesela şişko birinin yüzüne gidip diyebilir misin şişko veya balina diyebilir misin
insanların dış görünüşüyle dalga geçmem ben karaktersiz değilim
Gerizkli ben de zaten kasıtlı olarak yapmıyorum kullandığım ilaçlar yaptı Psikolojim bozuk yemek yiyemiyorum düşünmekten
Beynin yok
Ulan canım hastalığı mı yazdım hala eleştiriyorsun Sana da malzeme çıktı
Grzkkk
Aile için sorunlar akran zorbalığı daha anlatamayacağım bir sürü şey gereksiz ilaç kullanımı Bunlar psikolojiyi bozan şeyler
Kendini tutamiyormusun 🙄
Hayır tutamıyorummmmmmmm
Birilerinin seni tutması lazım bence 🙄 yoksa sonu hüsran bu muhabbetin
Hic tedaviye gittin mi
Ne muhabbetinin
Yani aklina gelen ( herseyi ) soyluyorsan.. cinselligide goz ardi edemiyosundur bence sonu iyi bitmez demek istedim
O tarz şeyler yok Siz Türk erkeği aklınıza hemen bu tarz şeyler gelmesi gerçekten çok tuhaf erkek ve kadın farklıdır istekli değilim ben merak etme
Sen oyle diyorsan oyledir.. hani kendimi tutamiyorum deyince ne bileyim.. heralde tutamiyordur dedim 😂
😂 yani herseyin icine o da dahil tabiki oyle dusunmek normal
Yani kanka o konuda kendini tutabilen herseyde tutar bence 😅
O tarz isteklerim olmadı hiç o yüzden bastırma gibi Sıkıntılarım da yok Olsaydı söylerdim sanırım sorunlarımla boğuşmaktan olabilir neyse çok fazla ayrıntıya girmeyeyim
İstersen ozelden anlatabilirsin sorunlarini.. dinlerim seni
nesi hastalık
Psikolojik rahatsızlık
alakası yok
Ben antideprasan kullandim sonra oldu
düzeldn mi artık
Hayir once ilac kullandim sonra oldu
düzelirsin inşallah
yaşkaç
24
umrım düselirsin
ewett